scoala de soferi

scoala de soferi | Autor: teresa

Link direct la acest mesaj

Cum sa o fac cu un bb de 10 luni? Ca nu am cu cine sa-l las...Si cam cat dureaza? Si cartea cu legislatia de unde s-o iau? Multam! Ma apuca si pe mine gandul sofatului dupa atatea drumuri cu peste 11 kile in brate!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

pai cam 1 luna-1 luna jumate dureaza
cartea cu legislatia,adica ce?te referi la ordonanta guvernului privind circulatia PE drumurile pubilce , sau la cartea cu testele care se dau la examen?ordonanta se gaseste pe internet (daca nu reusesti ti-o trmit io pe mail), iar testele se gasesc pe toate tarabele in bucuresti
succes
si io vreau sa incep scoala de cativa ani si tot aman, cred ca o sa patesc ca tine, cu bebele in brate ,
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Din momentul in care te inscrii la scoala si pana iti iei permisul dureaza cam 2 luni, poate 2 luni si un pic. La scoala unde am facut eu trebuia sa iti termini intai orele de legislatie (mecanica, prim ajutor etc) si apoi iti programai sedintele de condus. Cartile care le-am avut: una albastra micuta -legislatia rutiera- si una bej cu teste. Eu am fost mai atomica si imi luasem si testele de la Ilioara, dar nu e nevoie. Eu eram fffff presata de timp si de aceea am compresat totul, adica m-am inscris intr-o serie care era aproape de terminarea orelor teoretice plus ca mi-am facut dosarul intr-un timp record: fisa medicala, cazierul. Si la un moment dat ajunsesem sa fac si 2 sedinte de condus pe zi Adevarul e ca intr-o luna am terminat si scoala si examenul cu politia si in 10 zile dupa examen mi-au dat si permisul - oricum era o stare generala de graba si panica pt ca se apropiau sarbatorile de iarna si toata lumea era constienta ca daca nu rezolva treburile repede o sa le amane pana dupa anul nou. Oricum cred ca tu, pt ca il ai pe bebe , nu cred ca o sa reusesti un program draconic ca cel pe care l-am avut eu. Bafta si sa ne anunti cand o sa ai examenul cu politia ca sa iti tinem pumnii!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Initial creeata de teresa

Cum sa o fac cu un bb de 10 luni? Ca nu am cu cine sa-l las...Si cam cat dureaza? Si cartea cu legislatia de unde s-o iau? Multam! Ma apuca si pe mine gandul sofatului dupa atatea drumuri cu peste 11 kile in brate!!

1. Bebele trebuie sa il lasi neaparat cu cineva, altfel nu ai cum.
2. Scoala dureaza cam o luna jumate, depinde cat de serios te tii de treaba.
3. Cartea cea mai buna la ora actuala este una galbena/bej,"Teste de legistatie rutiera" parca asa se numeste care contine si legea rutiera, adica ultima ordonanta, si are si teste cu intrebari.(vreo 600 si ceva la capitolul cat.B). Daca mai vrei in plus sunt si chestionare cu intrebari la tarabele cu ziare.
Succes daca vrei sa te apuci, si suntem aici daca mai ai intrebari. (Eu am facut-o in aprilie-mai si am avut examenul pe 8 iunie.)

Oana si Paul (03.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Daca o faci printr-o firma mai maricica si mai serioasa, iti pun ei la dispozitie tot ce iti trebuie. Platesti ceva in plus, dar nu mult, si macar scapi da batutul pe la diverse usi. Una peste alta, te va costa cam 5 milioane TOTUL, inclusiv analize, test psiho, mai putin spaga daca ai de gand sa dai (ha ha ha), pe Matiz. Cred ca pe Dacie e mai ieftin
Cat despre baba, nici seara n-are cu cine sta? Sedintele de sofat (pentru ca inca e lumina) le poti programa si seara.
Iar cu condusul, sper ca bebe al tau sta in scaunel de masina. Fata mea NICI VORBA! tare mare bataie de cap avem cu chestia asta. Macar la drum lung am incercat sa o conving. Nici n vrea sa auda! Sta calare peste mine.
Succes!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput