Ofer meditatii...

Ofer meditatii... | Autor: Gabryel

Link direct la acest mesaj

...la matematica, chimie si fizica (orice nivel)! In acelasi timp pot face si un program cu cei interesati care sa includa muzee, teatru, film, parc etc. Ma gandesc ca poate sunt parinti care nu au timp sa ia copilul de la scoala si vor ca acesta sa fie insotit...deci fac si treburi de astea. Poate ca o sa zambiti avand in vedere ca-s baiat...dar imi place ceea ce fac si meseria de profesor-pedagog mi se potriveste ca o manusa.
Deci daca aveti nevoie de cineva care sa va ajute copilul la lectii si sa se ocupe cateva ore din zi de el ma puteti contacta.
Am experienta si cu cei mai dificili...si mai ales cu cei carora nu prea le place scoala. Sunt o provocare pentru mine...

Telefonul meu este 0722 22 62 99 si ma aflu in Bucuresti!

In atentia moderatorilor: daca nu e permis acest gen de autoreclama ca rog sa stergeti Dv. mesajul!

Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Gabriel foarte frumoasa intentzia ta.
Nu ma pot abtzine sa nu postez...nu cred ca oferi meditatzii LA ORICE NIVEL.
Mai gandeste-te...

Cu respectele de rigoare,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Cred ca ar fii mai potrivit anuntul la "MICA PUBLICITATE"!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu cred ca nu neaparat la MICA PUBLICITATE, ci la "bone, crese, gradinite", dar intentia este buna. Cand vine de la o persoana fizica, foarte frumos. Ma enerveaza cand apar anunturi din astea de la firme care cauta personal pe DC....
Si poate ca intr-adevar, nu chiar la orice nivel, dar si asta depinde de pregatirea omului. Daca este inginer? Poate foarte bine sa faca meditatii la ce a spus.
Eu ii doresc succes.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Sa ne intzelegem...e adevarat ca in ziua de azi trebuie sa stii sa te vinzi si "reclama sufletul comerzului"...Gabriel nu ofera meditatzii la matematica si fizica la "orice nivel".
Desigur ca e la alegerea lui cum isi prezinta marfa cum e si la alegerea celui care are nevoie de serviciile lui daca apeleaza cu incredere sau nu.
Dar sa fim intzelesi.Matematica si fizica la orice nivel...sa fim seriosi.

Mergi la inceput

Chestii de genul asta potzi citi aproape pe fiecare stalp din romania, scris cu litere caligrafice pe foaie de caiet cu patratzele, nelipsitele cuvinte "la orice nivel".

Poate la orice nivel intre clasa 1-12 ,sistem romanesc de invatzamant.
Ce inseamna orice nivel?
Nu are cum sa nu mi zburleasca parul in cap cand citesc asemenea tampenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by slakje

Sa ne intzelegem...e adevarat ca in ziua de azi trebuie sa stii sa te vinzi si "reclama sufletul comerzului"...Gabriel nu ofera meditatzii la matematica si fizica la "orice nivel".
Desigur ca e la alegerea lui cum isi prezinta marfa cum e si la alegerea celui care are nevoie de serviciile lui daca apeleaza cu incredere sau nu.
Dar sa fim intzelesi.Matematica si fizica la orice nivel...sa fim seriosi.

Asta cam asa e, nici macar eu care am terminat o facultate de Matematica-Fizica si nu as avea tupeul sa spun ca as medita in acest moment orice nivel! Poate doar daca as sta o perioada de timp sa imi reamintesc toata materia din facultate - si e ceva!- . Cu alte cuvinte sa ma apuc iar de toceala, ceea ce cu un copil mic e cam greu.
Poate ar fi bine ca Gabryel sa spuna si ce pregatire are, poate asa ar avea mai mult succes.
Dar chiar si asa acest subiect se potriveste mult mai bine la publicitate.

Oana si Paul (03.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

poate s-a gandit la "orice nivel" al copiilor nostri de pe DC, nu la cei care dau acum la facultate sau nu au luat un exam in sesiune!!!, ca nu poate fi "bona" unui student (???)
Gabryel, dar mai ai timp, nu te ocupi de copiii cu sida?? adica timp poate ai, dar mai ai putere?
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Gabryel!...calm down dragule... se pare ca esti un butoi cu miere de vreme ce atragi atatea viespi :) (no offence my ladies!)
Voi dragutelor!!!... intamplator (sau nu) si eu (nu mai) meditez (in momentul de fata din lipsa de timp) chimie si fizica la orice nivel, iar pt copii dvs va asigur ca si matematica pana la a XII a, ceea ce in traducere inseamna orice nivel desigur... pana acum nu am vazut ca parintii cu copii studenti constituie o prioritate pe DC.
Ar trebui sa acordam mai multa atentie reactiilor noastre, caci suntem mamici si trebuie sa dam dovada de maturitate, stapanire de sine si mai ales o adresare care sa nu lezeze persoana careia ne adresam, chiar daca ceea ce vom comunica nu este ceva tocmai meritoriu (din perspectiva noastra) etc etc...
Cred ca ankalaura are dreptate... si subscriu si eu.
Nu stiu daca se permite sa iti faci "reclama" aici, dar Gabryel a facut o mentiune la sfarsitul mesajului sau , cerand moderatorilor sa stearga mesajul in cazul in care nu e permis.
Oana draga ... lasand ..."tupeul"de care tu vorbesti la o parte, putem sa ne referim mai degraba la... o simpla rutina... in facultate multi studenti practica aceasta metoda (salutara de altfel) de a mai castiga un banut pt nevoile de zi cu zi, acordand meditatii si facand proiecte. Nu il cunosc pe Gabryel,insa am citit cateva postari de ale lui si cred ca, in mod obiectiv, este un om de ft buna credinta, cum putini dintre noi suntem, extrem de sensibil si care nu cred sa fie un impostor. Prea sarim la ambalaje fetelor... e adevarat ca e economie de piata, dar nu as lua niciodata nimic , stralucitor sau mizerabil, pana nu as desface pachetul sa analizez continutul... Viata mi-a potolit mult din prejudecati, paradigme si entuziasm la prima vedere.
Am mai vazut subiecte in care se lua "ad literam" mesajul postat. Drept este ca la scoala nu e procedura pt ... citit printre randuri asa ca lectia asta o invata fiecare cum si de unde poate.

E un timp pt toate...

Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Mai bine ar ajunge la mica publicitate topicul acesta decat la zona zoster...
si zi asa Dena, curiozitatea asta ma omoara ...chiar la orice nivel meditai tu matematica?
Cam care sunt nivelele sunt extrem de curioasa si care este ultimul nivel?

"Dragutza" Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Gabryel se refera clar in mesaj la copiii care merg scoala. Expresia "orice nivel" e prea generala, dar chiar si asa se intelege ce vrea sa spuna.
Maria

Mergi la inceput