Sa incercam ceva constructiv
Raspunsuri - Pagina 2
bebitzu spune:
Cea mai buna propunere de pana acum Sanca, iata ca ceva ceva incepe sa se miste, macar ca idee pentru viitor.
Dena spune:
Ralucami sigur ca e dreptul tau sa analizezi mai adanc daca suspectezi ca cineva ar putea specula buna credinta a oamenilor...
Mie nu mi s-a parut ca Violeta ar avea astfel de intentii si de asta m-am exprimat asa...
Oz... sunt cu totul in asentimentul tau... si eu am invocat contributia voluntariatului si e recomandabila nu numai din perspectiva caritabila, dar de asemenea si pt construirea unui resume al celui care presteaza voluntariatul. E un aspect pe care mai cu seama studentii e bine sa il ia in consideratie. Si nu putine sunt domeniile in care pot face lucruri minunate.
Ankalauradin nefericire se intampla suficient de des ceea ce spui tu... undeva face sens, ca daca nici cei cu bani nu cunosc valoarea banului ...ce sa mai asteptam de la altii...doar asa au facut averi,nu?? Afara doar daca nu le-au mostenit si au crescut in alt spirit. Poate sunt un pic acida aici, asta nu inseamna ca nu ii apreciez pe oamenii care stiu sa faca bani, dar ... dar...
Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
oz spune:
quote:
Originally posted by Dena
Oz... sunt cu totul in asentimentul tau... si eu am invocat contributia voluntariatului si e recomandabila nu numai din perspectiva caritabila, dar de asemenea si pt construirea unui resume al celui care presteaza voluntariatul. E un aspect pe care mai cu seama studentii e bine sa il ia in consideratie. Si nu putine sunt domeniile in care pot face lucruri minunate.
voluntariatul este o treaba minunata intr-o societate sanatoasa, din pacate nu cred ca este aplicabil in Ro la momentul actual. Aici daca aplici pe un job de voluntar esti verificat, inregistrat, etc, daca vrei sa lucrezi in preajma copiilor, animalelor, batranilor trebuie sa le dai voie sa-ti acceseze cazierul, totul este FOARTE bine organizat. Este adevarat ca este foarte util la resume sa ai voluntariat undeva, DAR in Ro poti sa ceri oricui o hartie si primesti adeverinta ca ai lucrat 3 ani intr-un loc in care nu ai pus piciorul, nu se poate merge pe incredere...in plus aici statul incurajeaza pe cei care isi fac experienta intr-un anumit domeniu lucrand voluntar, prin faptul ca le plateste asigurarea (de malpraxis de ex). Imi pare rau ca sunt atat de pesimista, dar cunosc un sistem foarte bine pus la punct care functioneaza si nu pot sa mi-l inchipui aplicat in Romania.
quote:
din nefericire se intampla suficient de des ceea ce spui tu... undeva face sens, ca daca nici cei cu bani nu cunosc valoarea banului ...ce sa mai asteptam de la altii...doar asa au facut averi,nu??
nu cred ca trebuie judecati cei care au bani si nu sunt interesati de donatii, in fond fiecare face cu banii lui ce vrea. Eu, de exemplu, nu vreau sa dau bani in Romania pentru ca nu am incredere. Mi s-au oferit in Ro spre vanzare suzete/tetine primite ca ajutoare de la nemti, de catre o maternitate, asta in conditiile in care sectia de nou-nascuti de acolo avea doar 3 tetine, hainute frumoase noi, primite din Franta de catre un orfelinat
s.a.m.d. Eu nu donez bani in Romania, nu pentru ca nu am sau nu sunt interesata sa ajut ci pentru ca nu am incredere si nu vreau sa-si bata cineva joc de munca mea furand banii sau lucrurile pe care eu le trimit. Binenteles ca am si eu 'sponzorizatii' mei in Ro, dar sunt chestiuni personale, in general fac parte din familie. In rest, prefer sa donez bani celor de aici si sa sponzorizez prin WorldVision.
vivi.chiriac spune:
iNTERESANT INSA CINE SE BAGA?cU VORBA E USOR INSA IN rO NU POTI FACE NIMIC DE HOTI