Mamici de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Irina, subscriu si eu la mancatul de urgenta. Tocmai am teminat un iaurt cu biscuiti. Daca inainte nu mancam nimic de dimineata pana pe la 6 dupa amiaza (imi era foame dar nu prea dadeam importanta) acum... e obligatotriu sa mai iau cate o gustare si la serviciu. Nu mult, un fruct, un biscuite, o paine graham cu iaurt etc.

Cat despre vorbitul mereu despre bebe, e clar si eu sunt la fel, ma bucur doar ca exista de pe DC astfel incat nu trebuie sa ii stresez permanent pe cei din jurul meu cu acelasi subiect. Sotul meu, ei bine va cunoaste pe majoritatea dintre voi pentru ca el nu prea scapa de povestile mele... dar vorba unei prietene "daca e BARBAT, rabda !"

Lali si licuriciul ei 19+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Irina, Anda cum sa stam in spital 5 zile ?
Pai eu am auzit ca daca totul este ok cu tine si bb in max 2-3 zile te trimit acasa ca nici ei nu au interesul sa te tina mult pe acolo sa aiba grija ta. Poate doar daca faceti cezariana, atunci am inteles ca poti sta vreo 4 zile. Sper sa nu stam atata mai ales ca eu o sa prind cu acest eveniment Revelionul pe acolo - asta imi trebuie, toti sa fie acasa la caldurica si sa se imbuibe cu mancarica buna si eu sa stau acolo ca-ntro inchisoare

"ingerasele" 21+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Hi, hi, hi Lali, ce mi-a placut chestia cu barbatul care trebuie sa rabde . Cam asa se intampla . Si al meu va cunoaste...Mie imi place sa-i povestesc o gramada de chestii, sa imapart totul cu el. Dar tare buna este o intre fete, mai ales ca el vine uneori obosit si mi se pare ca nu asculta cu suficienta atentie toate "problemele" mele . Iar noi aici avem aceleasi griji si preocupari .
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ingeras eu ma panicasem rau cand am auzit asa de la Anda dar mi-am amintit de o cunostinta care a nascut normal la Giulesti si care a plecat acasa chiar a doua zi dupa nastere. Deci a nascut azi la pranz si nu a stat decat o noapte, 24 ore.
Sper ca Anda vorbea despre cezariana si ca nu o fi vreo noua regula pt. nasteri, pt. ca altfel nu ma vad bine . Sau sa nu fie vreo idee de-a doctorului nostru comun
Eu am de gand sa nasc normal si ma repede, cu cu tot.
Irina, 18+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Ingeras, Irina, Anda, nici eu nu fac Revelionul in spital, sa fie clar ! Doar daca ma lasa sa ii duc in salon pe : sot, mama, tata, prietena si sotul ei.

Plus confeti si benzi colorate pentru bebe , mancarica si sampanie (pentru copii) pentru mami si restul lumii....

Asa ca mai bine fuguta acasa....

Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare burticute!

Bine ati venit! Viktoria si Anda! Va doresc sa aveti bebici sanatori, voiosi si norocosi! Anda, avem acelasi DPN, eu initial aveam 28.01 dar mi l-au schimbat in functie de dezvoltarera bebelui pe 23.01.

Ingerasu - si eu tot fara epidurala vreau, cred ca noi astea cu sarcini usoare suntem mai curajoase, cel putin acum, mai vedem noi la "spartu' targului" daca tot asa de curajoase vom fi

Oana si Lali - sa va traiasca sportivii!!!Cred ca va amuzati tare sa ii simtiti cum "concureaza" la "olimpiada din burtica"

Amary - si eu am avut cateva herpesuri la inceputul sarcinii, dar nu cred ca e cazul sa iti faci probleme - sfatul meu insa e sa nu folosesti Aciclovir - nu e permis in sarcina.

Despre alimente - eu incerc sa nu prea mananc pateu si ficat, dar mai scap din cand in cand...cu maioneza la fel - mi-am luat maioneza vegetala, dar tot nu pot sa rezist unei salate de vinete cu maioneza - mmm ce buna e , iar branzeturi mananc numai pasteurizate, iar carnea - numai foarte bine gatita.

Cornelia - nici eu nu am pofte deosebite si nici nu-mi vine sa mananc pentru doi cum se spune, daca imi aiu cele 3 mese/zi nu-mi trebuie nimic in plus, iar kg, cred ca am pus vreo 2,5.

Pupici pe burtici!

Natalia si gagalicea (16 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, fetelor! Pentru mine ca m-am trezit acum vreo ora, am inceput cu ordinea prin casa si hop aici acum.

Legat de spital nu are de ce sa va tina atatea zile daca nasteti normal, doar in cazul in care intervin probleme, ceea ce nu va doresc deloc. Si aici iti da drumul dupa 2-3 zile, iar dupa o saptamana daca e cezariana.

Lali, pai chiar la strumful tau ma gandeam cand al meu era la aparate, sa facem echipa. Stai sa vezi si diseara...ce ma mai amuz cu el! Cred ca pana la urma le luam aurul si la americani, coreeni...cu ai nostri, bineinteles! Azi dimineata a inceput sa topaie innainte sa plece taticul la munca. fetelor, daca stiti ce ma amuz cu el, desi cand dorm...asta e!

Ingerasu, incerc sa uit de toate problemele si sa profit la maxim de aceste momente, pentru ca sunt unice in viata. Nu inseamna ca nu mai facem bebei, dar oricum le consider unice la fiecare copil. Tati isi face deja planuri pentru o fetita, sa aiba grija baiatul de ea, sa o apere...Dar sa sti ca si faptul ca misca asa des si ca am aceasta legatura cu el ma face sa uit de tot, si sa fiu cu gandul numai la ziua cand il voia avea in brate pentru prima oara, cand ii voi da sa pape laptic prima oara, sa-l pup pana il albesc...Si sa stiti ca si eu am trei sferturi din timp gandul numai la bebe si vorbesc numai despre bebe, dar vad ca nu am stresat inca nici pe surori si nici pe tati.

Pupici pe burtici!!!!!!

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Pai la asta ma gandeam si eu Lali, cred ca o fie toti pe holurile spitalului si o sa-i pun sa faca "galagie" poate asa ma dau afara mai repede.

Irina tare m-as bucura sa fiu si eu ca acea cunostinta, inseamna ca si ea si bb nu au avut probleme si s-au refacut repede - mare noroc.

Fetele cu "varsta" mai apropiata ca mine voi ati inceput sa mergeti la cursuri prenatale sau sa faceti gimnastica prenatala? Ca am inteles ca sunt foarte bune si tare ma bate gandul sa ma duc la asa ceva, poate imi usureaza travaliul. Voi ce faceti in acest sens?

"ingerasele" 21+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu as vrea sa fac epidurala, am inteles ca aici te sfatuieste sa o faci. Eu vreau pentru ca sunt tare sensibila la durere fizica, si nu stiu ce am sa fac altfel.

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Oana, ce urmeaza la olimpiada zilele viitoare dupa gimnastica ? Sper ca nu ca mai vreau sa dorm si eu, cred ca si tu !

Natalia, echipa noastra de olimpici e deschisa, doar sunt si 20 la fotbal, nu ?

Ingerasule, mie dr. mi-a spus sa ma programez pentru rezervele cu plata pentru intervalul 26-31 decembrie, asa ca sper sa plec din spital pana de Revelion. Bebicul meu imi asculta rugamintile, adica dupa cum a crescut DPN-ul s-a mai apropiat cu cateva zile, acum e 02 ianuarie... Despre gimnastica si exercitii de respiratie eu vreau sa ajung la Active Center zilele astea sa vad cum e, din ce luna trebuie incepute si va spun apoi ce am aflat.

Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput