Mamici de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

si eu am plins azi de am ramas fara respiratie. am niste depresii cumplite, imi fac griji ca nu o sa fiu in stare sa imi cresc copilul, ma gindesc cu groaza ca, desi ar trebui sa plutesc de fericire, eu sint in permanentza deprimata si ingrijorata.
uneori pling in somn si nu stiu ce sa mai fac. am impresia ca asa o voi tine toata viata de acum inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

am mai luat un paracetamol, am transpirat f. mult si vad ca a scazut temperatura, sper sa nu mai revina...ina ma doare gatul si ma ustura ochii dar sper ca vor trece in curand....ma gandeam ca daca eu ma simt atat de rau de la febra asta nenorocita, saracul bebe oare ce-o simti!?! acum totul il raportez la el...

Alina, nu te mai supara si nu mai plange...poate ar trebui sa ai o discutie cu el si sa clarificati problemele fiindca dupa ce o sa vina bebe o sa fie si mai rau daca nu sunteti in consens....eu sunt convinsa ca o sa rezolvati aceste neintelegeri...

Leta, temperatura mea sarise de 38 si din cauza asta m-am speriat rau...in legatura cu depresia, cred ca este normala si cred ca toate la un anumit moment trecem prin ea, tuturor ne este teama ca vom da gres si ca nu vom sti si nu vom putea sa fim mamici bune, dar viata, de cele mai multe ori, ne dovedeste contrariul...din cate am observat eu, pe aceasta lista sunt un grup de femei extraordinare si cu siguranta ca sunt viitoare mamici exceptionale...

Oana si comoara (14 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna, Amaya nu stiu cum o sa trecem peste asta , este in natura lui sa nu fie cheltuitor si sa stranga, de schimbat nu pot sa-l schimb si stiu ca nu poate fi perfect. Daca e ceva de facut trebuie sa fie cu mine.
Leta stiu ce vrei sa spui insa incearca sa nu te gandesti prea des la lucrurile de carenu putem sti inca cum vor fi, nu e timpul .
Am luat un paracetamol de durere de cap si astept sa-mi treaca.
Maine mai avem si perecerea sotului, si o sa avem musafiri, sincer n-am nici un chef.
Va pupic, pe mai tarziu !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Alina, petrecere frumoasa si ai sa vezi ca o sa gasiti voi o cale de mijloc, doar va iubiti, nu!?!...

Oana si comoara (14 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Oana, felicitari pt. gandurile frumoase, imi place cum gandesti!multa sanatate si nu te ingrijora, totul o sa fie bine.
Alina, sincer imi pare tare rau ca ai foat pusa in situatia asta dar asa cum a spus si Oana ar trebui sa discuti cu sotul tau atuci cand va linistiti amandoi si sa clarificati situatia ca sa nu se mai intample , totusi e pacat sa va certati de la lucruri minore, acum cine stie poate a fost si el intr-o pasa proasta si si-a varsat nervii pe tine.te inteleg foarte bine,eu cel putin ma vad tare dificila de cand sunt si tare as vrea sa ma inteleaga toata lumea , ca, de, ne rasfatam si noi pe prioada asta dar nu intodeauna iese cum iti doresti.trebuie sa va ganditi in primul rand ca nu va faceti voua bine si in acelasi timp bebelusului si chiar nu are nici o vina micutul. o sa fie bine si as vrea sa vad ca te-ai linistit si e totul ok si de ce nu o
Leta , sa stii ca nu esti singurica , este normal sa te gandesti la lucrurile astea ,dar devine anormal sa iti faci probleme, asa ca fii optimista ca nu ne-am nascut invatate ; sunt convinsa ca ne vom descurca cu toatele de minune, atunci o sa te gandesti "ce naiva am fost sa imi fac griji ca nu o sa ma descurc"!pt. copilul tau o sa fii cea mai buna mamica din lume, cea mai frumoasa si cea mai iubita si cea mai cea ..!!!!!!!!!!
Felelor, hai sa fim mai optimiste si sa ne bucuram din plin de minunatul dar pe care ni l-a dat Cel de Sus!

Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Deci nu sunt singura care plange intr-una, si nu are chef nici de viata.

De cand am vazut emisiunea despre amnio si triplu test, si de cand am citit situl referitor la pliu nucal, vad totul in negru.
Am zis ca nu mai citesc nimic, ca ma duc la nebuni.
Nu mai am rabdare, as vrea sa nasc sa ma asigur ca e ok. Greu mai trece timpul.

Amaya, daca a scazut febra e bine. Mai ia paracetamol, si poate reusesti sa eviti antibioticele.

pupici

Crinuta si bb din burtica 21 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

aici (27)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31070

Mergi la inceput