Atena 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sa le tinem pumnii atat gimnastilor , cat si fotbalistilor !!!

La gimnastica este finala la individual baietii!!!

La fotbal: - Finlanda, preliminariile campionatului mondial!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Asa e Adela! Numai bucati la inot!unu si unu

Asa este, intr-adevar!! parc-as vrea sa nu se mai termine proba de inot!!!!!!! .........

C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Am urmarit JO seara de seara, mai ales gimnastica; am urmarit pe program american si, o data in plus am fost atat de mandra ca sunt romanca; daca ati fi auzit, fetelor, ce frumos vorbeau comentatorii despre gimnastele si gimnastii romani; aseara, de ex. cand lupta pentru aur se dadea intre Ro si USA, spuneau ca singura sansa a Statelor la aur e ca Ro sa comita o greseala; dar, spuneau in continuare, desi toti comit greseli, Ro a fost singura echipa in aceste JO care NU a comis nici o greseala. Si ce mi-a placut cel mai mult (personal) e ca pentru cateva secunde am reusit sa-mi vad orasul la o televiziune americana! Sunt Deveanca si, efectiv, mi-au dat lacrimile! N-am fost in tara de doi ani si m-a impresionat foarte mult sa-mi vad oraselul meu mic si cochet, curat si linistit la Tv. Va pup pe toate (si mai ales pe devence!!! Fara suparare pentru restul lumii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Merit eu toate felicitarile cu care am fost intampinata azi dimineata la serviciu???

Bravo fetelor!!!! Bravo Camelia!!!! Bravo baieti!!!
Bravo!!!!Bravo!!! Bravo!!!
Nu multe sunt momentele cand lacrimezi de fericire si duci mana la inima cand drapelul Romaniei urca pe cel mai inalt stindard...
Tineti-o tot asa!!! Ati impus imaginea Romaniei pe mapamond sub aspectul gimnasticii si nu numai... sportul se pare ca ramane totusi perimetrul nr 1 al romanilor... Le doresc si baietilor la fotbal sa aiba mai mult noroc anul acesta...
Va este datoare o natiune intreaga, dinauntru si din afara granitelor... voi sunteti numitorul comun al inimilor romanesti... poate ne batem in opinii si gusturi sau idei... dar in momente ca astea, toti pana la unul ne ridicam cu respect si va daruim lacrimi de iubire...
Voi nu faceti sport!!! ...Voi faceti Istorie!!!
Cata munca, cata daruire, cate frustrari personale se ascund in spatele aurului de care se bucura si cu care se mandreste o natiune???
Hai sa luam fiecare cate o farama din modelul sportivului roman!
Hai sa inmugurim cu totii o primavara pe care o vom boteza simpu: Romania!

Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

mai fetelor ce este astaseara la tv ca deocamdata nu am acces la tv si imi vine de-a dreptul?
si sa inteleg ca maine incep individualele pe aparate la fete?
BRAVO ROMANIA,BRAVO FETELOR,SUNTEM CEI MAI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Deocamdata e finala la individual baieti, unde suntem reprezentati de Suciu si Dragulesc...sunt amandoi pe locul 4 si mai este doar un aparat...sa speram ca vom lua macar o medalie!!1
Succes baieti!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Suciu incepe primul la bara, aparat al care sunt 4 din primii 6 clasati...aici se da batalia pentru medalii...Deocamdata Suciu executa fff bine...Suciu fff bine a executat...sa vedem nota...a luat 9.662

Poze familie

Mergi la inceput

Dragulescu la bara...sa vedem cum executa, nu e aparatul la care exceleaza...a ratat deja...sa vedem ce nota ii dau arbritii: 9.337...
Mama, dar ce corp are

Poze familie

Mergi la inceput

Din pacate am ratat...locul 4 (Suciu) si locul 8 (Dragulescu)...Asta e!!! FELICITARI!!!

Dar avem si o victorie:
- Finlanda
2 - 1

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Felicitari baietilor, care au muncit enorm, si chiar daca asiaticii au fost favorizati- mie asa mi s-a parut, ca asiaticii au cam fost favorizati, per total- ma bucur ca Paul Hamm le-a suflat aurul de sub nas!
Mey, da unde naiba a fost Urzica? Ca la prestatiile lui, sigur luam macar argintul!

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput