Atena 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sa de-a D-zeu ca Banut sa fie disponibila diseara!!!!Doamne ajuta!!!
La finala pe echipe Oana Ban a suferit o intindere de ligamente la picior(nu mai stiu exact la care), iar Tiriac le-a pus antrenorilor si medicului avionul sau personal pentru a o duce pe Oana in Germania la refacere...se pare ca nu a fost nevoie de aceasta deplasare...piciorul Oanei este mai bine!!!
DOAMNE AJUTA!!!!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

biata de ea, de aia nu prea zambea la concursul pe echipe:( Ce-o fi in sufletul ei, dupa atatia ani de munca sa nu poti ajunge unde ti-ai dorit, dintr-un ghinion... Chiar daca participa n-o sa fie la forma maxima... of,of...

Cristina
http://community.webshots.com/user/tinatache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Mititica de ea!!!! :-((( sa auziti numai cum ii pronunta numele comentatorii de la televiziunile daneze!!! Ceva de genul O-e-ana Ben...da' baieti de gashca danejii astia, zau asa!!! Jos palaria pentru ei!! Atunci cind evouleaza fetele noastre parca sint in transa si nu pot ingaima decit "fantastik"

pozulici

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu zic sa avem incredere in fortele Banutului nostru...eu am incredere ca v-a da tot ce e mai bun!!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La ce ora sunt fetele in seara asta?

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

La ora 21.00, ora Romaniei!!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

eu zic sa le tinem pumnii stransi si sa fim alaturi de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Phuai, ce m-am enervat aseara cand am vazut ce manarii s-au facut la baieti la individual-compus! Ati vazut ce de telefoane se dadeau dupa ce a aterizat ala in partea dorsala la sarituri? Ma intreb cat au platit americanii ca sa ia Hamm titlul olimpic?
Cat despre fete, desi mi s-a parut ca pe echipe le-au depunctat groaznic la paralele, oricum stiam ca nici de data asta nu ne vor dezamagi. Sunt convinsa ca si in seara asta se vor descurca de minune (sper ca vor concura amandoua!). Pe site-ul oficial al Olimpiadei m-am straduit sa aflu lista cu participantele la individual-compus dar n-am gasit nimic. As fi vrut sa stiu cine va participa in locul Oanei, daca, Doamne fereste, nu va putea concura. Ma gandeam ca poate prima rezerva e tot o romanca. Stie cineva ceva? Uff, deja am niste emotii si mai sunt vreo 4.30 ore pana sa inceapa concursul!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Trebuie sa inceapa, veniti pe chat?
Eu nu inteleg, de ce nu e Catalina Ponor la Individual Compus? Cred ca ea ar fi avut mai multe sanse.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Incepe la 3 nu?
Fetle din Romania va asteptam pe chat sa ne ralatati in direct,
A

Mergi la inceput