trupele n.a.t.o.-o.n.u.
credeti ca ar trebui sa existe o stransa colaborare intre aceste trupe?
este benefica pentru intrega lume interventia unor trupe in tarile in care se considera ca nu sunt respectate drepturile fundamentale ale omului si mai ales daca aceste tari ar pune in pericol pacea mondiala?
Raspunsuri
mimsi spune:
Punem intrebari retorice de dragul de a ne auzi vorbind? Daca eu ma insel, defineste-mi termenul de "trupe ONU". Sau mai bine lamureste-te de ceea ce inseamna ONU ca si organism si rolul lui in lume.
mimsi spune:
Liviu juristul,
daca esti barbat pana la capat posteaza raspunsul pe forum, barbateste! Nu pe la coltzuri! Daca tu nu ai curaj, am sa-ti public eu mesajul pe care mi l-ai trimis pe PM:
"stimata membra a acestui forum,
omul,in general trebuie sa stie si altceva in afara de a schimba scutecele si de a pune intrebari stupide de genul cum sa faci sex fara sa ramai insarcinata s.a.m.d.
cred ca in cadrul acestui forum trebuie sa mai discutam si altceva in afara de mediocritati.
oricine de pe lumea asta si cu o pregatire submediu stie ca O.N.U.= ORGANIZATIA NATIUNILOR UNITE,organism................................iar trupele O.N.U.sunt.....................................si actioneaza..............................................................................
CAUTA, CITESTE SI VEI CUNOASTE!!!
AM PUS ACEST SUBIECT IN DISCUTIE NU DE DRAGUL DE " A MA AFLA IN TREABA "
CI SCOPUL MEU ERA SA VAD MODUL DE ABORDARE A SUBIECTULUI DE ANUMITI "SUBIECTI" SI NIVELUL DE CULTURA A UNORA DINRE NOI.
DECI , CRED CA TI-AI DAT SEAMA CA esti o persoana mediocra care ai cazut in capcana
necunoasterii .ai crezut ca ma pui la" punct" dar te-ai dat de gol ca esti o persoana slaba care nu poti sa abordezi sau sa discuti un subiect datorita faptului ca nu ai un nivel de cultura ridicat.
poate ca daca te intrebam despre cratita de pe foc poate raspundeai ceva dar cred ca si acel raspuns era mediocru.
asa ca pune mana pe carte si citeste vorba lui KANT :"nu lasa nici o clipa sa treaca, fara sa citesti o pagina din orice..."
(KANT-filozof).
SFAT:daca vrei sa fii o persoana placuta de cei din jurul tau nu te mai da" rotunda "ca s-ar putea sa te spargi intr-o zi si vei fi o nulitate iar atunci cand nu stii citeste si vei afla!!!
de fapt dupa datele personale care le-ai dat la inregistrare cred ca esti o persoana inchisa traind cu frica ca cineva sa nu stie mai multe despre tine ,o mediocra."
Asta a fost PM-ul tau. ai fost prea iritat de faptul ca nu am cazut pe spate la subj. lansat si nu am inceput sa aberez pe tema asta (care fie vorba intre noi nici macar nu este o tema)
Nu stiu cine esti, nici ce hram portzi, nici nu ma intereseaza. numai ca poate e cazul sa nu te crezi mai destept sau mai cultivat decat esti de fapt. Iar daca parerea ta despre forumistii de aici este cea pe care ai mentionat-o in PM, ce cautzi, Maria Ta, printre noi? Pune mana pe carte (ca cei 7 ani de acasa nu se mai pot recupera) si apoi mai discutam.
mimsi spune:
Dar ca sa fii lamurit, pt cultura ta generala afla ca NATO (Organizatia Tratatului Nord Atlantic) este un organism international care nu poate actiona DECAT IN BAZA UNUI MANDAT ONU. Ideea este ca atunci cand se considera necesara interventia internationala intr-o zona de conflict aceasta se face in baza unui mandat. In acel mandat se precizeaza si organismul international raspunzator de ducerea la indeplinire a misiunii (NATO, OSCE, ONU, EU). Cele 2 forte nu se exclud si nu se razboiesc. Fiecare actioneaza in misiunea care i-a fost incredintata.
D'aia problema colaborarii trupelor pusa de tine este falsa.
saphir spune:
![]()
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Veve spune:
04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in fuctie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.
quote:
Originally posted by mimsi
...am sa-ti public eu mesajul pe care mi l-ai trimis pe PM...
Pune mana pe carte (ca cei 7 ani de acasa nu se mai pot recupera) si apoi mai discutam.
...Iar mesajele private sunt...private.
Irina,veve & croko

CristinaT spune:
pacat pe mine chiar ma interesa subiectul.
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
liviujuristul spune:
salut,
referitor la textul "trupe n.a.t.o.-o.n.u."
-este un text capcana,care a fost punct pe lista unui examen,rezolvat de studentii de nota 10,pe bune,ceilalti nu.
-un student a avut ideea sa-l punem in dezbatere si pe forum,dar am"tulburat apele";unii sau simtit deranjati DE acest subiect.
-noi am crezut ca putem pune in discutie,orice subiect din orice domeniu,daca vrem sa discutam.
NE CEREM SCUZE !VA RUGAM RETRAGETI SUBIECTUL.(NU AM FACUT PROST PE NIMENI).