Covoare

Covoare | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Are cineva idee de vre-un site sau de vre-un catalog cu covoare? Am cautat cu disperare un covor simplu, deschis la culoare-chiar si alb- cu ceva "jocuri" de gri dar vad ca in Iasi nu se gasesc decat covoare de culoarea maro , bej, verde cu rosu. Am vazut ceva covoare faine pe site-ul celor de la Mobexpert , dar dimensiunile sunt mult prea mici. Eu am nevoie de ceva de la 2,40 in sus x 3,40 in sus. Va rog daca poate veni cineva cu o sugestie, ceva, e binevenita!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca eu am vazut la magazinul Bolero covoare dragute mai deumlt. Poate deja ai ajuns pe acolo, cum cobori din Piata Unirii pe str. Arcu, exact pe coltul din stanga unde o ia drumul spre gara. Au si canapele acolo si perdele.
Succes,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irida spune:

Draga Ralucami,
Acum vreo doua luni am terminat de reamenajat apartamentul (sunt tot din Iasi). Am schmbat tot, usi, geamuri, parchet, gresie , faianta, obiecte sanitare, instalatii, 90% din vechea mobila. Crede-ma, cu covoarele am avut cea mai mare bataie de cap. Terminam tot si nu aveam covor in sufragerie. Am avut promisiuni de la un magazin din pacurari (NILPEROM se numeste, putin dupa Moara 1 Mai, pe stanga cum iesi din oras) care are si covoare din Belgia. Are destul de putine, aduce si din depozit. Sunt f. moderne, le poti vedea pe unele pe internet pe siteul firmei Decorama(http://www.decorama.ro/produse.htm). Insa nu am mai apucat sa iau de la ei, eu eram presata de timp, ei ma tot amanau (ca nu e seful, ca vine transportul peste vreo 3 zile). Eu aveam nevoie de unul mai mic / 2x3, ei aveau unul mare bej, cu niste patrate tot de aceeasi culoare dar cu alta textura. Mi-a placut dar nu incapea in camera (unde pusesem deja parchet laminat si nu voiam sa-l acopar de tot). Am gasit, cu totul intamplator un covor oval bej super pe Independentei (este un magazin mare, cu mobila la parter si covoare fff multe la etaj).
Cred ca poti incerca la amandoua, mai ales daca nu esti foarte presata de timp. Eu faceam sambata inaugurarea si joi nu aveam covor (deci era f. urgent).
Multa bafta!
Irida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Foarte dragute covoarele...Mi-au placut! Ralucami, succes la cumparaturi!

Numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

minunate asa putea spune dar ai idee cam la ce preturi erau covoarele astea Belgiene?

Mergi la inceput

Al meu (1,7x2,3) oval, simplu, cu un model cu cateva linii pe margine, e adevarat, sintetic nu de lana a fost 3,2 mil. Se intretine insa usor, iar camera nu ar fi fost acceasi fara el. Degeaba faci o amenajare trasnet daca pui un covor verde cu rosu (vorba lui Ralucami) sau cu un model superinflorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

Multumesc frumos pentru raspuns irida,mie personal mi-au placut foarte mult si chiar intentinez in weekendul asat sa merg sa imi aleg si eu ceva cam tot la aceeasi dimensiune.
RAMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor am gasit covor asa cum mi-am dorit. Irida in capatul Pacurariului, s-a deschis un magazin numai de covoare si mochete. Se numeste chiar "Mocheta" .Sunt aceleasi covoare ca alea de pe site-ul de la Decorama, tot belgiene. Al meu are 2,40 x3,20 si e alb cu niste "jocuri" de gri deschis si gri inchis. M-a costat in jur de 5 milioane. Nu mai pot de bucurie ca pana la urma am gasit ceva ce imi place!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Bravo! Cine cauta gaseste pana la urma! Stiu magazinul, insa cand am cautat eu nu era nimic potrivit. Ai avut noroc, asta e!

Mergi la inceput