Sus in Scandinavia (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Adela99 spune:
Pai, primisem indicatii pretioase de la narancea sa ma incadrez in 2 000 kr pentru 20 persoane. Oricum am depasit bugetul (ca sunt doar 12 locuri)
Rayuela spune:
Buna ziua la cheflii nordici!Mai ,se pare ca venim si noi,totusi nu stiu inca cu siguranta.oricum,noi facem tot posibilul.
Adeluta,pai cum facem,ne socotim la fata locului?Cum facem cu haleala si pileala?Ar trebui:carne,cartofi,legume pentru salata,carbuni,ulei,bere,vin,tuica,tigari,pentru micul dejun,etc.
Ia faceti voi frumusel liste ca io am alta lista:pampersi,cadita,suzete,carucior,etc!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Irimell spune:
Fetelor si Dl Narancea, ma bag si eu putin in seama ...Nu va suparati!
Sinteti suuuuuper simpatici si haiosi . Va mai citesc citeodata si tare mult imi place de voi . Iar acum cu planurile de intilnire, mi s-a facut asa o pofta de petrecere romaneasca ...Mmmmmmmmm si ce bunatati o sa mai mincati ....hihi....O sa ma gindesc la voi si poate faceti pozeeeee.
Pupici si distractie placuta,
Irimell
Aaaa, Lilanda sa iti traisca Ilie , ca frumos mai e.
lilanda spune:
Pai ce mai stai Irimell...ia avionu' si hai la suiedezi!!! Poze facem negresit si-o sa le-aratam la toata comunitatea!!!
Io va urmaresc la limba japoneza...mooama si uite-asa mi se umfla inima de bucurie, ca mai exista pe lumea asta o limba mai nasoala ca daneza!!! :-)))
pozulici
Rayuela spune:
Lilanda hahahahahahhahaha!Apoi chiar daneza parca e boala de git bre,nu limba straina!
Irimell,multumim de complimente,bine ai venit printre pinguinii nordici!
Hai sa va pupe mama.Naraceo treci la pupat si tu
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
lilanda spune:
iar tu al de jos...pune mina si fa lista!!!
Rayuelooo, sa stii ca ai dreptate cu boala de git!!! Pai ca sa vorbesti daneza, cu acshentul lor, iti trebe' sigur vreo doi omusori si 6 amigdale!!! Ihhh
pozulici
Adela99 spune:
In sfarsit, vineri dupa-masa.
Dupa indelungi cugetari si cu un pahar de vin rosu in fata ... ce ziceti daca luam cu noi bautara si mancare pentru seara de vineri si micul dejun de a doua zi inclusiv cafea , dupa care cativa dintre noi se pot zvarli pana la primul orasel locuit si cu un supermaket si fac aprovizionarea pentru restul perioadei? Frantuzoaico, tu le ai cu distantele si vad ca si Katarina sta bine cu hartile - e aplicabila propunerea?
Facem comenzile de pe lista lui narancea (in cazul in care mai apare o asemena lista)- am inteles ca putem comanda si pentru acasa, sa ne mai delectam si noi cu produse romanesti, ca pe aici eu nu gasesc decat cel mult din Kroatia (care mi se par mai apropiate de gustul nostru) si Ungaria.
Danezilor, nu uitati mustarul
Ela, nu ne tine pe jar ...cand stiti daca puteti veni?
Irimell ce surpriza placuta sa te gasesc si aici. Si eu va citesc din cand in cand la limba japoneza si nu stiu daca sa va invidiez sau sa va compatimesc
lilanda tu cu daneza te descurci si in Skåne ca si aia vorbesc de parca au un cartof fierbinte in gura
Irimell spune:
Hihihi...Nu stiu cum suna daneza, dar daca tot vorbiti de "boala de git" eu ma gindesc la olandeza. Tot asa suna?
Dar am auzit vorbindu-se finlandeza si sa stiti ca mi-a placut. Interesanta limba!
Iar daca tot vorbim de limbi straine, sa stiti ca e o limba si mai grea: chineza....Cind le aud pe colegele mele vorbind chineza si aud inflexiunile vocii lor, ma bucur ca invat doar japoneza...hihi...
Pupici si succes la facut lista,
Irimell