Jocul cu cartea (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

"Tabloul flamand" - Arturo Perez Reverte!!! N-ai zis si tu ca e roman politist :-) Frumos e ca o am, dar isi asteapta rindul la citit...mi-a adus-o o prietena in mai cind a venit in vizita aici!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

In sfirsit!!! Credeam ca imi fac veacul la subiectul asta....

Intre timp, am cautat si pt Irimell si am vazut ca www.divertamedia.ro vinde cartea in strainatate cu 8.50$, desi in Ro costa 185000 lei (~ 5.50$). Nu am gasit nimic scris de costul transportului.

Mai este si www.raft.ro cu 11.20$ (iar nu stiu costul transportului) si bineinteles www.amazon.com in engleza cu 11.20$ si fara costuri de transport daca comanzi in valoare de peste 25$.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bombi

Pai daca vii si tu cu prospaturi de-astea!!! Ia, la clasici, inapoi!!!

Dupa citiva ani de calatorii, un tinar se stabileste intr-un oras de la malul marii. Deodata, intr-o iarna, il apuca asa "o slabiciune dulceaga", senzatie care compromite tot ceea ce i-a placut vreodata in viata sau de care s-a bucurat!!! As mai pune eu un semn dupa asta, dar dupa aia e prea sugestiv!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by bombi

Intre timp, am cautat si pt Irimell si am vazut ca www.divertamedia.ro vinde cartea in strainatate cu 8.50$, desi in Ro costa 185000 lei (~ 5.50$). Nu am gasit nimic scris de costul transportului.

Mai este si www.raft.ro cu 11.20$ (iar nu stiu costul transportului) si bineinteles www.amazon.com in engleza cu 11.20$ si fara costuri de transport daca comanzi in valoare de peste 25$.

Cristina

Cristina, exact asta am facut si eu....am tot cautat carticica si bineinteles ca am poftit si la altele scrise de el...hihi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

"Batrinul si marea" de Hemingway?

Mergi la inceput

Nu...cartea vorbeste despre slabiciunea aia dulceaga si efectele ei psihologice!!! Lumea din jurul tinarului devine instabila, ratiunea este doar o spoiala, totul nu are sens...ca sa scape de senzatie, incepe sa studieze trecutul...:-)

pozulici

Mergi la inceput

Hint:

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Stilul pare a lui Sartre care a scris si Greata (hintul tau:))
Asta sa fie?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Asta e!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mi-am amintit ca am si inceput-o...:))

Un satuc uitat de lume, in care se intimpla lucruri ciudate si prin care trece din cind in cind o satra de tigani care aduce fel si fel de lucruri cu ajutorul carora eroul (retras in camarutza lui) descopera ca Pamintul e rotund!!

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput