Sa ne uitam diseara pe NBC! Laura, sigur prinzi si tu NBC! Se prinde fara cablu, e postul tau local.
ruxij
Andrada ,in general in fiecare seara incep transmisia de la olimpiada, la ora 8 pe NBC. Dau alternativ cu alte sporturi.
Si pe mine m-au cuprins emotiile.Bravo Romania!Ma duc la piscina sa impartasesc cu amicii de aici bucuria.Ei sunt europeni asa ca ne vom bucura impreuna.
katy
Da Laura, transmitem in direct din Romania, acum urmeaza premierea, mi-e asa de drag sa aud imnul nostru.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
BRAVO, ROMANIA!

Si noi am sarit in sus de bucurie
...am stat cu sufletul la gura pana la final si am tinut pumnii strinsi pentru fetele noastre minunate!!!

Da, Andrada, ghidul meu TV zice ca la 8 diseara pe NBC dau gimnastica pe echipe la fete (eu sunt pe Pacific time).
Lai
D-abia astept sa vad primele poze pe net, sa faca mai repede update la site-ul oficial.
O sa avem si noi sansa sa vedem diseara, pe Radio Canada o sa dea din momentele zilei intre 7 p.m. - 10 p.m. (dat fiind ca la aceasta ora suntem la serviciu majoritatea).
SUNTEM CAMPIONI OLIMPICI LA GIMNASTICA FEMININA
URA ,BRAVO,FELICITARI
ECHIPA FEMININA A ROMANIEI DE GIMNASTICA ESTE CAMPIOANA O L I M P I C A.
URMEAZA FESTIVITATEA DE PREMIERE,CU IMNUL NATIONAL AL ROMANIEI INTONAT A doua OARA ASTAZI.
BRAVO FETELOR ,CU UN TOTAL DE 114,283 DE PUNCTE AU CASTIGAT,SUNT TEZAURUL NOSTRU.
MULTA MUNCA,DARUIRE,SACRIFICII,SUDOARE,VOINTA.
RECUNOSTINTA TUTUROR ROMANILOR.