Atena 2004
buna
voi va uitati la olimpiada. ce va place? la noi de sambata seara tv merge numai pe eurosport, sau orice altceva unde sint transmisiuni de la olimpiada. ne uitam mai ales la inot (si aditionale - sarituri, sincron), gimnastica. simbata am avut mari emotii, verisoara mea, campioana europeana la judo, a ratat la seconda medalia de bronz. tineretea, presiunea enorma si emotiile si-au spus cuvantul.
mada
Raspunsuri
ionela-roxana spune:
Eu ma uit la gimnastica atat feminin cat si masculin!Gimnastica este pe locul 1 urmata de innot si-n cele din urma canotaj!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
ana-oana spune:
ca mi-ati adus aminte am dat si eu pe eurosport live, e volei pe plaja, as vrea si eu acolo, 

nu la servici!!! 

am vazut deaschiderea, ce afost la gimnastica si inot???
Oana
bibi spune:
Ce a fost la inot?!? Pai a fost finala 4x100 m liber barbati, dar ce barbati!!!
N-am vazut in viata mea un grup de 4 barbati mai frumosi si bine facuti decat inotatorii din Africa de Sud. Erau impecabili. Erau atat de bine incat un amic de-al meu, homofob convins, a zis: Sunt atat de bine ca...beep.
.
Acum serios vorbind, cel mai mult ma uit la natatie.
Bibi si
David
Sanca spune:
Eu stau cu pumnii stransi pentru gimnastele noastre si ii injur pe comentatorii americani. Auzi, au avut tupeul sa comenteze aseara cat de drepti erau cu notele pentru toate tarile, dar cand era vorba de fetele lor, erau notele extrem de mici. Cand au inceput sa calce afara din careu la floor, au amutit, nu mai stiau ce sa zica...
Ce zice-ti luam tot aurulul la gimnastica?
Oana_B spune:
Oh, come on ce sunteti rele:))) nu vi se pare normal ca fiecare sa si-i laude pe-ai lui? Ce conteaza ce ziceau ei? Conteaza ce fac aia de dau note.
Oana_B
Sanca spune:
Eu zic ca sportu-i sport si ca chiar daca sant fetele lor, sa dea credite si la altii. Cand romancele noastre faceau sariturile, le criticau de parca te mirai ca au ajuns in Olimpiada numai prin reputatie. Si erau mai putin rautaciosi cu gimnastele din Ukraina. Pai drept e????
Cine a vazut-o pe innotatoarea romanca care a iesit pe primul loc la 200 de m? M-a luat prin surprindere. Am crezut ca medaliile la innot sant egal impartite intre SUA, Australia si Japonia.
Oana_B spune:
Sincer, mie nu mi s-a parut deloc ca le-au criticat pe romance. Ukraina si Russia au comentate si aratate foarte putin pentru ca de la inceput au spus ca the biggest threat este Romania si au facut un fel de comparatie intre cele doua echipe. La fiecare exercitiu la fiecare echipa comentau la imaginile in reluare cat este depunctata fiecare greseala de catre arbitri.
La exercitiile la barna au spus de mai multe ori ca romancele exceleaza, ca scoala de gimnastica romaneasca este sufletul romanilor, "it's in their blood"-asa ziceau, imaginile de la inceput cu scoala de la Deva. Unul din comentarii dupa un exercitiu executat perfect de una din fetele romance (nu mai stiu la care aparat) tipa zice, era ca o gluma "oh, i'm exhausted!" (pt. regulament:"sunt terminata(de oboseala)" si tipul zice:"if you crack the door juuuust a little bit to romanians they will eat you alive" (pt. regulament:"daca deschizi usa numai putin romanii te mananca de viu"). Mie asta nu mi s-a parut critica deloc ci chiar un fel de "jos palaria".
Fireste ca au admiratie pentru fetele lor, sincer si eu le admir pe cele doua care dupa operatiile alea de oase dislocate, Mojini acu' doi ani si care vindea pizza ca sa faca rost de bani pentru antrenament si ailalta cu operatia la picior au revenit la olimpice. Cine n-ar admira tenacitatea? Dar au si recunoscut ca americancele doar de putin timp s-au ridicat datorita schimbarii metodelor de antrenament si antrenorilor (nu stiu daca-l mai au pe Bella Karolyi da' Martha era pe langa echipa dar neoficial). Si astea au fost doar calificarile, parerea mea este ca fiecare echipa pastreaza ce-au mai bun pentru competitia in sine.
Asta este media, arata numai ce-i intereseaza. Nu astept sa fie corecti comentatorii ca ochi am si eu sa vad ce fac gimnastele, ma astept sa fie corecti arbitri.
Ah, cel mai tare m-au impresionat irakienii la meciul de fotbal cu Costa Rica, un alt exemplu de determinare, au venit totusi la olimpice chiar daca nu mai au nici teren sa se antreneze si nici mijloace de transport, au fost adusi cu un avion al armatei australiene (parca).
La barci, aia cu 8+1 (sau ce numar or fi) romanii cat pe ce erau sa ajunga inaintea americanilor, mi s-a parut ca pentru o secunda doua au si fost inaintea lor, venind tare de pe locul trei.
Parere personala si netransmisibila
Oana_B
Andrada spune:
Ziceti-mi si mie ce au facut fetele si cind sint finalele pe aparate si pe echipe, poate le pot urmari si eu?
pe ce loc sintem?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Sabina spune:
Fetele sunt primele, iar finala e marti seara ( nu stiu la ce ora, seara ora Romaniei), individual joi si pe aparate duminica si luni.
Sabina & Sofia Galagia