Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44)

Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44) | Autor: Oana_B

Link direct la acest mesaj

Continuare la
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30653" target="_blank">Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (43)

Oana_B

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

try, merci pt raspunsul complet. M-am linistit total, nu mai imi pun problema asta.
Ioana, ma bucur ca puiuta ta a fost cumintica si a rezolvat singura problemuta.
Si eu tot doar o saptamina mai am de venit la serviciu. Apoi stat acasa, plimbari, vizionari(ca fara ele nu se poate, citit memoriile lui Marchez ( A trai pentru a-ti povesti viata) - frumoasa, imi place desi sunt la inceput

Simona, 28 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata gravidutelor. LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR, MARIANELOR MARIUTELOR! cum va simtiti azi?
la prima ora citeam odiseia sarcinii in 40 de saptamani, ma puneam la curent cu toate modificarile pe care le are bebe si graviduta de acum incolo. imi fac si eu o idee despre trimestru III de sarcina!
ma bucur sa citesc numai de bine, vad ca nu ati mai avut probleme deosebite si asta este un lucru bun!
sa aveti o zi superba!
olga 30 ani si bebe 25 sapt. de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- Kenzo/Maria
IrinaA ....DPN
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov -
Simonacip....DPN 6 nov- - David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov -- Razvan
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru Jr.
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-

41 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- Iosif Iustin/Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec -
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
Descultza....DPN 10 dec -
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec.
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 30 dec- Razvan/Ioana
20 mamici

TOTAL : 61 cu 18 , 25 , 2 ...baieteii conduc FOARTE FOARTE detasat!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OLA, OLA, iata ca venii si eu din concediu, cam fara chef de nimic, am aterizat la serviciu si da-i cu treaba; dar ma intreb, cine poate sa ma impiedice sa va scriu? NIMENI SI NIMIC!
Sper ca voi sunteti bine, sanatoase, si la punga...groase!!!
Eu am fost in concediu cu sotu la mare si am prins vremea super, bine, ca nu am stat nici mult, vreo trei zile, dar a fost frumos, marea calda, ne-am bronzat, odihnit; ceva totusi m-a facut sa mi se intunece privirea, si sa ma indispuna cat de cat: unii oameni isi dadeau coate si / sau se intorceau spre mine cand ma vedeau. De ce? Mi s-au parut supernepoliticosi; e adevarat ca sunt insarcinata in luna a sasea, si m-am ambitionat sa imi cumpar costum in doua piese de care eram tare mandra, pentru ca imi placea si imi venea relativ bine, atunci de ce ma faceau oamenii sa ma simt atat de prost? De parca eu nu aveam voie la mare!!!. Doar pentru ca am un bebe in burta!!!. Imi venea sa strig in guras mare ca nu sunt bolnava, ci doar insarcinata, si ca imi face bine marea, dar...
Adevarul e ca mi-a facut tare bine sa innot, mai ales ca apa afost calda, bebe e ok, nu are nimic, ba mai mult, cred ca i-a placut si lui, a miscat, era tare dulce, mititelul!
Voi ati patit asa la mare, fetelor, sa fiti privite foarte insistent?
Va pup.
OLGA,cum a fost in concediu?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Buna dimineata!

Si noi la apel.Suntem bine,aseara iar ne-am umflat burta la maxim cu pepene si noaptea am facut nu stiu cate ture la baie.

Si la noi mai rar cu .E si din cauza oboselii,cred eu.De 2 saptamani,ma simt tot timpul obosita.

Jasmine
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

buna dimineata, fetelor

Cat priveste si la noi e ceva pauza cam de 2 saptamani, intrucat sotului meu ii este cam frica ...i se pare ca sunt foarte fragila si ii este teama sa nu se intample ceva..nu ca eu as avea prea mult chef.

in acest week-end am inceput sa cumpar si eu cate ceva pentru bebita mea: cateva body ( foarte dragute ), pantalonasi, paturici, caciulite, creme, uleiuri, suzete, biberoane, etc. ne-am uitat si la patuturi insa nu sunt prea hotarata ! Eu o sa incerc sa merg pe cosmetice Sanosan ( ca tot veni vb. ) si accesorii Chicco sau Nuk.
Spuneti-mi va rog, daca stiti, sanosan fac si scutece de unica folosinta ( pampers ) ca eu nu am gasit decat cosmetice si daipers ( servetele umede )

andreap, stai linistita ca si eu am luat cam 15 kg pana acum !
onitza, bine ai venit din concediu !

cristina 29 saptamani, DPN 3 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Onitza, bine ai revenit ! Iubita, lumea se uita la tine pentru ca esti o burtica frumoasa, nu din alte motive, rauvoitoare !

Ioana si Bianca pui
in sapt 23 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Buna dimineata dragele mele!

Am intrat doar sa va salut si sa va urez o saptamana cat mai frumoasa si mai linistita. Eu am revenit la serviciu dupa un concediu de o saptamana (nu mai rezistam, deja ma simteam super obosita) si chiar daca acasa am internet prin cablu puteti sa va dati seama ca nu am intrat decat foarte putin, doar ca sa mai citesc mesajele voastre. A fost mama mea la mine si asa mult m-a ajutat: a facut curatenie,... ca eu la gabaritul meu abia ma pot apleca, si a fost nemaipomenit: m-am odihnit la greu.

Acum sunt in faza de a pune in ordine hartiile care s-au facut "munte" la mine pe birou cat am lipsit. O sa ma uit ce ati mai postat si sper sa putem si vorbi.

Adriana 25 sapt si cei 2BBmici
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou! Pana la ora asta nu am facut nimic... decat sa ma gandesc la concediu.Fetelor, ma omorati cu 6kg.luate!!!!.Pai eu sunt mama dolores, nu?hai spuneti-mi ca mai sunt ca mine...macar prind curaj.hai, care ati luat 15-20 kg.deja?
Cu vad ca stati bine.Eu nimic de cateva luni, de cand cu contractiile.Si cand al meu aude ca mai avem ceva luni pana intram in "normal".......sa stiti ca se poate.Decat sa ma apuce contractiile, cu colul scurtat...mai bine stau cuminte.
Olga, ce mai faci? Cred ca ai fost in clasa cu al meu sot.I-am povestit de tine.Da un telefon cand poti.Fetelor sa stiti ca m-am intalnit cu Olga in Pitesti la un suc.Arata super bine, slaba, cu ditamai tocurile... eu eram Cenusareasa pe langa ea.Hai ca o laud.
Pupici,
Andree 27 saptamani+BBica
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

bine ai venit Onitza...da'pozele nu le vedem si noi? Nu ai pus nimic nou

Simona, 28 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput