Mamici de ianuarie-februarie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Va multumesc din suflet, pentru incurajari. Si eu sper si cred ca bebe e ok..Insa prin ce-am trecut aseara...nu doresc nici dusmanilor mei..Am avut niste dureri si usturimi..INFIORATOARE...Insa dupa prima pastila de Augumentin deja m-am simtit vizibil mai bine. Eu sper ca in 3-4 zile sa ma fac bine..
Eu de miine intru in concediu asa ca sper sa nu plec bolnava la munte...

Coca 17 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coca, eu am avut de nenumarate ori cistita, insa nu hemoragica. Nu ti-au facut analiza de urina?
Se pare ca suntem destule cu problema asta. Oana a avut mai demult, apoi eu, dupa aceea Alina.
Dar de ce nu esti acasa acum? Nu era normal sa iti iei liber?

Patricia, bine ai revenit. Imi pare rau sa aud ca te-au chinuit greturile si varsaturile, insa, de acum ar trebui sa te simti mult mai bine.

In privinta analizei de urina, sumarul mi-a iesit bine, cu exceptia unor rari urati amorfi.
Urocultura trebuie sa o repet, si nu inteleg de ce. Cica a iesit flora mixta, si nu isi pot da seama daca e sau nu infectie.
Citisem pe un site italian ca daca ar fi infectie, trebuie sa apara la sumar, la leucocite, la nitri, pe cand la mine totul era absent.
Sper sa fie bine, insa, cam la 2 zile tot mai am dureri in partea stanga. IMi simt si mijlocul sensibil.
Voi repeta maine urocultura, si apoi va tin la curent. Sper ca de data asta sa iasa concludent.

Fetelor, eu daca ce simt seara e bb, atunci e ok. Dar de unde stiu eu ca e el? Asta pot sa va spun, ca am observat ca seara simt mai mult, dar nu am ajuns la faza sa simt suturi. Probabil ca eu vreau sa ma trezeasca din somn, sa ma doara suturile. Sincer, abia astept.

Coca, am uitat sa te intreb la ce medic ai fost pt cistita ieri?

Crinuta si bb din burtica 20+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, fetelor !

Am revenit si eu din concediu, dar mi-a luat cateva ore doar ca sa citesc ce ati scris ! A fost super, ,, apa foarte calda, am facut baita in fiecare zi si am inotat, m-am bronzacit putin si nu as mai fi venit acasa.....

Acum sunt la serviciu, am enorm de lucru va citesc si va scriu printre picaturi. Azi la ora 4 am programare la eco si de abia astept sa vad ce mai face . De altfel este foarte activ, mai ales seara cand ne uitam la olimpiada, da din picioruse ceva de speriat... cred ca va fi sportiv baietelul meu ca tare ii plac transmisiile de la gimnastica si inot... A dat din picior si pentru tati, care a pus mana pe burtica si s-a emotionat tare cand l-a simtit....

Crinuta, ma bucur sa vad ca te-ai mai linistit. Stii, candida mea a trecut in doua zile cu tratamentul dr. Anca, inainte sa ajung la mare. Vorbim, da ?

Rachel, bine ai revenit, sper sa ne mai scrii.

M-am bucurat pentru toate fetele care si-au vazut bebeii la eco...

Coca, multa sanatate, trec toate, vei vedea!

Viktoria, bine ai venit si sa stii ca din cate imi dau eu seama esti printre putinele mamici de ianuarie-februarie la al doilea bebe, daca nu chiar singura ! Asa ca poate ne vei impartasi din experienta ta cu primul bebe. Povesteste-ne...

Lali si licuriciul ei 19+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lali, bine ai venit din vacanta. Chiar ma gandeam cand apari. Bineinteles ca vorbim, poate ne si vedem.
SE pare ca eu raman codasa la simtit picioruse, si incetul cu incetul ma apuca panica.

pupici

Crinuta si bb din burtica 20+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Coca stai linistita,e traumatizant ceea ce ai patit dar totul e bine cand se termina cu bine! O cunostinta de-a mea a avut in luna a 4-a hemoragie in toata regula de la sarcina si totusi acum are un copil de 10 luni superb.
Ai grija de tine!!!! Asta e cel mai important. Vedeti fetelor ca vine frigul si problemele de genul asta sau la rinichi se vor inmulti daca nu invatam sa ne ferim de ele. Eu una ma bucur ca am apucat primele luni de sarcina vara, caci si eu sunt foarte sensibila la acest capitol.

(17sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Bine ai revenit Lali si iti urez cat mai multe satisfactii si bucurii dupa-amiaza la eco!

(17 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc, Crinuta si Cornelia !

Fetelor, am cumparat de la mare 4 costumase pentru , efectiv nu m-am putut abtine ! Unul dintre ele este mortal, cu geaca si pantalonasi de catifea raiata, grosute, captusite si cu bumbacel pe interior, mic, mic, pentru bebe pana la trei luni. Iar un altul este cu vestuta argintie si papion, pentru botez ! Zau ca ma topesc cand ma uit la ele...

Ingerasu, citeam ca vrei inca un bebe, sa stii ca si noi la fel. Sper sa "ne iasa" repede cum vrem noi, adica sa nu fie mai mare de 2 ani diferenta intre ei, si daca s-ar putea sa fie si fetita al doilea ar fi super. Cam multe pretentii, nu ? Oricum, vorba ta, lucrurile mari patut, carucior trebuie gandite pe termen mai lung.

Lali si licuriciul ei 19+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ah, ce bun a fost lapticul aseara...

fetele, eu am mai scapat de candida un timp cu 2 ovule de Lomexin (unul pe seara) si o spalatura cu irigatorul cu bicarbonat.. oricum cu irigatorul nu insist prea mult si nu prea adinc ca mi-e teama sa nu ating aiurea ceva pe acolo... asta ma tine cam 2 sapt, dupa care imi apare din nou se pare. dar e al naibii de scump Lomexinul asta (220mii/ovul) si ma intreb daca se poate da gratuit sau macar compensat la gravide, voi ce stiti? ca asa as lua mai multe.

crinuta , Gyno Daktarin de care iei tu e scump tare? crezi ca-l pot gasi si in RO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Crinuta - nu esti singurica, uite eu te iau de manuta si la forma burtii tuguiata si aplatizata in zona buricului...si pentru faptul ca nici eu nu-l prea simt pe bebe...ce sa-i faci? poate am si eu baiat si e mai puturos...

Coca dragutzo, uff ce rau imi pare pentru ce ti s-a intimplat. Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti faci o urocultura sa vezi ce infectie ai si la ce e sensibil germenul, ca antibioticele luate "orb" s-ar putea sa nu aiba efectul dorit. Iti spune o patita! Si nu uita sa bei cat de mult ceai de matase de porumb - minim 2,5l/zi.

Cu durerea in zona ombilicului ma cam delectez si eu, dar am inteles ca e normala...contractiile mi-au trecut aproape de tot (iau NoSpa) si sper sa nu ma mai sperie in curand.

Voi cum mai stati cu micozele? Ca mie iar mi-a aparut nenorocita de candida Mi-am luat ieri Pimafucin si sper sa functioneze - din asta nu am mai folosit inca si pe prospect scrie ca nu dezvolta rezistenta si se poate folosi in sarcina deoarece nu e absorbit prin piele.

Natalia si gagalicea (16 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Lali bine ai revenit din concediu. Cred ca ti-a trecut si piciorul pana acum, nu-i asa?
Da, sa stii ca noi ne dorim 2 copilasi - o fetita si un baietel - si cum acum ne-a zis nenea Iosup ca o sa avem fetita deja ma gandesc al doilea sa fie baietel. Diferenta cea mai buna intre ei este de 2-3-4 ani, daca o vrea si Doamne Doamne sa ne ajute ca noi il vom face cu placere. Pretentii avem toate numai sa se si indeplineasca, asta ar fi ceva.

Shobo, sa-ti priasca lapticu'. Mama, dar tu de ce nu iei ceva mai ieftin pt candidoza aia a ta - spre ex. Gynozol. Ca si eu m-am cu ea timp de vreo luna (am facut de toate si bicarbonat si glicerina boraxata ) si mi-a dat docotrul sa iau 6 ov de Gynozol si vad ca am scapat de tot de ea si nici nu mi-a mai revenit. Si nu sunt nici scumpe si sunt permise in sarcina. Te rog eu rezolva-ti problema asta ca nu este bine nici pt tine nici pt bb sa stai cu ea toata sarcina.

"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput