Companii constructii case

Companii constructii case | Autor: marimar

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca cunoasteti companii care construiesc " ansambluri de locuinte" in RO. Stiu ca exista o companie din Tirgu Mures care a proiectat un cartier acolo si in Sighisoara. Preturile caselor incep cam de la 35.000 euro.
Ma intereseaza in Bucuresti, Cluj, Oradea.
As dori sa stiu preturi, website, email si nr de contact si bineinteles pareri.

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

in buc sunt firmele (mai cunoscute): impact, triumf construct, arcom, arabu' de la spring time face un cartier de vile in baneasa (pe sisesti, la fel ca si triumf si arcom). preturile sunt mai mult decat duble (fata de casele din sighisoara), curte mica, finisaje ...hm, cam inghesuite dupa gustul meu. despre astia stiu ca sunt concurentii lui barbate-miu. (de el nu-ti scriu ca e reclama).
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Impact SA Bucuresti - au intradevar doua proiecte pentru vike rezidentiale in Oradea - Lotus si Europa cu executie - 2005-2006.
Informatii
http://www.oradea.impactsa.ro

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Multumesc Marius. Stii cumva zona si preturi?

Multmesc Oana, stii cumva adresele lor de internet sau email?
Despre compania sotului tau scrie-mi te rog pe privat ( zona, pret, email) daca nu vrei sa o faci public.

-------
De retinut: ceaiul din frunze de zmeur dupa 32 de saptamini ajuta la usurarea si scurtarea travaliului si stimuleaza lactatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

www.impactsa.ro, www.triumfconstruct.ro
ambele site-uri au "contact"
din cate stiu eu pretul casei (una modesta dpdv al finisarilor si calitatii materialeor) incepe de pe la fro 75 mii euroi fara TVA
sotul meu nu are o companie asa mare, in primavara face doar 7 case la care are deja clienti (din fericire) , in zona baneasa - sisesti, langa padure (daca stii pe unde e).
trebuie sa stii ca preturile caselor "pe pamant" au cam luat-o razna pe la noi, daca vrei sa-ti faci casa in Ro, te costa cam cat o casa in Franta - cererea e foarte mare si constructorii au saltat pretul, din pacate nu si calitatea
Oana

Mergi la inceput