Mamici de septembrie-octombrie 2004(27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Fetelor,

Voi vedeti pozele din Albumul Gravidelor? Mie imi apare doar textul atunci cand fac click pe denumirea pozelor.

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salutari la toate fetele.Am 2 vesti ;una buna una rea.Pe care sa vi-o spun prima?Incep cu cea buna: a venit lapticu in cantitati considerabile,si asta dupa dureri si febra,dar inca nu poate sa-i dea micutei pt ca inca mai are de luat antibiotice azi si maine;Pe Giulia au pus-o intr-un fel de incubator pt ca a facut icter scumpa lu matusa,si cica acolo e cald si bine si sta domnishoaara noastra picior peste picior de se prapadeste Anne de ras.Domnu tati lucreaza de zor la montatul patutului si surioara cea mare are misiunea sa aleaga cu care dintre hainite sa o scota pe bebita din spital.A zis doctoru ca daca merge totul bine le da drumul acasa luni.Cam astea-s noutatile.Multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Anne sa-ti traiasca printzesica si sa te bucuri de ea!!!!!

Fetelor nu-mi vine sa cred ca au inceput bebeii sa apara. Am inceput sa am emotii mai ales ca dr meu intra in concediu de maine si se intoarce cand eu voi avea 37 sapt implinite. Ce parere aveti? Rezist?
In rest bebelusha mea e bine dar eu ma simt ca o balena si mai nou ma doare non-stop deasupra pubisului. sa fie oare infectie urinara sau apasa bb ?

Pupici

Mel 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!
Azi am fost la doctor...si sunt tare bucuroasa ca totul e ok...bebele meu e sigur baiat,si are cam 1,600...dar evident ca primul lucru cand am intrat in cabinetul acelei doctorite,mi-a zis:"Vai ce burtica mica ai pt 30 de saptamani!"...hmmmmm,eu care eram obsedata ca burta mea e prea mica,exact asta mi-a lipsit.....am inceput sa radem amandoua,si mi-a zis ca e foarte bine daca e mica atata timp cat bebele e sanatos....dupa sonograma mi-a zis ca totul e perfect cu bebele,ca am 30 de sapt. si 5 zile...si el este exact cum ar fi trebuit sa fie la varsta asta...acum m-am linistit...intr-un fel ma bucur ca nu e mai mare burticica mea pt ca si asa incepe sa fie greu cu miscatul si daca ar fi mai mare ,ar fi mai nasol......mi-a dat si poza cu ala micu...e asa de dulce...Doamne, nu mai am rabdare ,abia astept sa il nasc...dar mai este,si mai bine sa stea el acolo cat trebuie,nu?...e dseja cu capusorul in jos,si deci totul e bine...saptamana viitoare ma voi duce la doctorul meu si imi va zice si mai multe...sunt tare curioasa daca mi-a trecut infectia urinara...uffff,ca asa ma mai supar din cauza asta!
Fetele,si eu i-au Mater si Fe de la inceputul sarcinii,si am sa le i-au pana la sfarsit...Calciu, nu mi-a dat doctorul pt ca zice ca nu e nevoie...desii eu as fi vrut sa mai iau si in plus,ca mie cam frica sa nu am probleme....dar ,daca el zice ca e suficient cat au Mater,atunci sa speram ca totul va fi bine...asa stiu si eu ca nu e bine foarte mult Ca,ca intareste oasele bebelui si poata sa nu se mai dezvolte normal...dar am auzit atatea variante ,ca,cred ca fiecare face cum vrea...stiu persoane care au luat aproape toata sarcina si bebele s-a nascut foarte bine...
LORENA,am vazut poza ta,ce burtica mare ai!...fain!
MARLEN si tu esti o draguta si cu burtica mare!
MIHAELA,am vazut si pozele tale...chiar ca burtica ta e mare,parca cea mai mare din cate am vazut....hmmmmmmmm,se vede ca o sa ia un bebe mare!...las ca e bine,sanatate sa fie la amandoi!
Burticutelor va pup,trebuie sa merg sa fac mancarica!
Pe maine, Mirela si ,30 sapt

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Andreea,ti-am trimis un PM,l-ai citit?...te rog frumos,daca ma poti ajuta?...multumesc anticipat!
Mirela

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

M-am uitat pana acum la J.O. la gimnastica, asa ca am intrat mai tarziu pe forum. Au castigat fetele noastre! Bravo lor!
In legatura cu vitaminele, si eu am luat Materna cu selenium de cand am banuit ca sunt gravida, pana acum 2 luni, cand mi-am schimbat doctorul, si mi-a spus ca nu e cauzul sa mai iau, pt. ca analizele sunt OK si doar m-as ingrasa de la ele. In schimb iau fier (am o usoara anemie), iar calciu o sa-mi dea doar daca este nevoie prin luna a 8-a (altfel nu este indicat deoarece provoaca contractii).

Raisa, mai ai putin pana te intalnesti si tu cu bebele tau! Nastere usoara!

Mada, ma bucur ca mama ta poate sa vina acasa si sanatate multa!

Marlen, Mihaela, nu am reusit sa vad pozele noi, pt. ca merge cam prost internetul azi... Poate sa reusesc maine!

Oricum, Mihaela, daca nu vad pozele, sper sa ne vedem luni, cand mergem la doctor si vad eu burtica mare...

Delia, multumim pentru noutati... Stiu ca icter fac toti copii in primele zile, deci nu cred ca e un lucru rau. E ceva normal. Multi pupici Annei si Giuliei!

Mel, iti tinem pumnii... trebuie sa rezisti pana se-ntoarce dr. din concediu!

Crismir, atata timp cat bebe e bine, sanatos, cat trebuie pentru varsta lui, ce conteaza cat ai burta de mare! Abia astept si eu sa-mi vad bebelina... dar trebuie sa mai avem putina rabdare. Ar trebui sa nastem in aceiasi perioada, dar ramane de vazut ce au de gand nostri!

Noapte buna!

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,

Marlen dragute poze!

Am fost la dr. ieri si mi/a spus "Monico ..... asta sta sa iasa", saptamina viitoare maxim o sa nasc. Acum.... ce sa zic bb meu toata sarcina a dat sa iasa, noroc cu cerclajul. A zis ca bine ca a scos firul ca altfel riscam sa se rupa colul. Si m-a chemat din nou la consultatie miine (cred ca treaba este cam "apasatoare" acolo jos). Trebuie sa-mi fac bagajul ca nu se stie. Sper ca bb sa fi crescut destul pt ca burta mea este destul de mica.

L-am intrebat de anestezia epidurala si mi-a spus ca este chiar mai bine decit generala , deci voi naste cu epidurala. Am uitat sa intreb daca trebuie sa o cumpar... e! o sa intreb miine.

Monica, 36 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Monica, m-au luat niste emotii citind ce ai scris... iti tinem pumnii si sa fi tare caci suntem alaturi de tine.

Nu stiu cat depinde marimea lui bebe de cea a burticii... sora mea avea o burtica asa mica... si nepoata-mea a avut peste 3 kg

Ziceti ca eu am burtica mare... ei, eu nu prea as zice, ca ma vad de sus... dar nu tineti cont si ca sunt scunda?

Ma cam doare burtica jos... dar nu ca la contractii; mai mult pielea, cred ca e bebe care apasa pe ceva pe acolo de ma doare pe mine. Cel mai bine ma simt daca stau intinsa...

La noi se anunta ploi, cu toate ca a plouat si azi-noapte. Bine ca nu mai e asa cald... dar cu vremea nu se stie niciodata...

Va pupacim pe toate.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata burtici!

Crismir, deci e mare burtica mea?!? Sa vedem daca si bebelina e tot mare sau mi s-a umflat doar burtica cu lichid.
De abia astept sa merg luni sa vad ce mai face pitica mea.

Eliana, sigur ne vedem luni....cred ca as fi in stare sa ma duc de la prima ora acolo, asa sunt de nerabdatoare. Oricum, zilele astea o sa te sun sa vorbim despre doctor.

Monica, deci va sa zica tu urmezi? Tinem pumnii in continuare si sigur o sa nasti foarte usor un bebe sanatos si frumos!

Fetelor mi-e din ce in ce mai greu sa-mi gasesc pozitia in pat. Nu mai pot sa stau pe nici o parte si ma dor toate cele. Bebelina mea nu stiu cum se pune, dar se impinge in coastele mele de simt ca o sa mi le rupa si dooaaareeee. Ma trezesc sa ma duc la baie din 2 in 2 ore incat poti sa-ti potrivesti ceasul dupa mine. Asta n-ar fi nimic, dar bebelina mea crede ca e timpul sa se trezeasca si incepe joaca....si iar ma chinui sa adorm! Si tot asa o tin pana dimineata.

Pupici!

Mihaela si puiul mic de 34 saptamani si 4 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Neata burtici
Mihaela, Lorena: aveti niste burtici asa frumoase!!Si maricele! Mihaela, ca avem DPN apropiate, cred ca ai burtica mai mare ca a mea (din profil cel putin asa pare)! Si mi se pare ca arata a burtica de baietel!
Mel, Lorena si pe mine ma mai doare pe jos, nu continuu ci uneori cand ma misc. Poate ca stau bebeii nostri pe acolo...
Monica: m-au luat caldurile cand am citit!bafta multa! Iti tinem pumnii si sa ne tii la curent!Tu acum esti in saptama 36 (adica ai 35 implinite)?
Iar n-am avut timp sa citesc tot ce ati mai scris...Ufff fetelor, asa ce m-am saturat de servici...De curiozitate: mai e careva care nu si-a luat inca concediu?
Va pupacesc pe toate si sa ne auzim cu bine!
Cristiana si bebe din burtica (34 saptamani si 3 zile)

Mergi la inceput