Mamici de septembrie-octombrie 2004(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Dragele mele, eu la prima sarcina (acum 6 ani si 2 luni) eram total pe dinafara asa ca m-am dus la spital fara sa am freza facuta noroc ca m-a intrebat asistenta care urma sa ma pregateasca pt. cezariana daca m-am ras. I-am zis ca nu pt. ca la cezariana nu credeam sa fie necesar dar ea mi-a zis ca trebuie pt. ca taietura se face foarte jos si mi-a trimis barbatelul urgent la farmacia spitalului ca sa-mi cumpere un BIC pe care ma puteti bate dar nu-mi aduc aminte cine m-a frezat (dar mai mult ca sigur asistenta pentru ca eu nu mi-o vedeam). Acum stiu ce trebuie sa fac si o sa-l pun pe al meu sot sa mi-o aranjeze. Desi am rezistat eroic la epilat, Dr. mi-a zis ca nici nu vrea sa auda de asa ceva, doar rasa cica e bine.
Despre tampoane pot sa va spun ca le-am folosit doar la o saptamana dupa nastere cand s-a mai diminuat fluxul, pentru inceput cea mai potrivita mi s-a parut vata, dealtfel acum mi-am pregatit deja 3 pachete mari pe care le-am pus in bagajul de spital.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare salutare... ce subiecte noi ati deschis , dar am sa ma alaturi si eu voua... sa va zic ca si mie mi-e frica si rusine sa ma faca asistentele la spital... Problema este ca dupa ras, la mine creste intr-o zi... deci cand apar contrctiile, se rupe apa, chestii... mai fac eu baie? si ma dau cu lama? Of of... zau ca nu stiu ce sa fac. Macar daca ar veni Dorutzu sa ma ajute el, ca stau si asa cu oglinda, si greu reusesc, din cauza ca apas pe burtica... Am sa vad eu ce am sa fac pana atunci, daca imi vin idei vi le zic, dar si voi sa mai spuneti cate ceva de sb asta... pls...
Salut LiaT si eu am DPN-ul pe 10 octombrie :D. Stii cumva daca e fetitza sau baietzel? Eu sper sa aflu azi, ca ma duc la control. Eu una nu am prb ta cu sarcina prea jos, imi pare rau ca nu te pot ajuta :(, dar sigur or sa incerce celelalte fete, care apropo, sunt grozave. O sa-ti placa mult aici... mai ales ca esti acum in concediu :)). Toate asteptam marele eveniment si daca ai ceva de impartasit, noi suntem aici...
Well fetele... cam asta e... ma duc la dr-itza!!! Poate aflu daca am printz sau printzesa :D. Va pup si sanatate!

Andreea, Doru si bebe 32 saptamani, DPN - 10 octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LiaT bun venit si curaj ca mai avem putin!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Liana, bine ai venit printre noi; nu e niciodata tarziu si o sa incercam sa te sfatuim dupa cum putem. Sa stai cuminte daca bebe e jos. Mai ai pana la termen! Vezi ca luam batul...

Andreea sa ne spui ce e bebe. Cred ca ai niste emotii...

Ralucule, buna ideea cu masina de tuns... Acum, cum il lamuresc eu pe al meu sot s-o faca?! Pana acum, m-am chinuit eu si nu am pus problema, dar... cred ca-l pazeste "un tuns"...

Va pupacim pe toate.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna burticutelor,

M-am amuzat cu subiectul "pasarelului" tare mult. Si eu tin sa va spun ca am facut excat (dar exact) ca Ralucule. Da, cu masina de tuns la cel mai mic nivel mi se pare cea mai buna solutie. Daca te razi te iriti, iti cresc fire pe sub piele, creste si te mananca, etc. Asa, daca il lasi la 1-2 mm e perfect. Sotiorul meu, bineinteles, ca a fost operatorul masinii, ca eu d-abia mi-o vad in oglinda... Nu imi vine sa cred ca am ajuns la astfel de detalii...

Lia, bine ai venit printre noi. Ai grija de tine si iti dorim sarcina usoara si bebe frumos si sanatos.

Azi am fost la dr. si totul e ok, deci nu am nimic nou sa va spun.

Va las cu drag,

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna fetelor,
incerc sa va raspund sper sa nu se intrerupa linia pt ca merge f prost.

Apropo de epilat ...... la pasa , eu prima oara m/am dus asa si m/a ras o asistenta cred. L/am trimis pe sotul sa cumpere o lama de ras si dupa ce s/a dat peste cap sa faca rost de un BIC aia a zis ca nu e bun ca vrea lama lama ca la aparatele vechi... Ce stiu sigur este ca trebuie sa fi facuta proaspat (cum s/ar zice) deci nu merge cu ceva zile inainte. Am prietene care se epileaza cu ceara complet si asa au facut si inainte de a naste. Eu nu o sa ma fac inainte pt. ca deabia fac dus (stiti ca eu sunt mamica aia care trebuie sa stea intinsa ... si asta de 5 luni.... noroc cu voi si cu laptopul) o sa/mi cumpar lama si o sa ma rezolve la spital.
Nu are de ce sa va fie rusine pt ca este cel mai decent lucru care urmeaza sa ni se intimple din momentul cind incepe travaliul. Oricum dupa nastere (indiferent cum) in fiecare zi te duci sa/ti faca toaleta, adica desfaci picioarele de cel putin 2 ori pe zi pe la toate asistentele de acolo.

LiaT bine ai venit, nu mai ai mult stai cumintica si o sa fie OK. Timpul trece repede si din pacate nu ai alta solutie, nu te gindi ca nu poti sa stai. Eu sunt o pers f activa nu pot sa stau o jumatate de ora intr/un loc si cind ma gindesc ca am stat 5 luni nu/mi vine sa cred. E drept ca au mai fost si zile proaste dar au trecut.

Mel G groaznic cu baietelul tau. Si baietelul meu este nazdravan RAU si cind ma gindesc ca va incepe perioada cu spartul capului si ruptul miinilor mi se face rau.

Fetelor TOATE va multumesc ca va ginditi la mine am sa va
scriu mai jos ce am facut la doctor.

Azi am fost la dr. si ce credeti.... ma tine in sah rau de tot. Mi/a spus sa stau IAR cuminte pina marti cind o sa ma duc la spital la 8 dimineata. Eu intreb: Deci vin pregatita? El spune: Asa si asa.
Ha, imi vine sa mor de ris adica sa-mi fac doar jumatate de bagaj????
Este sigur ca vrea sa-l tin pe bb cit se poate de mult in burta .... este normal dar la mine in familie suntem ca in filmele cu prosti. Ne ambalam ...... dupa care frina ...... ne ambalam ..... iar frina. Asa ca nu stiu ce sa va spun ma duc marti .... ambalam si si si vedem.
Eu am acum 35 saptamini si 4 zile de la UM.

Monica 36 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Seara buna fetelor!
Si eu am fo azi la oftalmolog pt dilatare de pupila si cica totul e OK asa ca pot sa nasc natural fara sa se puna problema dezlipirii de retina !
Referitor la "coafat" io am un epilator cu doua capete iar cel pt ras e super mai ales ca se face pe uscat fara spuma si alte chestii plus ca nu ai cum sa te tai. Am incercat sa mi initiez sotul in arta frezatului da l-au apucat transpiratiile ca nu cumva sa faca rau ceva pe acolo asa ca tot io m-am ocupat cu oglinda de operatiune. Hai ca va vand un truc ..oglinda jos eu in picioare si treaba merge brici asa ca nu i nevoie de aplecat sau de stat inghesuita.
Si o faza comica ....o amica de a mea ( asta in RO) nu se epilase de acasa si au facu-o fetele la maternitate insa surpriza .....dupa cateva zile parul i-a crescut numai pe o parte si cealalta a ramas golasa si asa a ramas pana in prezent
Pe aici dc nasti natural nu -i obligatoriu freza doar la cezariana da de asta se ocupa moasa....da io cred ca mai bine vii tu regulamentar de acasa nu ?
Noapte buna burtici !
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!
LIA,bine ai venit printre noi,sa stai cumintica si totul va fi bine pana la sfarsit...sanatate in continuare!
RALUCULE,iar m-am distrat azi cu povestile tale,si mai ales cu "pasarelul"....hhahahah...tare!...fetele si eu ma gandesc ca trebuie sa ne coafam de acasa,asa m-as simtii mai in siguranta si mai bine....acum eu ma fac cu lama la "pasarel",iar pe picioare ma epilez cu ceara(mai bine zis sotul meu drag se ocupa de asta)...si nu am problema cu crescutul dupa lama,daca il operez cand e foarte scurt nu ma irit,folossc si o spuma foarte buna de ras(pt femei)...cand va fi inainte sa merg la spital,cred ca ma va face sotul,adica sigur ca el, e tare curajos si a invatat deja sa faca de toate ,epilat,vopsit si altele....asa ca sper sa fie bine totul...eu insa nu prea am inteles,cu masina de tuns se duce tot parul,adica ramai cheliuta sau ramane foarte scurt?...si mai am o intrebare,de fapt cum trebuie sa fim,chele de tot sau foarte scurt?(scuze ca suna cam urat)
MONICA,sa fi tare si sa auzim de bine...bafta multa!
ANDREEA,sa ne zici ce este bebele,sa speram ca iti va putea spune!...si sa auzim de bine,numai vesti bune!
Fetele,si eu am reusit sa dorm mai bine noaptea trecuta si in rest nimic nou...toate ca si pana acum,mergem inainte, si azi tocmai am implinit 31 saptamani!
Va pup si sa ne auzim cu bine maine!
Mirela si,31 sapt,Robert Cristian

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mirela (Crismir), masina te "tunde" si ramane cam 1-2 mm parul, deci nu e ca si ras, e aproape cheliuta... Hai ca mor de ras ce subiecte serioase avem... hahaha

In orice caz, aici in U.S. se pare ca nu e necesar sa fii coafata!!! Cel putin asa stiu eu. Dar oricum, eu ma gandesc ca e mai bine sa fiu totusi.

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Fetele mele... is emotionata tare, tare mai ales cand scriu :) Sa va spun, sa nu va spun... hai ca va spun, ca nu-mi mai incap in piele de bucurie!
Voi avea o FETITA!!! O fetitza frumoasa si grasa, are 1700 g acum, si se face mare mare... L-am sunat pe Doru si era sa moara de bucurie, a zis ca e cel mai mandru tatic... Doamne ce zi a fost azi... 10 min am stat la doctor in cabinet, toata-s transpirata... si emotionata... nu stiu ce sa va mai zic... is foarte fericita, mai ales ca stiu cum sa vb cu bebeLINA de acum :).Vai... imi dau lacrimile de fericire...
Singura faza mai nasoala... e ca in familia mea, si din partea mamei, si de la tata, numai fete sunt... eu nu am avut nici un verisor... asa ca parintii mei, la aflarea vestii... nu au fost super incantati, ci doar... au zis sa fie sanatoasa si frumoasa... dar stiu ca si ei se bucura o data cu mine... cel mai mult mi-a placut reactia lui Doru totusi... care mi-a zis ca abia asteapta sa ne vada... of fetele... va multumesc ca m-ati ascultat si ne mai auzim in continuare. Sanatate muuulta, multa si sa fiti cuminti! ;)

Andreea, Doru si BEBELINA 32 saptamani, 1.700 kg DPN 10 octombrie!

Mergi la inceput