Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Eli bafta multa pui!!! Sa scapi rapid si sa nu te doara!

Felicitari noilor mamici si puiutilor bine ati venit dragilor!

GAgici, puiu meu are niste urdurele la un ochisor, pot sa spal ochisoru ala cu ceai de musetel? Adica sa-i curat ochisoru cu ceai?
SI ma mai roade o haia: io am multe alunite da Pity neam! Can apar la bebei alunitele? Sau daca nu le are de cand se naste nu-i mai apar?

pupeli la burtici

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Felicitari Eli!!!!

Bun venit pe lume piticului!

Mitzule, o mandretze de baiat ai!E frumos tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor la noi am cautat de-am capiat Galactogil si nu am gasit pe nicaieri, nici la farmacii, nici la magazinele naturiste.

buricelul copilului- i-a cazut martea trecuta insa zilnic tre sa-l curat ca mai supureaza si se incheaga o coaja de sange ca o dungulita de groasa acolo in mijloc....E normal asa ceva? sa mai supureze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

FELICITARI,ELI!Sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos!
Am vorbit cu Roberta04,va saluta si va pupa pe toate,e bine,s-a cam saturat de stat in maternit.,dar spune ca pe vineri sau luni ii face cezariana,ca deja are 38 sapt.Si stiu ca a nascut si carmenp,dar nu si cind,ce are..etc.poate intra ea si ne spune!
Eu am intrat in 41 de sapt.,am sunat deja la doc.,am programare joi,si daca nu se intimpla nimic pina atunci,ii spun sa-mi provoace vineri si gata!Nu mai pot!

Teodoreiin 40+sapt.

Mergi la inceput

oare pot pastra apa fiarta in termos (pt prepararea laptelui praf) sa am pt cateva mese, ca urla cand se trezeste pana fierb eu si pana racesc apa.........e sanatos sau nu?

Eu dupa 2 saptamani de la nastere nu prea mai am scurgeri decat f putin....si mi-a zis cineva ca e anormal sa nu se curete corpul cel putin o luna....ce sa fac....medicul meu e-n concediu, voi stiti ceva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna ziua si de la noi.Eli, felicitari!!! sa fie piticul sanatos si fericit, sa va aduca numai bucurii!!!
Lia, pune copilul pe o parte (alternind, pe stinga si pe dreapta), nu pe spate. regurgitarea e normala, se intimpla la toti copiii. noi suntem haplea tot timpul, noroc ca ne funtcioneaza "supapa de prea plin".... si dam afara laptic peste tot!
atele alea lasa-le acolo ca se duc ele, nu te mai agita. daca vrei sa iti pui burtiera poart-o, oricum cheagurile si scurgerile sunt normale.
buricul sterge-l in continuare cu alcool, va trece si acea supuratie, nu te ingrijora. poti pune si baneocin pudra.
Anna mama.....bafta! cu inducere sau nu tot nu mai e mult, nu? tinem pumnii...10 minute!!!1 auzi...eu as cam pune pariu ca surprizuta ta e baietel....ca prea se lasa asteptat, nu? cine se mai arunca in pariu cu mine?
Miha, nu o lasa sa doarma! trage-o de nas, de falcutze, de picioruse...scoate-i "alimentarea"....(la noi asta merge cel mai bine!)
Azumi, NU ceai de musetel la ochi!!!! nici acum nici cind va fi mare, asta este cea mai mare greseala, este un mediu ff propice de dezvoltare al microorganismelor. pune ser fiziologic si, reteta babeasca probata, citeva picaturi din laptele tau - este steril si functioneaza garantat!!! daca nu trece in 2 zile la medic urgent! succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

cand scrisei io mesaju meu de imbarbatare Eli a noastra nascuse deja!hihiiii
Felicitari mamikop si un bebel sanatos!

Rox nu mai pui gata...ma potoli.Incerc cu laptele meu dar,...desi nu e iritat ochisoru, doar ca la cotul din interior face niste urdurele ...Ce sa fie oare?

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mey un NU hotarit si otarit musetelului:-) Pune laptic. Catrina avu un stafilococ auriu la okisor si i-am pus Eufrasia (ceva homeopat) picaturi si nu i-a trecut, apoi Kanamitax picaturi...vreo 8-9 zile asi parca tot nu e OK asa ca doctorita mi-a zis sa-i pun laptik de-al meu ca de asta trece garantat :-))
Felicitari Eli Un bebic sanantos, mincacios si necolicios :-)))
Carmenp felicitatiuni pt pasarica ta :-)))))) Sa intri sa ne dai de veste cum a fost la nascare :-)))
Dorsilia bebele nu tre sa stea pe spate ca se poate ineca cu propria voma. Si Catrina regurgiteaza de-i ies okii..sa nu mai zic ca din cind in cind ne trage cite-o voma in jet de ne baga in sperieti:-)
Roxa tie nutz dau decit nijte pupicei ca nu ne vazuram de ceva vreme :-)

Bre fete cum scap bebele de candida la gurita??? Aici nu pot lua antibiotice decit pe reteta. Glicerina cu stamicin nu po sa-i dau ca cica e prea mika. Eu cu ce sa-mi dau pe sani???? Ai ca ma prinde disperarea iete trecura doua luni si io tot nu po s-o pun la tzitza....ma mulg de paleste de invidie joiana.
AAAAAAAAAAAAA am facut "totalul" : am vergeturi fro citeva pe sanul stang si vreo cateva pe buca dreapta. inca n-am priceput algoritmul da' mai calculesc :-)
va pupa mama****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua de la grasanele somnoroase (avem program nocturn...:))

Eli, felicitari! Sa va traiasca voinicul si sa fie sanatos, mancacios si somnoros! Si ferit de colici!...:)
Refacere rapida si lapte din belsug!

Ana maria, tinem pumnii! Nastere usoara!!..:)

Mitzura, sa va traiasca mandretea de flacau!

Azumi, pai nu sunt secretii normale?! Ca si la buburuza mea mai apar cand se trezeste ...ca la orice om dupa un somn bun...:)

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Nu pun io copilu pe spate dupa ce papa ca si-asa regurgiteaza, ieri m-a umplut pe un umar, cand l-am pus a dat afara tot parca, apoi ii era foame in juma de ora iar. Si noi suntem haplea si inghitim ca de frica apoi sughitam, icnim si ne incordam din toate cele. Ce ma mikra pe mine e ca se incoarda asa pe spate cumva, parca ar face podu nu altceva....cu capul dat pe spate, abia ma tin cu el sa il sa-l sustin si sa-l aduc la o pozitie mai comoda zic eu...eu credeam ca pozitia sugarului e incovrigata cumva, dar el si doarme cam asa, cu capul dat mai pe spate, cu manutele sub barbie. cand e nervos se intinde tot si se incoarda de spate cu capul dat tot pe spate....ai vostri tot asa postura au sau e al meu mai cu mot?

Roxi, nu e vorba ca ma enerveaza atele ale atarnate da sa nu ma infectez naibii ca eu am inteles ca se resorb, absorb nu ca raman sa atarne in jos ca la capra si ma tot intreb cand si daca au de gand s=o faca, ori au incurcat aia borcanele si m-au cusut cu ata ce trebe scoasa la 5 zile ?

Mergi la inceput