Urgent secretara+secretara
Avem nevoie de doua secretare, pentru doua firme, servicii: traduceri si tot ce mai tine de limbi straine si plasare personal; babysitters/bone, menaj....condititi bune, carte de munca cu salariu fix si bonusuri, toate celelalte drepturi, etc...sa stie sa lucreze cu baze de date, MSOffice, putina engleza, contabilitate primara, voce placuta, PERMIS DE CONDUCERE OBLIGATORIU....
stiti pe cineva trimiteti/sa trimita CV la office@avalon.ro, tel 321 23 59, in Bucuresti....urgent
Raspunsuri
ana-oana spune:
program ??? salariu ??? (macar orientativ) am o prietena (studii sup) care tocmai a plecat de la vechiul loc de munca (o companie care distribuie medicam) si poate e interesata! acolo avea fo 300 euroi plus neste % din vanzari.
Razvan Costache spune:
inseamna ca era la vinzari daca avea procent din vinzari...si cum spuneam noi furnizam servicii, nici vorba de comparatie cu salariile din farmaceutice..mersi oricum
quote:
Originally posted by ana-oana
program ??? salariu ??? (macar orientativ) am o prietena (studii sup) care tocmai a plecat de la vechiul loc de munca (o companie care distribuie medicam) si poate e interesata! acolo avea fo 300 euroi plus neste % din vanzari.
cris1iana spune:
dar de ce nu ne spui programul si salariul? ma pot interesa printre prietenele mele , eu nu am carnet de conducere .
Razvan Costache spune:
dupa cum spuneam este carte de munca, deci program normal de 8 ore si 5 zile/sapt cu zile libere pentru ore suplimentare si salariul este decent, ca pentru Bucuresti, si in functie de CV-ul persoanei respective...oricum nu 300 Euro +bonus!! si avem si masina pe care o poate folosi si in interes personal...partial
quote:
Originally posted by cris1iana
dar de ce nu ne spui programul si salariul? ma pot interesa printre prietenele mele , eu nu am carnet de conducere .
A_Iulia spune:
Succes, Razvan!
Dupa cum au inceput postarile...
Si eu am avut problema asta cu ceva timp in urma; toata lumea se plange de bani, dar cand ai nevoie uite ca nu-i gasesti!![]()
PS: Chiar si in domeniul farmaceutic pentru o secretara 300EUR este un salariu foarte bun. Ca nu se mananca cu aceeasi lingura cu vanzarile, asta-i alta poveste...
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
bibyrox spune:
Draga Razvan daca ai nevoie de cineva sa te ajute part-time eu iti pot sta la dispozitie. Sunt asistent manager si contabila la o societate pe actiuni de 8 ani de zile. Posed si pc+net acasa! Si... nu refuz nici o oferta part-time.. Asa ca daca aveti nevoie...
Multumesc pentru atentie.
Kissssss 
Roxxy
n/a spune:
Vai...ce frumos! Se cere secretara care sa stie 7 limbi straine, sa faca traduceri, sa conduca de la motoreta pana la camion si troleibuz, sa schieze, sa stie sa faca ceai si cafea, sa aiba voce frumoasa (de la mezzosoprana in sus), sa stie 35 de programe de calculator, eventual programare, webdesign si depanare, sa fie licentiata in resurse umane, tanara, inalta, frumoasa, blonda, cu 50 de ani vechime in meserie, contabilitate, patinaj artistic si un bogat portofoliu de macrameuri...eventual si cateva carti publicate. Si pentru toate astea nici un amarat de 300 $ pe luna, cand doar chiria unei amarate de garsoniere in Bucuresti a sarit de 150 de euro pe luna??????
Aurelia spune:
Razvan eu am pe cineva asa cum vrei tu isteata ,stie sa lucreze in multe programe pe calculator ,contabilitate mai mult decit primara! ,voce placuta (si ea e simpatica ca persona)nu-i casatorita ,nu are copii are timp la dispozitie ,stie si ceva limbi straine mai ales italiana si franceza (in care a facut si traduceri tehnice la fostele ei servicii),dar se descurca si in engleza ,a lucrat pe vremuri la banca Albina !........
Ce nu are acum din ce vrei tu :
Nu mai are 25 de ani chit ca arata de parca ... are 37 !!
Nu e Miss France si nu are nici permis de conducere ......
Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542