Dupa inca o dezamagire sentimentala, o femeie si cele doua fiice ale ei se muta intr-un nou orasel...aici fata cea mare se indragosteste si devine geloasa pe mama ei, iar cea mica vrea sa participe la Olimpiada si face scufundari in cada!!!
pozulici
Da iileana!!! Risu'-plinsu'-n filmul asta!!! Tot imi vine sa zimbesc amintindu-mi cum facea Cher stelute din sandwich-uri!!!
pozulici
Faza cu sadwich-urile stelute e mai mult decit amuzanta, e chiar functionala! Amintindu-mi de film, am incercat eu pe propriu-mi odor, si merge!
Deci:
Nici un efort nu e prea mare pentru a abate atentia "bizonului" de la imaginea sifonata a presedintelui. Regizori, actori, efecte speciale, cantautori, toti sub bagheta cinicului "maestru de ceremonii", creeaza o fictiune mai veridica decit realitatea.
Presedintele cistiga alegerile.
(Ce m-o fi apucat cu satirele politice in ultima vreme, ca numai d-astea imi vin in cap... )
Nu, nu la asta m-am gindit, dar si in filmul meu presedintelui ii cam placeau fetitele. Dar ii mai pasa electoratului de asta, cind, iata, un teribil (si fals) razbel incepe? Atitea drame, lupte crincene, eroi, totul in "direct", la televizor!