Jocul cu filmele (partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 3
Donia spune:
Asta e filmul, Ileana.
N-am stiut ca a mai fost in joc, dar chiar si asa, ai ghicit, e randul tau.
Sabina spune:
Eu nu stiu ce filme au mai fost....asa ca daca ma repet dati cu rosii!!
Dirijor celebru, acuzat de colaborationism cu nazistii.
Sabina & Sofia Galagia
lilanda spune:
Filmul e facut dupa cartea de-am pus-o eu ca ghicitoare si n-a recunsocut-o nimeni!!! Rushinica!!!
pozulici
iileana spune:
Lilanda, eu n-am citit ghicitoarea de care zici, probabil ca a fost inainte sa descopar joculetele astea, altfel pe cuvintul meu de pionier ca as fi recunoscut subiectul, dadeam fuga pe google si cautam si autorul cartii, ca, sincer, pina acuma stiam numai de film......
Oricum, cine ghiceste filmul?
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
Lilanda, eu n-am citit ghicitoarea de care zici, probabil ca a fost inainte sa descopar joculetele astea, altfel pe cuvintul meu de pionier ca as fi recunoscut subiectul, dadeam fuga pe google si cautam si autorul cartii, ca, sincer, pina acuma stiam numai de film......
Cartea e muult muult mai sensibila....
pozulici
iileana spune:
Promit solemn ca de indata ce-mi pleaca piticul in armata si o sa am si eu un strop de timp liber, o sa caut cartea s-o citesc, ca filmul e taaaare fain, deci cartea trebuie sa fie si mai si...
Dar ramine problema: ghiceste careva filmul au ba? (ca Lilanda vaz ca nu vrea sa-l zica...)
lilanda spune:
Hai sa-l zic, sa nu blocam jocul "Legenda pianistului de pe Ocean" sau "Legenda lui 1900"....cartea se numeste "Novecento" a lui Alessandro Baricco si m-am mirat ca n-au numit si filmul tot asa...explicatia e ca exista deja un film "Novecento" sau "1900" cu nume grele si care n-are nici o legatura cu muzica...doar cu nazistii
pozulici
lilanda spune:
Un barbat este total nemultumit de propria-i viata: colegul, mai putin dotat ca el, ii sufla de sub nas postul pe care si-l dorea, catelul isi face nevoile numai in casa, gura nu-l mai asculta....Si pentru toate astea Cineva este vinovat. Si acel cineva se joaca ccc cu vietile noastre. Ce-ar fi daca ar fi el acel Cineva???? :-))
pozulici