Jocul cu filmele (partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 13
bombi spune:
O fabrica ilegala de arme isi continua activitatea datorita unei omisiuni.
...
Au inceput in timpul razboiului sa faca arme, dar cineva a omis sa le spuna ca razboiul s-a terminat...
...
Evenimentele si personajele istorice din film sint reale (imagini de arhiva)
...
Si un ultim indiciu. Actiunea se petrece in Iugoslavia, iar regizorul e autohton si a mai aparut in jocul nostru.
iileana spune:
Underground al lui Kusturica? Spun asa, cu un sfert de gura, ca penultimul indiciu ma cam zapaceste.
bombi spune:
Asta e!
Indiciul respectiv trebuia interpretat in sensul ca imagini de arhiva cu personaje si intimplari reale sint introduse in film (de ex. imagini de razboi, bombardamente, avioane, Tito, "Cintarea Romaniei", inmormintarea lui Tito la care participa si Ceausescu). S-a inteles acum?
buli spune:
breeee ... din prima secunda m-am gindit la asta, dar parca tot gaseam nepotriviri
iaca!
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO
iileana spune:
Da, sa traiti!
Jaful unei banci se transforma intr-un eveniment mediatic. Jefuitorul cucereste inimile concetatenilor (si a mea).
lilanda spune:
quote:
Originally posted by iileana
Jefuitorul cucereste inimile concetatenilor (si a mea).
Da de ce mey iileana?? C-o fi George Clooney cumva??? :-))
pozulici
buli spune:
e cu Mel Gibson???
si gasca MAO
buli spune:
Dog Day Afternoon ?
acum nu ma mai gindesc prea mult
si gasca MAO
iileana spune:
He he, nu!
Actorul cu pricina, super-actor de altfel (profesional zic, ca fizicu' nu-i la nivel de aia de i-ati amintit voi), face aici un rol absolut de exceptie.
O mina de ajutor: Omu' are o viata complicata. O nevasta grasa, o "iubita" care are nevoie de niscaiva ajustari ca sa ajunga chiar iubita, un partener de jaf cam dus cu pluta.