Jocul cu filmele (partea a 5-a)
Jocul a ajuns deja la partea a cincea. Iata istoricul:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28364." target="_blank">Jocul cu filmele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29205" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29651" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30101" target="_blank">Jocul cu filmele (partea a 4-a)
Va reamintesc si regulamentul: Cea/cel care a ghicit despre ce film e vorba, posteaza urmatoarea ghicitoare. Daca in 24 de ore nu ghiceste nimeni, autorul va dezvalui raspunsul si va posta o alta sarada. Nu puteti posta o intrebare noua daca cea mai recenta nu si-a gasit inca un raspuns.
www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=6532" target="_blank">danais a dezlegat ultima sarada, asa ca-i randul ei.
Succes si distractie placuta.
Multumesc,
Q
Raspunsuri
danais spune:
Un film care il are drept personaj principal pe un tanar sarac al carui principal talent il constituie capacitatea de a se prezenta drept cine nu este. Este trimis in Italia de tatal unui baiat bogat, pentru a-l hotari pe acesta sa renunte la viata de trandavie, lux si nebunii si sa se intoarca acasa, in America.
Daniela si Denisa
lilanda spune:
Un sat si nebunul lui. Ideea nebunului ii salveaza pe sateni, dar cu pretul exilului. Mai tirziu se vede ca ideea este chiar... nebuneasca, fiind aplicata si de altii, care ascultau tot de un nebun
pozulici
MONAI spune:
Nu stiu exact titlul filmului, nu e cumva cu evreii si tiganii care fug de nazisti cu un tren, prefacandu-se ca sunt ei insisi nemti?
Sa auzim numai de bine.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Lil, posteaza tot tu ca eu plec in weekend. Va pup.
Weekend placut!!! :-) Sorry, eram si eu off-line.
Trei femei frumoase, destepte, aproape inoncente pleaca de linga barbatii lor si se stabilesc intr-un orasel superb. Deodata, in viata lor apare cel mai frumos, cel mai destept, cel mai bogat barbat....si cu niste oooochi..diabolici!!!
pozulici
Andrada spune:
Vrajitoarele din Eastwick?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele