O colega de-a mea are nevoie urgenta de o crema retroactiva ANEW (pag. 80 din catalogul nr. 9, cod 07658) de la Avon, si distribuitorul ei obisnuit e in concediu. Poate cineva s-o ajute ?
Ca sa nu facem reclama pe forum, contactati-ma pe PM sa vedem cum luam legatura.
Multumesc,
Boghi
Draga mea, vad ca esti din Bucuresti, ai incercat in Obor, in Carrefour (Colentina, acolo am vazut), au acolo standuri Avon cu tot ce vrei. Incearca la ei direct, e mai simplu si le ai pe loc.
Succes!
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816 
Cand am fost saptamana asta in Unirea nu mai era standul (sau nu l-am vazut eu ?). Am vazut ca renoveaza si nici scarile rulante nu mai exista. In Cocor mai era un stand Avon si la Obor sigur .
Mai este standul din Unirea dar l-au mutat, poti cumpara de acolo pe loc orice produs vrei sau poti comanda online la www.cosmeticeavon.com

Am eu o cunostinta care se ocupa cu produse avon. Daca mai e de actualitate cererea, spune-mi si o rog sa faca rost de produsul cerut.
Va multumesc de raspunsuri, i le-am transmis colegei mele, daca nu gaseste la magazinele Avon produsul respectiv, o sa ia mai postez.
Bye,
Boghi