ferice de tine ankalaura! Zgarcit or nu, e totusi un model de sef.
Denisa si bebica din burtica - 25 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Carissima dena,
Ia mergi la prima pagina sa vezi ce sefa am acuma... La respectivul, de zgarcit ce era... am renuntat ![]()
Pupici
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Seful direct a fost un canadian simpatic si cam naiv, am senzatia ca pentru el Europa e ca un glob de Craciun, il intorci si se revarsa stelutele si plutesc pret de citeva secunde. Avea rabdare de sisif si niste idei geniale in simplitatea lor. L-au avansat.
Am avut un soc la prima masa de Craciun, statea si urmarea cu mult intres povestea sotiei unui coleg. Ea era mai mult vizuala decit sonora si incerca sa ii explice cit de grozavi sunt croatii si ce fac tiganii din Romania. Cei de la masa exceptind sotul impricinatei s-au scurs la bufet sau la dans....
Acum am un pachistanez cu doctorat, baiat destept dar cu mari lacune, imi vine uneori sa mor de ciuda, am sa devin curind rasista.
Imi caut job in alta parte.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Ankalaura: ce-si face omul cu mana lui...![]()
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Seful meu este un om civilizat, totdeauna politicos, gaza sa medieze conflictele, mieros la vorba dar priceput sa te pacaleasca cum vrea el si sa obtina munca maxima pe minim de bani. Anti-computere, ne inecam in hirtii intr-o tara in care si copiii au calculatoare. Ei, de-aia peste 57 de zile voi deveni propria mea sefa.