sefii nostrii cei de toate zilele

sefii nostrii cei de toate zilele | Autor: elenika

Link direct la acest mesaj

ce faceti gagici?
am tot auzit despre soacre (si m-am ingrozit) despre bunici si alte rubedenii dar de sefii vostrii ce parere aveti? Nu se ascund "specimene" si printre ei? Sau poate chiar voi faceti parte din aceasta categorie...cum va manifestati?
De exemplu eu am un sef care,printre alte lucruri ma cheama sa-i descarc si e-mail-ul,in loc sa faca un tabel in excel liniaza de mana zeci de pagini...etc.
va pupacesc dulce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Eu il ignor in tacere si ma minunez!(Atat pot face deocamdata!)Dar...nu ai spus cum reactionezi....
pupici,
gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenika spune:

draga mea gabi stii foarte bine cum ma manifest...destul de zgomotos cateodata dar imi trece repede.Am si eu fixurile mele: punctualitatea,sa fii parolist si sa nu ma intrerupi cand vorbesc....in rest sunt "cel mai bun prieten al omului"
hai ca nu sunt asa de greu de suportat, nu?
eu asa sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bine fac gagico! M-am amuzat putin citind despre seful tau deoarece parca ar fi chiar al meu care ma cheama sa-mi dea niste dosare rugandu-ma: "put it la birou". Adevarul e ca.. nu e roman si de aceea ma amuz copios mai ales cand "se ploua" !
Eu zic sa ne traiasca sefii ca daca n-ar fi ei asa cum sunt poate nici noi n-am fi pe acest forum ci probabil cu ochii in cine stie ce hartzoage!

Hai ca va pupa gagica

quote:
Initial creeata de elenika

ce faceti gagici?
am tot auzit despre soacre (si m-am ingrozit) despre bunici si alte rubedenii dar de sefii vostrii ce parere aveti? Nu se ascund "specimene" si printre ei? Sau poate chiar voi faceti parte din aceasta categorie...cum va manifestati?
De exemplu eu am un sef care,printre alte lucruri ma cheama sa-i descarc si e-mail-ul,in loc sa faca un tabel in excel liniaza de mana zeci de pagini...etc.
va pupacesc dulce

elena p

Roxxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Va zic eu: am eu o specimena de sefa!
N-ati mai vazut asa ceva, n-ati mai auzit de asa ceva! Oricine ma cunoaste sau o cunoaste pe ea, stie ca nu exagerez deloc. Nu se poate discuta, nu poti nici sa taci, nu poti nici dreptate sa-ti faci, samd...
Nu exista solutie, decat sa pleci. Toti pleaca, eu sunt singura care rezist de un an si vreo 8 luni, restul toti au plecat, iar eu nu mai stiu cat voi mai putea rezista!
Oricat de bun esti, oricat de bine iti faci treaba, NU E BINE, stie ea tot, face ea tot, rezolva ea tot, se baga si unde se pricepe si mai ales unde NU, ma suna la 8.00, ma suna la 22.00, inchid telefonul, ma suna iar, si tot asa, zi de zi... Isi mai aminteste ceva, suna iar, nu conteaza ca e sambata, ca e duminica... Lucrez 10 ore pe zi, iar ea nu considera ca stau peste program, zice ca "oricum il asteapta pe barba-su!", iar cele care ati vazut la alte subiecte, stiti ca nu pot sa imi iau liber, nu pot sa-mi iau concediu cand am nevoie, nu pot sa merg cu copilul la medic in timpul saptamanii, de fapt ma lasa si apoi imi reposeaza, ca si cand mi-ar face un favor, ca si cand nu ar fi dreptul meu! Si multe multe altele...
Si atunci, simt intebarea: de ce stai?
Pentru ca m-am saturat sa ma mut de colo colo, pentru ca nu-mi as avea cand sa-mi caut (duminica?), pentru ca nu-mi permit sa stau nici o zi acasa, pentru ca avem rate de platit, pentru ca sunt bine platita (asta e singurul avantaj) - si nu numai, sunt platita la timp!
Asa ca suratelor, rabdare, ca altfel nu-i cale!
Va pup!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, vezi poate vede sefa ta ce scrii si atunci sa vezi tu

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Eu as zice: Anca ce bine ar fii sa vada sefa ta ce ai scris ca poate asa isi da seama unde a gresit si unde greseste! Aiurea! Ce poate sa-i faca? Sa o concedieze pe motiv ca ce? Eu nu ma plang de seful meu decat ca e cam zgarcit! chestie pe care i-am spus-o si in fata!.. in rest e un dragutz!

Kissssss gagicile

Roxxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, unde esti? Mai ai serviciu?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Hihihihi

"Anca, unde esti? Mai ai serviciu?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004"

Roxxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Felicitari pentru subiect!!!!
Hai sa va zic de al meu.....cred ca bate tot!(totzi)....campii...
Ma rog, fara a intra in prea multe detalii, am lucrat la o agentie imobiliara, la care era co-shef cu un altul.....Dupa un timp, s-au certat si a plecat....Cum lucrurile nu mergeau prea bine (intre noi fie spus nu-i aveam pe nici unul la inima) dupa alte 2 luni am plecat si eu. Mi-am actualizat CV-ul pe site-urile de joburi si ma plimbam pe la interviuri....Dupa 3 zile ma suna asta....(asta in cauza)....voia sa-si deschida o alta agentie, si...n-as vrea sa lucrez la el? Hm....oscilam, ca ii stiam hachitzele dar cum nu rasarea altceva, am zis, hai, treaca de la mine.
Si uite cum am ajuns.....
Pana sa gaseasca un sediu (cauta de 2 luni jumatate) a zis ca ideal e sa lucrez de acasa (mai stam si la blocuri alaturate), aveam net amandoi, eram in retea, prin urmare puteam sa lucrez in baza lui de date.....aveam parole si tot ce mai e necesar sa raspund eu la e-mailuri....etc. A! ca o secretara ce sunt mi-a mai adus un fix (cuplat la al lui, un soi de statie emisie-receptie) si un mobil, ca parca ale mele nu erau suficiente. Si am intrat in paine (pe bani putini, ca doar stau acasa - cum gandeste el + comision din tranzactiile lui). La inceput era acceptabil. Abia apoi am realizat ca eu nu mai pot iesi din casa deloc - mereu suna telefonul, e mai ceva ca in gara + nu am nici macar duminica libera, nu am timp de nimic din ce as fi sperat ca fac stand acasa.....Sa vezi cum inchid pisicile in bucatarie repede cand suna telefonul, Doamne fereste sa miaune atunci, ca doar "sunt la birou".
De atunci el nu mai sta acasa mai deloc, deci daca suna telefonul la 22.00 tre' sa raspund, si sa justific ca vezi doamne, am intarziat la birou in seara respectiva, chiar daca eu sunt in pijamale si ma chinui sa adorm....
In plus de asta, sustine ca atunci and e ceva important sa il anunt, iar cand il sun, MEREU mi-o taie scurt "Hai Cristina ca am apel in asteptare, te sun eu" - si ala e, ca nu mai suna niciodata....
Subiectul asta mi-a picat la fix, chiar ma gandeam sa deschid ceva asemanator si sa va zic povestea mea, voi ce parere aveti? Credeti ca merita o viata ca a mea pe un salariu de nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Eu pana sa ajung la actualul job nu aveam de "obiectat" la capitolul sefi ... am avut noroc de oameni Ok ... dar trebuia sa-mi vina si mie randul, nu?
Si acum sa intru in subiect... 2 asociati, deci 2 sefi cu toate neajunsurile ce decurg din aceasta situatie ... unu' zice intr-un fel, altul altfel, nu s-ar pune de acord nici in ruptul capului!
Nu auzi o vorba de apreciere, de incurajare, mereu nervosi si cu capsa pusa, n-au rabdare sa te asculte, de discutat solutii nici vorba!
Nimeni nu cere concediu de odihna, desi e dreptul tau ca si angajat la acest concediu (acum o luna de zile o colega a cerut 1 saptamana de concediu in luna august si a fost intrebata "pai tu in august vrei concediu? unde te duci in august???" )...
AAAAAAAAAA... faza ... daca se face ora 6 si nu mai ai treaba, iar seful sta inchis in birou si vb la tel sau se uita pe pereti, NU PLEACA NIMENI! pana nu iese el sa dea unda verde! In iarna, colegele mele stateau si pana la ora 9 la birou, desi se jucau solitaire!
Si ar mai fi muuuulte de spus... dar sa inchei pe aici...

Ancuss

Mergi la inceput