Raiffeissen Leasing NU -evitati
Raspunsuri - Pagina 3
raisa spune:
Buna,
trebuie sa aveti in vedere ca voi toti ati vorbit de credite persoane fizice. Razvan a specificat cu intarziere ca este vorba de leasing persoana juridica. Eu zic Razvane, sa citesti contractul cu atentie oricat de stufos ti se pare, caci in primul rand orice banca are niste juristi buni "rau", si nu risca ei actionari in judecata de dragul unei diferente de curs, modica sau nu. Cursul BNR+0.5% este un curs practicat frecvent de firmele de leasing. So...
In alta ordine de idei, si ofiterii de cont/ credite si tot staff-ul dintr-o banca sunt oameni, mai mult sau mai putin pregatiti, mai mult sau mai putin draguti.
Eu am un credit in USD la Btransilvania, din 2002, cand nu era chiar lesne de luat credit, mai ales ca eram necasatorita, lucram la un Pacaliciu SRL din punctul lor de vedere, dar mi-au dat creditul.
Nu sunt fan al nici unei banci.
Va doresc sa aveti atat de multi bani incat sa nu apelati la credite!!
O seara buna.
Freia spune:
Razvan, eu am o mica nelamurire: facturile in contract unde sunt mentionate sa fie trecute? sediul social sau punctul de lucru? daca este la sediul social atunci "vina" iti apartine in totalitate, daca este invers, ia contractul in original si fa-i o copie, subliniaza unde trebuie trimisa factura si du-te cu ea si o scrisoare in care explici ceva de genu:
"avand in vedere ca in baza contractului nr .... facturile aferente ratelor pt contractul de leasing cu numarul mai sus mentionat trebuiesc trimise la adresa precizata in contract (si rescrii adresa) va rog sa luati masuri in respectarea ..."
in plus , tot in scrisoare ar fi bine sa le explici ca intarzierile in trimiterea facturilor precum si trimiterea lor la alta adresa aduc dupa sine penalizari pe care trebuie sa le suporti tu.
oricum, in redactarea scrisorii te sfatuiesc sa colaborezi cu juristul firmei la care lucrezi.
succes si parerea mea este ca toata tarasenia asta se poate rezolva.
Freia si
Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika