Raiffeissen Leasing NU -evitati
evitati Raiffeisen: banca si Leasing...sint tot cei din banca agricola
, fara experienta daca sint noi, si cu aceleasi maniere: modifica clauze contractuale fara sa te anunte si nu ai ce face, nu-i asa....ca iti iau masina de pe strada...iar cind ceri informatii si le demonstrezi ca nu ai fost anuntat nu mai vor sa stea de vorba cu tine d epaa le-ai datora ceva...la fel si cu creditele...de orice fel: nu stiuce sa iti raspunda si cind soliciti sa vorbesti cu altcineva intotdeauna persoana de mai sus este ocupata si trebuie sa te programezi!! de paa ar fi presedintele tarii....
Raspunsuri
joxy spune:
Ce suparat esti.. 
Evident ca nu putem judeca acest subiect neavand suficiente detalii sau mai multe pareri...
Cu respect,
Florin
Choose life
madadum spune:
draga razvan
imi pare rau sa te contrazic, insa echipa de la raiff leasing este noua si foarte performanta, neavand nici o legatura cu BA (dupa cum nici raiff bank nu este BA). nu stiu ce experienta ai tu cu ei, insa evolutia lor in piata este remarcabila.
mada
ankalaura spune:
Ce conteaza daca sunt noi sau vechi? Probelma e sistemul in care lucreaza. Subscriu la NU! Isi faca atata reclama, ca la ei creditele sunt cele mai accesibile... Aiurea! Am renuntat la idee!
Am zis sa imi trimita extrasul de cont prin posta, la care ma taxeaza cu vreo 0.35 USD (sau 25 de centi? nici nu mai stiu) la fiecare extras! Da' n-au zis nimic ca e contra cost extrasu' asta! Mai nasol e ca acum tre' sa ma lupt sa NU imi mai trimita extrasul!
Nu-mi place de ei! Zambesc toti frumos, si la fel de frumos spun si NU, tot cu zambetul pe buze! Dar nu personalul e de vina, ci sistemul lor!
Nu la fel am patit la BCR, de exemplu! Asa ca acum sun FAN BCR!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
bibyrox spune:
Eu sunt de parere ca Razvan are dreptate. Firma la care lucrez are conturi deschise la Raiffeisen si am intampinat foarte multe dificultati cu ei. Gresesc foarte multe extrase iar cand ii anunti si le ceri sa rectifice trebuiesc tot felul de hartii pe care tot tie ti le cer sa le faci. La fel in ceea ce priveste creditul (de orice natura).. nici nu te poti apropia sa ceri informatii ca nu stiu ce sa-ti raspunda.. Eu, nefiind inca casatorita, am vrut sa fac impreuna cu logodnicul meu un credit imobiliar la ei. Am sunat la numarul gratuit si am cerut informatii. Am specificat ca nu suntem casatoriti dar daca unul dintre noi intruneste conditiile si anume venitul minim nu e necesar sa facem creditul pe cuplu. La care d-soara imi raspunde: "Casatoriti-va si pe urma veniti la noi sa va dam creditul!"
Pai asta e raspuns???? Oricine stie ca poti lua un credit chiar daca nu esti insurat dar intrunesti toate conditiile!
Eu una nu recomand aceasta banca! Dar... deh... gusturile nu se discuta!![]()
Pupici si o zi minunata 
Roxxy
vioconstant spune:
Si eu m-am lovit de ei.Am solicitat un credit prin Domo pt. electrocasnice si banca nu mi-a acordat credit pe motiv ca ..SOCIETATEA LA CARE LUCREZ ARE MAI PUTIN DE 20 DE ANGAJATI...Nu a contat salariul brut sau faptul ca lucrez la o societate de avocatura.Probabil nu prezinta suficiente garantii...!
A_Iulia spune:
Razvan, dar mie mi se pare chestia asta cu modficarea clauzelor contractuale fara sa te anunte mult prea tare...
Daca esti sigur ca e asa, fa o plangere...cred ca si OPC s-ar baga...
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ankalaura spune:
Fan BCR? Nu e reclama, da' poate inspira lumea, sa nu mai piarda timpul... Sau poate altii sunt de alta parere...
Iar cu DOMO, stiti ce mi-au zis mie? Ca nu-mi da nici macar un fier de calcat in rate
Din acelasi motiv cu nr de angajati (ete na ca noi suntem in firma doar 3 TREI! persoane, si facem mai multi bani decat muuuulte frime cu multi angajati SIC!
) si ca nu suntem casatoriti (idem bibyrox), si ca n-avem salariul pe card- si mai stiu eu, poate si ca n-avem ochi ALBASSTRI
Iar reclama zicea fara girant si fara ETC, dar' cand am ajuns acolo (acum un an) au zis ca FARA GIRANT numai daca ai minimum 300 de euro net in cartea de munca. Pai cum e chestia cu ADEVARUL PARTIAL care e MINCIUNA???
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
bibyrox spune:
Anka! Si eu eram fan BCR dar acum nu mai sunt ca nu mi-au acordat creditul imobiliar ci doar ipotecar care nu ma avantaja.
Acum sunt fan Transilvania! SAC! 
Hihihi
Kissssss 
Roxxy
ana-oana spune:
Razvan,
poti sa-i reclami pt ca nu e normal sa modifice clauze din contract fara sa te anunte (DOBANDA, DA!!!, daca scrie ca dobanda e fluctuanta pe toata perioada creditarii). pe de alta parte o lege noua spune ca bancile si magazinele sunt OBLIGATE sa afiseze toate costurile unui credit (omul sa fie informat cat are de plata TOT ce are de plata, de la comisioane la rate, dobanzi etc). citeste cu atentie contractul si vezi la clauzele de reziliere ce conditii au. problema la noi (Ro) este lipsa de informatie in domeniul financiar, o singura revista a scos niste suplimente de genul asta: Piata financiara, foarte bine documentate, dar, din pacate, nu multi au acces la ea
Oana