40, 2 febra, la spital Grigore Alexandr. AJUTOOR
Raspunsuri - Pagina 5
Jeff spune:
Fetelor, am vorbit acum cu Dana la telefon. Bebe are in continuare febra (38-39) dar ea este fericita ca de la Spital i s-a spus ca nu are mononucleoza si nici pneumonie.
Se pare ca totul este de la dintisori sau de la aftele pe care le are in gurita. Din cauza aceasta bb nici nu mananca. Din pacate trebuie sa manance mancare de regim nu lapte dupa care este innebunit.
Ea nu mai este conectata la internet acasa, deci va rog mult sunati-o si incurajati-o.
Melania & Anna-Luciana
mamicaluitheo spune:
vladut e bine acum a fost la munte si acum e la tara.
cand revine in bucuresti ii duc la pediatra noastra.
deci e in regula.
va pupa andreea si baietii
anda141 spune:
quote:
Originally posted by mamicaluitheo
vladut e bine acum a fost la munte si acum e la tara.
cand revine in bucuresti ii duc la pediatra noastra.
deci e in regula.
va pupa andreea si baietii
Ce ma bucur!!!
Multumim, Andreea!!! Multa sanatate!!Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
danacaltan spune:
Fetele mele dragi...va multumesc din suflet, si celor care m-au ajutat numai cu o vorba buna...La ultima serie de antibiotice pe care i-au dat-o lui Vlad am renuntat eu, din initiativa proprie,(mi-a fost frica,dar a fost bine).Si in loc de medicamente, i-am dat lui bb siropuri de patlagina, de pin, lamiie, miere,vitamine...numai asa am reusit sa-l pun pe picioare.A slabit foarte mult, nici nu prea mai minca din cauza aftei- cum v-a zis Andreea, mamica lui Teo - afta care l-a chinuit ceva timp, si care se datora tocmai tratamentului indelungat cu antibiotice.Acelorasi antibiotice, copilul meu le datoreaza acum si o otita seroasa(in spatele timpanului s-a format lichid, datorita reactiei alergice), intretinuta de polipi - nu se compara cu pneumonia, dar e o sursa de stres pentru mine si de durere pentru micut...plus ca se poate infecta.
Amalia , am fost la doctorita Cilcic - care a zis ca este suparata pe tine pt. ca ai dat nr. de telefon, si mi-a zis ca eu sa- nu-l mai dau la nimeni.Imi pare tare rau, sper sa-i treaca!
In rest nu stiu ce sa zic, sunt tare impresionata de solidaritatea voastra, si, desi stiu ca si eu asi fi reactionat la fel daca oricare dintre fete ar fi fost intr-o situatie similara,tot sunt foarte impresionata.Dumnezeu sa va aibe in paza pe voi si pe bb-ii vostrii si sa fie sanatosi,ca tare mai e bine...
Va multumesc pentru tot,
ralualexandrei spune:
Ma bucur ca Vladut ne mai bine si consider ca ai procedat f.bine ca nu i-ai mai dat antibiotice si ai trecut pe siropuri naturiste incearca sa-i dai dimineata suc de fructe si legume pt a avea pofta de mancare si ai sa vezi ca se va pune repede pe picioare,va doresc tot binele din lume si multa sanatate.
Andra