Mamici de ianuarie-februarie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Irina, Daca stau bine sa ma gandesc si eu am acolo chiar 2 pile. Una chiar la maternitate, dar inca nu am facut apel la ea, poate cand o fi mai spre termen. Deocamdata m-am dus doar la cabinetul medicului.

Cred ca e super ca stai cu bebe in camera, desi am auzit diverse teorii si pe tema asta, ba ca e bine, ba ca nu. Eu vreau sa stau cu el din prima clipa, sa-l simt, sa-l miros, sa-l mangai, sa-l tot. Am mai auzit ca n-ar fi bine, ca tu esti obosita dupa nastere si ca te sacaie daca plange. Din partea mea, poate sa ma "deranjeze" cat vrea, prefer sa-l am aproape.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna, fetele! Eu va citesc mereu, dar scriu mai rar pentru ca mi-e o lene de cand stau pe acasa...Daca am inceput de pe acum cu lenea asta, e clar...
Legat tot de miscari, la mine e la fel, misca intr-o veselie...Si am inceput sa-l simt si la mana mereu. Si tare imi place. Pe mine ma sperie totusi ca misca prea des, cand ar trebui sa doarma. Si il simt numai sub buric, o data l-am simtit deasupra si o data in stanga, in rest numai sub buric. Si preietena mea la fel, si cand a fost la ultima eco (morfologica) i-a zis ca il simte numai sub buric, caci este cu picioarele innainte, din cauza asta. Sper ca daca si la mine e la fel, sa se intoarca pana la nastere.
Sanii mei dupa ce ca erau mari, acum sunt buna de facut concurs cu Pamela Anderson. Nu e prea placut, ca transpir...Si burtica mea e mare, nu ma crede nimeni ca sunt doar in patru luni gravida. Dar e mare si la buric mai plata. Mi se pare ciudata. Sau asa este normal?
Acum am alta problema. Am dormit azi dupa-amiaza si m-am trezit mai devreme cu o arsura, nod, nici nu stiu ce este, exact, in gat. Am mancat ceva, am zis ca imi trece si degeaba. Mai degraba e pe esofag. Nici eu nu stiu exact, din gat in jos.
Va pup!

oana si bebitza din burtica (19 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Saru'mana Camitzupentru site. Inca un argument sa nu-l mai iau. Deci,daca decolarea de placenta nu exista la eco morfologica, eu nu am nici un fel de simptome (nici macar dureri de burta) nu vad rostul. Si mai ales ca stupizenia asta sa tina pana la 8 luni! Inclin sa cred ca e real articolul. Multam' fain.

Corneliaa si bebe-strumf (16 sapt)

Mergi la inceput

Hihihi, ne-am facut si noi site ca sa ne vada lumea cum aratam la 15 saptamani!

Corneliaa si bebe-strumf (16sapt.)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Da, Anuc si eu ma bucur mult ca la spital o sa stam cu BB in camera. Oricum mai bine decat mama lui nu cred ca il supravegheaza nimeni, nu? Sunt tare nerabdatoare cand ma gandesc la zilele in care il voi avea cu mine pe copilasul meu scump! De multe ori ma intreb cum va arata, cu cine va semana, ce fire va avea etc.
E ciudat sa ai un copilas pe care nici nu il cunosti, nu l-ai vazut macar dar deja il iubesti atat de mult.
Hi, hi, hi, ce chestii imi trec prin cap iar seful vorbeste despre ce avem azi de facut.
Noroc ca nu mai avem chiar asa de mult de asteptat.
Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Foarte frumoase pozele tale Cornelia. Sa-ti traiasca . Ce dragut si comod sta el acolo!
Eu mereu ma gandesc ca asta este o perioada f. fericita pt. ei, acolo la caldurica si feriti de toate relele.
Irina, 17+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Neata la burtici

Oana, ma bucur ca mai dai si tu din cand in cand un semn de viata. Stai linistita cu bebeul, de intors se intoarce spre sfarsitul sarcinii, prin lunile 6-7, si asta din cauza ca are nevoie de loc si "jos" nu prea e loc, asa ca se desfasoara cu piciorusele sus. Deocamdata e prea mititel sa il deranjeze ingustimea bazinului, are inca loc berechet.

Tomasa, apreciez optimismul tau cu "nu mai avem mult de asteptat". Eu am trecut printr-o perioada depresiva, cand ma gandeam daca mai pot sa rezist fara miscare si cu burtica inca 5 luni, dar mi-a trecut si mi-am cerut scuze de la bebelusa mea care n-are nici o vina. Cica depresiile astea sunt normale si sunt cauzate de hormoni - afurisitii.

Cu mancarica, eu nu am zis sa ne abtinem in general, si eu am mancat o ciocolata cu stafide intreaga ieri sa imi era super pofta, dar ma referam la painica, spaghete, alune si dulciuri mancate seara. Mie seara mi se face pofta de dulce si de obicei compensez cu un cappucino,cu un mar sau in cel mai rau caz cu o inghetata.

Andrutza si bebelusa
17+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

la fetele matinale.

AM TRECUT DE JUMATATE DIN SARCINA, ce ma bucur

Oana, 95% din bebelusi se intoarc in burtica mamei la 30 saptamani, pana atunci ei se misca in toate pozitiile posibile, deci acum este prematur sa te gandesti cum o sa stea copilul.

Andrutza si eu ma recunosc in vorbele tale.

"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Andrutza la toate ne mai joaca feste hormonii astia si este normal. stiu ce mult ii iubim si sigur nu se supara pe noi.
Cu mancarea am inteles ce ai vrut sa spui, ca preferi sa manaci ceva mai usor nu ca stai nemancata. Si la mine functiona asta inainte de sarcina, acum din pacate nu prea mai tine. Acum mi se face foame brusc si este o senzatie iminenta, daca nu mananc in clipa aceea ma doare stomacul sau imi este greata si nici nu ma mai satur doar cu ierburi ca inainte [bang. Ce sa-i faci, asta e! probabil baietelul meu este mai mancacios ca mine.
El vrea carnita, ciorbica, ou (pe care normal ca il pap dimineata), branzica si altele de acest fel asa ca ma conformez, asa cum ti-am spus, din motive strict fizice mai mult. Ma bucur pt. tine ca nu experimentezi stari din astea pt. ca sunt cam nasoale. Eu de ex. intr-o zi nu prea am avut ce manca la servici si pana acasa imi era rau de tot, cum nu imi fusese toata sarcina, iar pe vremurile cand nu eram rezistam si 12 ore doar cu 2-3 fructe si nu stiam ce sunt durerile de stomac. Nu le intelegeam pe tipele care spuneau ca daca nu manca le vine rau.
Oricum nici eu nu vreau sa exagerez cu Kg. pt. ca am auzit ca totusi se dau greu jos dar deocamdata nu am incotro. Sper doar sa nu raman prea !!!!!
Irina, 17+ sapt

Mergi la inceput

Multumim frumos Irina. Nu-i asa ca seamana cu mine?
Sunt convinsa ca si bebelul tau e la fel de frumos si de fericit! Despre fericirea mamicilor lor... ce sa mai spun!

Spor la treaba acolo pe baricade si sa aveti o zi cat mai usoara!

(16 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput