mai aveti loc si pentru noi?

mai aveti loc si pentru noi? | Autor: ninocikap

Link direct la acest mesaj

Saluatri la toata lumea!!

Sunt Nicoleta si dupa calculele mele sunt in 10 saptamani.
Dar cu probleme.
Deja am tratat o infectie urinara cu antibiotic ( injectabil) 5 zile si astazi trebuie sa iau noile rezultate la urocultura sa vedem ce si cum. Dar dupa simptome (frisoane, usturimi la urinat) nu cred ca am reusit sa o vindec.
Si am inceput sa ma agit mult pe tema asta desi imi dau seama ca nu fac decat sa imi provoc mai mult rau?
Stiti vreuna efectele antibioticului la bb? Sau ce se intampla daca nu reusesc sa o vindec aceasta infectia? Doctora mi-a sous ca sunt sanse mari sa pierd sarcina ( sa se opreasca din evolutie pentru ca infectia ataca placenta).
Hai ca deja v-am plictisit prea mult cu problemele mele.

Va pup si sper sa ma intorc cu vesti bune.

Nicoleta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bine ai venit Nicoleta si bebe mic din burtica! O sa vezi ca aici te vei simti ca acasa si o sa-ti faci multe prietene f. bune.
Din pacate eu nu stiu prea multe in legatura cu antibioticele in sarcina dar cred ca nu fac rau in cazul in care doctorul care le-a prescris stia de sarcina si ti-a dat ceva permis in situatia ta. Te rog sa nu te mai gandesti niciodata ca BB ar putea pati ceva sau ca o sa pierzi sarcina. Gandirea pozitiva este cea mai importanta si chiar daca infectia nu ti-a trecut cu tratamentul anterior mai exista si alte antibiotice permise in sarcina si care se vor dovedi mai eficiente.
Asta e o chestie frecventa in sarcina, care sigur se trateaza fara probleme.
Eu te invit sa te inscrii la mamici de ianuarie-februarie sau la mamici de martie-aprilie in functie de data nasterii copilasului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nicoleta,
am auzit destule cazuri in care mamici cu burtici au facut infectia urinara chiar in timpul sarcinii, au luat antibiotice si au nascut bebei fara probleme. Sarcina se poate opri in evolutie din n motive, stiute si nestiute si am impresia ca prea se grabesc doctorii sa dea acest "verdict". Fiecare e un caz aparte, nu te speria.
sanatate multa !
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nicoleta bine ai venit pe si in zona viitoarelor mamici. Zici ca esti in 10 saptamani, DPN va fi probabil martie sau aprilie, nu?
Colegele tale le gasesti aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna din nou,

Va multumesc mult pentru gandurile bune.
Sincer citesc ce se scrie pe aici de vreo 2 saptamani dar abia azi am reusit sa imi fac curaj "sa ma bag si eu in seama"
Oricum multumesc mult sunteti niste dragute.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu am avut infectzie urinara la 4 luni de sarcina si am facut tratament cu ampicilina de mai multe ori in timpul sarcinii,la recomandarea doctorului,bineanteles.Maria e perfect sanatoasa si voioasa are 6 luni si e un copil absolut perfect.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu am descoperit infectia urinara la 6 saptamani (atunci cand am aflat ca sunt insarcinata si mi-am facut analizele obligatorii). Am tratat-o 10 zile cu antibiotic iar bebeul este OK. Nu te mai gandi la prapastii dar fa in asa fel incat sa scapi de ea (respecta cu strictete tratamentul!)

Eliza - 25 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput