MONTARE PARCHET LAMINAT -IASI

MONTARE PARCHET LAMINAT -IASI | Autor: elisa_p

Link direct la acest mesaj

Rog pe cei care sunt din Iasi si cunosc o firma buna de montat parchet laminat, in localitatea Iasi sa-mi dea un nr. de telefon.
Am luat legatura cu cateva persoane, dar de doua din ele nu am fost multumita asupra pretului si o persoana ma tot amana.
Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irida spune:

Eu am montat parchet (l-am si luat de la ei) cu firma HARO (de langa Agentia de voiaj CFR). A costat 450 mii lei mp, 80 mii lei mp manopera + plinta si folia de sub el. Nu a fost foarte ieftin, dar e de fff buna calitate, nu se zgarie (desi am catei). S-au miscat f. repede cu montatul, nu am avut de loc bataie de cap cu ei. De fapt au fost singurii care nu mi-au creat probleme din tot batalionul de mesteri pe care i-am avut in casa cand cu redecorarea. Au mai venit si pentru retusuri, dau factura, ce mai totul a fost OK
Irida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Voi nu va montati singuri laminatul???

Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by irida

Eu am montat parchet (l-am si luat de la ei) cu firma HARO (de langa Agentia de voiaj CFR). A costat 450 mii lei mp, 80 mii lei mp manopera + plinta si folia de sub el. Nu a fost foarte ieftin, dar e de fff buna calitate, nu se zgarie (desi am catei). S-au miscat f. repede cu montatul, nu am avut de loc bataie de cap cu ei. De fapt au fost singurii care nu mi-au creat probleme din tot batalionul de mesteri pe care i-am avut in casa cand cu redecorarea. Au mai venit si pentru retusuri, dau factura, ce mai totul a fost OK
Irida

Subscriu.O firma serioasa din toate punctele de vedere.Eu mi-am pus cu ei anul trecut si sint foarte multumita.
SUCCES!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by irida

Irida

Subscriu.O firma serioasa din toate punctele de vedere.Eu mi-am pus cu ei anul trecut si sint foarte multumita.
SUCCES!
Cristina

Mergi la inceput

Fetelor, este ft simplu sa montati singure laminatul cu sotul vostru. Nu veti termina totul intr-un week-end, dar faceti pe bucati. Inchiriati de undeva sculele sau luati-le de la prieteni cu imprumut si treceti la treaba. Nu este o operatiune complicata... doar nu aveti suprafete enorme... Daca era vorba de parchet, era altceva. Nu cred ca merita sa va irositi banii pe montat de laminat... daca vreti amanunte va trimit niste linkuri.
Succes!

Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

dena, chiar ar fi interesant sa vedem niste instructiuni de montare. hai, trimite linkurile si primesti in schimb multumirile mele!
veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cica spune:

DAca te mai intereseaza, trimte-mi un PM, si-ti dau nr de tel al unui parchetar din IAsi.Mi-a montat bine parchetul si ia in jur de 60 mii mp.

Mergi la inceput

Veronica ti-am trimis un PM, sper sa te ajute.

Denisa si bebica din burtica - 28 sapt.

Mergi la inceput