Mamici de septembrie-octombrie 2004(26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Anne, sa-ti traiasca pitica si sa ne tii la curent. Te asteptam sa ne spui cum a fost.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

YESS!!! Felicitari Anne, sa va traiasca bebita si sa fie sanatoasa! Si tu la fel!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

FELICITARI!!!!!!Anne, sa va traiasca buburuza, sa fiti sanatoase.
Uau, mi-au dat lacrimile de emotie. Asteptam vesti.

si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

BRAVO ANNE sa fiti sanatosi

Hai ca a fost mortala, ea era cu apa rupta si dureri dar tot a dat mesajul ...... Eu sunt conectata la romtelecom pe o linie model vechi, cred ca nasteam pina se facea legatura.

Deci vorba voastra , a inceput OLIMPIADA ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Felicitari Anne si multa sanatate fetitei tale!

Refacere rapida si asteptam amanunte!

Cami-florina si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Uau Anne felicitari!!

am intepenit pe scaun cand am citit ca ti s-a rupt apa...si apoi o pagina mai incolo citesc ca printesa s-a nascut deja!!!

Incredibil...gata fetelor s-a dus timpul de acum s-a dat drumul la bebeii.

Fetelor o intrebare -Dnp-ul e fixat la 40 de saptamani de la ultima menstruatie? Asa ma incurc in datele astea.

Pupici

Cristina 35 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ce harnicuta esti, Anne! Felicitari multe, multept. micuta si multa sanatate atat tie cat si bebelusei. Recuperare rapida!!!
Marimar, sa stii ca am inceput de ieri sa beau ceai din frunze de zmeura si mi se pare bun la gust, mai ales daca il indulcesc cu miere. S-a plimbat soacra-mea pana la Utrecht (ea sta cam la 40 km de mine si la vreo 80km de Utrecht) sa mi-l cumpere daca tot m-a auzit ca mi-l trebuie si a auzit ea de la cineva ca acolo se gaseste.Apoi s-a prezentat si sa mi-l aduca la domiciliu (s-a plimbat in total 240km ieri pt. ceaiul meu.) Asa-i ce grozava soacra am eu?Sper sa ajute. Merci mult si pt. linkuri.
Lorena,mie imi sunt picioarele asa de umflate incat incap doar in niste slapi de strand (si asta de o saptamana buna), din aia cu curelusa intre degete. Si daca ma gandesc ca inainte de sarcina si o vreme dupa aceea numai in pantofi cu toc imi placea sa umblu...
Mie mi s-a transformat starea de amortire a piciorului drept in durere. Ma doare zona genunchiului (nu rotula in sine, ci muschii) si habar n-am ce sa mai fac. Nu pot sa-mi ridic bine genunchiul cand urc la etaj si dureaza un secol pana ajung acolo.Ma gandesc ca poate ma duc sa imi faca sotiorul un masaj bun cu o crema de masaj cu eucalipt.Mana nu imi mai creaza probleme, doar in degete mai simt niste furnicaturi.
Sa vedeti ce peripetii am avut de dimineata! Toaleta asta, bat-o vina. Am plecat devreme, pe la vreo 5 sa-l ducem pe fratele meu la Eurolines in Den Bosch ca se intoarce in Romania din vacanta.Ei bine, cum intru in oras si simt ca trebuie sa ajung de urgenta la WC. Dar, bineinteles ca nu am gasit nimic deschis la primele ore ale diminetii si ne indreptam spre gara, unde era si statia de autobuz. Urc sontac-sontac pe niste scari rulante uriase (care spre ghinionul meu erau stricate )si urmez sagetile care imi indicau prezenta unui Wc, dar, dupa inca vreo 5 minute cand ajung cu locul cu pricina, surprise: WC inchis pana la ora 9. Mai sa ma impusc, nu alta. Asa ca sontac-sontac inapoi,cobor scara imensa si izbucnesc in plans ca simt ca urmeaza sa plesnesc si mademoiselle a mea ma ajuta si ea cu niste sutulete.Toata lumea ma priveste, ma intreaba ce-am patit si nimeni nu e in stare sa-mi zica ceva, pe unde as avea sanse sa gasesc ceva. Asa ca am aterizat in cele din urma intr-un camp cu urzici si m-am ales si cu niste blande de toata frumusetea.Si ce sa va mai spun ca si autobuzul a intarziat vreo 45 de min. si iar acolo am ajuns.Data viitoare tre' sa-mi fac rost de-un tufis gonflabil
Va urez numai bine si un weekend placut tuturor burticilor,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari ANNE! Sanatate multa tie si fetitei voastre! Sa va intoarceti cat mai repede acasa si sa ne povestesti cum a fost!

Nu-mi vine sa cred ca deja a aparut primul bebe!

Da Cristina (blue77), DPN este la 40 sapt. de la ultima menstruatie.

Danyce m-ai distrat cu peripetiile tale, asa de dimineata. Citeam ce ai scris si incercam sa mi te si-nchipui... Ar fi o chestie tufisul gonflabil...

Mihaela unde-ai disparut?

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ghemotocul sora-mi se va numi Giulia Nicole Duma,e micuta la 26oog ale ei,si are par mult lungut de 2-3cm si ondulat spunea buni care a vazut printesa la fata locului.La multi ani Mariilor si Marianelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Mai Anne!!! Felicitari, eu acuma plang de emotie... In pagina 7 citesc ca ti s-a rupt apa, ii zic Ralucului, si apoi citesc mai departe ca deja bebelina a venit pe lume... nu-mi vine sa cred cate emotii pot trai... si bebe meu va felicita... se misca si e bucuros, sper totusi sa mai stea in burtica... Sa ai o fetitza frumoasa si sanatoasa... e leu asa ca mine :D... Ce sa mai zic? Ma bucur foarte mult, parca traiesc o nastere in direct. Abia te asteptam inapoi.Nu am desenul cu HAPPY BIRTHDAY, dar ii urez din plin. Sanatate multa!

Andreea,Doru si bebe

Mergi la inceput