the good life!
Raspunsuri - Pagina 2
joe spune:
Nici eu nu am ambitii de conturi cu multe zerouri, palate sau limuzine - si ma simt bine in pielea mea si cu hotararea mea.
Sincer - ce ma deranjeaza major - sunt oamenii - cred ca stiti genul - care nu se pot simti bine decat prin comparatie cu altii.
Eu pot trai foarte bine cu faptul ca X sau Y are mai multi bani, case, masini sau mai stiu eu ce decat mine si nu-i doresc decat sanatate sa se bucure de ele - nu ma intereseaza decat daca e OM.
Insa cand te simti subiectul unei comparatii pentru ca cineva sa poate sa isi spuna satfisfacut masina mea e mai noua, apartamentul meu e mai bun - sincer, simt asaaa o furie de nu va pot spune. Mi-e cumva ciuda - da´ciuda rau - pe oamenii aia ca imbatranesc degeaba si nu isi dau seama ca Fericirea cu F mare sta mai degraba in lucrurile marunte si la indemana decat in cmc ai masinii sau mp ai vilei sau zerourile sumei din cont!
Si cel mai rau e cand te simti judecat de cineva - si aici sunt 2 posibilitati - ori considera ironic ca spui asa pentru ca sunt strugurii cam acri, ori te considera cam saracut cu duhul!
Asa ca imi pastrez secretul echilibrului meu pentru mine - si in rarele dati cand sunt nevoita sa imi apar optiunea - nu invoc decat ca e loc destul sub soare pentru toti - noi sa fim sanatosi sa ne bucuram fiecare de feliuta noastra de tort!
Numai bine!
P.S. - daca vreodata, prin vreo minune as avea foarte multi bani, in afara de a ajuta copii abandonati - pentru mine nu m-ar duce capul decat sa imi iau tablouri, carti si sa colind lumea!
cipcipcip spune:
io cred ca fiecare cauta in viata ceea ce-l face fericit, unii bani si averi, altii o familie armonioasa si copii reusiti, unii libertate si calatorii, altii carti, cunoastere, intr-un cuvint fiecare cu pasarica lui. cred ca cel mai important e ca fiecare sa ne urmam visele proprii fara sa ne pese de ce fac altii cu viata lor...
aalexia spune:
quote:
Originally posted by cipcipcip
cred ca cel mai important e ca fiecare sa ne urmam visele proprii fara sa ne pese de ce fac altii cu viata lor...
Este perfect adevarat! As adauga doar ca ceea ce ptr.unii reprezinta un lux ptr. altii este doar strictul necesar. Eu personal imi doresc liniste sufleteasca si puterea de a nu ma lasa "antrenata" de relele lumii de azi:invidie, avaritie, mandrie,goana dupa bani, etc.
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by aalexiaquote:
Originally posted by cipcipcip
cred ca cel mai important e ca fiecare sa ne urmam visele proprii fara sa ne pese de ce fac altii cu viata lor...
Este perfect adevarat! As adauga doar ca ceea ce ptr.unii reprezinta un lux ptr. altii este doar strictul necesar. Eu personal imi doresc liniste sufleteasca si puterea de a nu ma lasa "antrenata" de relele lumii de azi:invidie, avaritie, mandrie,goana dupa bani, etc.
subscriu
cu drag
andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo
Gaby spune:
neata'!
Pt. adina iulia: nu ma intereseaza ce spun ceilalti...ma interezeaza sa ascult povestea voastra, din povesti pot invata cate ceva
Nu vreau sa creeez un standard ...ar fi imposibil, gandestete... pentru un om de cultura o biblioteca cu cele mai rare titluri ar insemna, cu siguranta, the good life.Eu ma refeream strict la ...snobi.Prea multi..Este limpede ca pentru fiecare inseamna cu totul altceva...
gaby
dyana spune:
quote:
Initial creeata de Gaby
La tot pasul vezi oameni pentru care a good life = bunastare,inseamna doar a muncii mult, a realiza cat mai mult in viata,a se imbraca cu haine de marca si a merge in vacante luxoase....doar de dragul "se poarta"... ...Pentru mine inseamna cu totul altceva...starea de bine pe care mi-o da casa,cina in familie, micile placeri ...este stilul meu de viata atins in timp...nu peste noapte!totul pleaca din interior...voi ce credeti? sunt prea demodata...de ce epateaza oameni?(cand ma gandesc ca am destui cunposcuti asa... ma scarbesc!)
gaby
De acord cu tine.
Diana
www.dianabostan.home.ro