Mamici de iulie-august 2004 (96) +49bbi
Raspunsuri - Pagina 14
Marcelle spune:
Gagici, pediatra mi-a recomandat sa pun supozitoare tot a doua zi,
ca saracaincepand tot cu a doua zi, facea super urat, se chinuia la greu si ne era tare mila de ea, ne apuca plansu e toti trei. A vazut-o si pediatra intr-o astfel de stare si a zis ca e mai bine sa nu chinuim cuppilu, ca nu-i nici un bai. Am intrebat si noi.
Miha, si noi avem cercelusi, din maternitate. dar ai grija de care ei, tre sa fie micuti si cu inchidere buna, mai bine in spate, si sa nu poata sa il agate cu degetul, ca noi i-am si schimbat deja. Era sa isi rupa urachiutele cu primi, tragea de ei de numa, apoi chin la inchis si numai tati reusea, groiaznic., Acum ne-am vindecat, avem altii buni si suntem o mica printesa.
Va pup ....s-a trezit
vrabiuta spune:
catinca - asta i-am zis si eu lui nayel, ca ma apuc de urcat si coborat scari (stam la 4), poate se intampla ceva si nasc si eu!! mi-a zis sa stau cuminte si sa il sun luni. ![]()
am vorbit cu bebe alexandra, poate o conving sa vina saptamana viitoare.
durerile de oase se manifesta si la mine, mai nou ma dor genunchii rau cand ma las pe ei. si tocmai cand ziceam ca s-a terminat sarcina si am scapat de aparitia hemoroizilor... ei bine, nu! tocmai ce au aparut si ma dor rau de tot. cred ca il trimit pe tati sa imi ia ceva de la farmacie, ca abia mai stau pe scaun.
nayel spunea ca a avut o graviduta care a nascut natural un bebe de 4 kg jumate... am mai prins si eu un pic de curaj... curaj gaina ca te tai! ![]()
marcela si
alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2
mitzura spune:
Alina, eu zic sa te linistesti, ca mai au si ei, bebeii zile mai rele. Si mie mi s-a intamplat, eram tot stresata ca nu manca, nu dormea, nu mai stiam ce sa mai fac, dar a trecut.
Eu ii dau completare, doar cand mi se pare ca nu s-a saturat de la mine, adica pe la masa de seara sau dupa-amiaza, ca atunci sunt si eu mai obosita si probabil nu se strange prea mult lapte. Dar nu in fiecare zi e nevoie.
Si vreau sa spun ca s-a intamplat de multe ori sa fac completarea ca mi se parea ca mai vrea si sa o fac degeaba.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
rain spune:
Roxi, se pune copilu cu mama nebuna
? ma cunoaste tot Municipalu'
astazi a dormit bine si am avut si eu timp sa fac mancare si eveniment ...a adormit-o tati! bine ca s-a prins cum se face ![]()
acum motatica sta la mami in brate si avem niste ochi mari ...asculta sunetul tastaturii, stie ea ceva ca doar 9 luni a tot auzit sunetul asta
!
fetele cu burtica, DORMITI ACUM ca dupa o sa va doriti atat de mult sa dormiti, o sa fie cea mai mare dorinta a voastra, ascultati la mine care aveam insomnii, daca stiam ...dormeam non stop, cum ma lasa insomnia ...cum dormeam!
uite ca a adormit puiul mic 
ma duc sa fac un
, si asta e mare realizare in zilele noastre ...unde sint vremurile cu 5-6 dusuri pe zi (din plictiseala
)
Nicole &
Andreea Alexandra (fomista)
iren spune:
Mey, io am ajuns la concluzia ca miscarea asta multa n-ajuta deloc!
Am topait toata sarcina, ultima oara chiar WE trecut
, pai pin'acu trebea sa nasc de 10 ori...Si ma misc toata ziua, da tot degeaba, iar de doua zile ma dor oasele si burta...si ploada asta nu mai iese, cre' ca Roxanaz are dreptate, cupila asteapta s-ajunga la 4 kile, si p'orma iese ![]()
De hemoroizi ma tratez si io, bag supo cu propolis la greu...
Mamicile, io am uitat, care-i timpul maxim in care tre' s-ajung la spital de cind se rupe apa? Ca io voiam sa am timp sa ma si prepar, cu clisma si tot restul
, or avea aia timp oare sa ma pregateasca daca mi se rupe apa acasa (io fac 20 de min pina la swpital) ?...Nush dac-ati inteles ceva din toata brambureala mea, da poate incercati ![]()
Iren burticoasa
& Bogdanelu nazdravanu 
dpn 25 aug
anna maria spune:
Mihaella,eu te sfatuiesc sa-i faci cit mai repede gauri in urechi,cit e mica si nu-si da seama(atit de tare);eu i-am facut luiTeolina mea la 10 luni si nu-ti spun cit m-a durut sufletul de urletele ei,si am mai tinut-o si fortat!Daca o sa am o fetita acum,ii pun din maternitate!
Pai,Nicole,tare as vrea sa dorm pe saturate acum,dar sunt si eu un fel de Marina(sau o sa devin cit de curind)cu Teolina mea(de 1 an si 9 luni);asa ca...
teodorei
in 40 sapt.
papadie spune:
La multi ani bebicilor nouti si multe felicitari mamicutelor lor

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanantosi , mincaciosi si ocoliti de colici:-)
Eu am calcul praf de la virusi...nu mi se deskideau paginile de web...acu nu mai mere messengerul :-) Am avu-o pina ieri pe cumnata-mea in vizita si a fost ca-n rai...de ieri tot jelim dupa ea!
Ieri, la 2 luni fix, Catrina a facut primul vaccin(de fapt doua, cite unul in fiecare piciorus)...n-a facut febra...doar o repriza de plins cu toata jalea lumii in oki si vreo doua vome in jet:(
LUME, LUME am strins prima sacosica de hainutze mici :-) Are mama fata mare 3,600 kg, 51 cm si capatina de 36 :-))) Doamne ajuta!
In rest is tot cu tzitzi facute praf si pulbere. Eu zic ca are candida la gurita doctorita a verificat-o o data si a zis ca n-are si de atunci nu mai vrea s-o controleze ca deja si-a spus parerea...d ar Catrinuta e alba pe limbutza si de cite ori o pun la sani ii strica :)
Asa ca mulgem, hranim...citeodata mai sunt maso si-i dau la san si p-orma ma ung cu toate draciile cite-o saptamina. Am o rugaminte puteti sa-i intrebati pe docii vostri ce se da la candida la bebei si ce tre sa puna mama pe sani? Si Catrinuta regurgiteaza la greuuuuu, si ea e-n love cu suzi :-)
pupez fetele****************
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepureskiop si
Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze
ochi verzi spune:
Multumesc fetelor pt. incurajari! azi a dormit toata ziua, mai stam putin si facem baie. Poate avem o noapte mai normala. Eu la fata cea mare i-am facut gauri la 6 ani cand a cerut ea, maicamea i-a facut si mie imi venea sa-i dau peste mana de mila.I-am facut o gaura, a urlat si nu a mai vrut. Dupa o saptamana a cerut-o pe a doua.Acum se repeta istoria, mi-e mila si tati nu concepe nici el s-o chinuie si cred ca nu iar sta prea bine cheala cu cercei.
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004
ochi verzi spune:
Fetele care dati lapte praf la bebei spuneti-mi si mie cum sterilizati biberoanele, cum le pastrati pe cele sterile, fierbeti apa de fiecare data sau pastrati in termos?Am luat MILUMIL si de maine vreau sa incerc.
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004
cristalina spune:
Noi fierbem biberoanele in oala cu capac cate juma' de ora. Dupa care le punem intr-un vas uscat cu capac. De obicei le umplem tot atunci cu lapte si le tinem la frigider. Noi facem laptele pentru o zi si decat il incalzim.
Dar noi facem 6 biberoane de cate 100 ml!
Cateodata il mananca, cateodata nu. Ce ramane aruncam.
Completarea a zis doctorul sa o dam cu lingurita daca e cantitate mica...Dar a fost un chin si am trecut la biberon din prima. Oricum era mult de completat.
Doctorul a zis sa o pun sa suga la ambii sani si cand nu mai trage sa ii dau completare. Se tramba la biberoane ceva de speriat, le cearta si am impresia ca s-a saturat, dar cand o pun sa ragaie ma suge de gat ca vampiru'...![]()
...Nu ii place biberonul si pace!
Sper sa nu fie nevoie de completare la voi si sa aiba numai o zi proasta!
Succese maxime!
Monica si bebelusa (02.07.2004)