Cum vi se pare viata in Japonia (19)?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

mai care este aprope de
Ibaraki

knicoleta

Mergi la inceput

mai fetelor care stati mai aproape de IBARAKI ISHIOKA sa masune TEL 080.31.71.85.56 nu vad nicio romanca prin ibaraki sint singura de 5 ani si vreu seu prietena romanca daca siteti de acort astept telefon

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Knicoleta,bine ai venit.Uita-te si tu pe lista de la inceput si vezi cine-i aproape de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Somnul a inceput sa-ma cuprinda in mrejele lui .asa ca nu pot viziona ceea ce mi-am propus,Scuze

Noapte Buna,Somn usor ,Vise Placute

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Nu stiu daca am v-am mai intrebat dar si-a trims cineva masina din Jp in Ro? Se poate schimba volanul de pe partea dr pe partea stanga?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Ralucami,volanul nu se poate schimba,iar la vama nu conteaza cu cat ai cumparat-o tu.Acum exista un catalog cu toate obiectele si cu valoarea lor in vama,in functie de vechime,capaciatate cilindrica,marca,etc.Daca in acel catalog nu este specificat obiectul respectiv,vama se va calcula pe bucati/parti.Am incercat si eu dar nu am gasit inca nici o portita.Daca afli tu ceva tine-ma si pe mine la curent.
Bai oameni buni, de ce nu am avut decat o fata aseara?Si nu vi s-a parut prea mica nota de la barna?Am vazut ca s-a schimbat regulamentul ,concursul pe aparate se mai tine?

Mergi la inceput

buna Michiyan da am vazut o fata care sta aproape de mine CAMIT dar eu nusti cum pot lo legatura pentru ca vad ca nam aparut pe lista acolo la prima pagina vad ca si ia este singura pe aici

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

ELI inca o data FELICITARI!!!Sa fiti sanatosi si tot binele din lume.
Bine ai venit KNICOLETA.

Mergi la inceput

buna elli mai dar fata asta CAMIT care sta in ibaraki na dat niciun mesaj pe aici tot singurica

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Knicoleta, bine ai venit printre noi. Cum esti singurica? Ia uite aici ce de fete...

Michiyan, ai mare dreptate cu nota Nicoletei de la birna...si mie mi s-a parut mica in comparatie cu executia americancei care s-a dezechilibrat de citeva ori bune....Oana Ban s-a accidentat la un picior (a facut o intindere sau asa ceva), iar Catalina Ponor nu avea exercitiu de paralele si nu a putut s-o inlocuiasca...Sper sa ne luam revansa la probele pe aparate. Tinem pumnii strinsi , da?

Nanatigru, tu ce mai faci ? Ce mai face micutul samurai?

Sa auzim numai de bine,
Irimell

Mergi la inceput