Cum vi se pare viata in Japonia (19)?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna fetelor,
am si eu citeva intrebari.
Cu toate ca sint de atitea ani in Japonia, nu rideti de mine, dar nu stiu cum se face miso soup. Am stat saptamina trecuta 3 zile in spital cu Brian si normal ca i- a dat mincare japoneza, adica si miso soup. Vreau sa ii fac ca i-a placut foarte mult, mai ales ca supica de pui care i-am facut-o eu nu vrea sa o bea.
Mamicile care isi duc copiilasii la camin. Aici la aniversare duc copii ceva dulcuri la camin.
Delia, Melany(02.09.2001) si Brian(31.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Delia, nu stiu daca te ajuta dar pana iti spun fetele cum se face, uita-te la reteta asta:

http://www.garden-gifts.com/miso.htm

Sanatate baietelului si numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by bubu

Buna fetelor,
am si eu citeva intrebari.
Cu toate ca sint de atitea ani in Japonia, nu rideti de mine, dar nu stiu cum se face miso soup. Am stat saptamina trecuta 3 zile in spital cu Brian si normal ca i- a dat mincare japoneza, adica si miso soup. Vreau sa ii fac ca i-a placut foarte mult, mai ales ca supica de pui care i-am facut-o eu nu vrea sa o bea.
Mamicile care isi duc copiilasii la camin. Aici la aniversare duc copii ceva dulcuri la camin.
Delia, Melany(02.09.2001) si Brian(31.10.2003)

In primul rind ,sanatate copilului, si la toata familia.
Daca se duc ,dulciuri la aniversare ,nu sint in masura sa-ti raspund, pentru ca inca n-am avut parte pina acum ,de nici un astfel de eveniment la camin (hoikuyeni cumva?),sau depinde de camin, la unele cred ca da,la altele nu.Intreba si tu la directiunea caminului.Te pup

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Delia,pentru inceput de ce nu incerci sa faci instant miso? Este simplu,rapid si are un gust foarte bun.
Sanatate multa!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna dimineata!Eu fiind,de obicei,matinala m-am trezit si m-am gandit sa fac niste ardei umpluti.I-am pus si la foc si acum stau pe net.Singurica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by BellaDonna

Ralucami, si eu sant din Iasi, si tare imi este dooor de acasa.... sper sa nu va suparati ca am venit si eu aici pe pagina voastra

Cand ti-e dor treci si pe la subiectul iesencelor. Eu cand sunt in Jp asa fac si parca ma simt mai aproape de Iasi! Te astept si acolo!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

In postul de azi, dimineata va rugam daca stie cineva,despre xp,vers.engl.sau acad.pack.Va multumesc,banuiam eu ca cer preamult.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by sora2001

In postul de azi, dimineata va rugam daca stie cineva,despre xp,vers.engl.sau acad.pack.Va multumesc,banuiam eu ca cer preamult.

Ema si Richard-Sora

Ema, eu ti-am vazut mesajul dar nu ma pricep la calculatoare. Incearca si la "Lectii..." poate se mai pricep IT-istii de pe acolo....

O zi buna,
Irimell

Mergi la inceput

irimell,multumesc pentru sugestie,stiu ca tu mi-ai fi raspus.Te pup

Ninja draga ,scuza-ma ca ti-ai batut gura de pomana cu mine,Merci

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor
Bubu tie ti se spune si "Bubulina"Despre miso soup, eu o pregatesc in fiecare zi ptr. ai mei din casa,ptr. ca nu mananca deloc mancare rom.(de exp. azi am gatit ardei umpluti, as fi mancat de incepusem sa numai cand ma gandeam; pe fiimea am pacalit-o si i-am bagat pe gat doi ardei cu paine, dar sotul cand a venit acasa s-a uitat tare ciudat la ei, i-a mirosit si mia raspuns "poate maine voi incerca sa-i degust")Cred ca linkul care ti l-a dat Irinell este perfect ptr. tine; iti va folosi fff. mult; eu supa o pregatesc din orice aproape; SUCCES!!!

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput