Cum vi se pare viata in Japonia (19)?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Eli, ce dragut e micutul Stefan....si ce degetzele dragalase are...hihi...Mi-a placut cum ai spus ca te-ai indragostit de el in prima clipa. E asa de dulcic!

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Pupici,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Nanatigru multumesc ,l-am deconectat asa cum ai zis ,si cred ca s-a rezolvat.Ieri, m-am chinuit pina la 3 dimineta,si tot n-a mers.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

[quote]Originally posted by Ninja

Tiara, poate ar trebui sa stii ca PM-urile sint private si continutul lor nu se posteaza pe forum.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Avind in vedere ca toata lumea se intreba ce se intimpla cu noi a trebuit sa scriu mesajul anterior.Evident ca nimeni nu stie despre ce e vorba nu mai daca nu s-a aflat intre timp.
Iar link-ul l-am primit de la Sora .

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sora2001

Tiara ,te rog frumos nu deranja linistea publica.
.
Ema si Richard-Sora

Doar pe a ta.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tiara

[quote]Originally posted by Ninja

Tiara, poate ar trebui sa stii ca PM-urile sint private si continutul lor nu se posteaza pe forum.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Avind in vedere ca toata lumea se intreba ce se intimpla cu noi a trebuit sa scriu mesajul anterior.Evident ca nimeni nu stie despre ce e vorba nu mai daca nu s-a aflat intre timp.
Iar link-ul l-am primit de la Sora .

Lidia ,Tiara si David D.

Tiara draga,ai mai specificat intru-nul din mesajele tale, ca eu ti-am dat Link-ul(pagina7) ,acum este a doua oara,si totusi noi nu intelegem de ce ai probleme emotionale,imi pare rau ,te putem ajuta cumva?
Daca ai timp da clik aici ,poate te va ajuta cu cevahttp://iceberg.1educat.ro/content/emotionala.html

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

quote:

Fetelor imi apre rau ca a trebuit sa asistati la certurile dintre mine si Sora .Sunt strict persoanale.Iar daca v-a acaparat gratia ei intre timp ,aveti grija .
Link-ul de mai sus pe care eu nu l-am deschis,dar avind in vedere ca vine de la" minunata mea prietena" mai bine nu-l deschideti.

Lidia ,Tiara si David D.

in acest post ,argumente-zi ca eu ti-am dat link-ul.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

DA fata mea acum vrei sa te scoti in fata lui ninja?.Eu de unde la-si sti daca nu de la tine?Tu esti cea care vorbesti cu Ninja nu?Tu esti cea care ma urasti asa de tare,nu?Nu m-am uitat ca stiam ca e ceva in neregula.Asa e?

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.

Iarasi ,incalci regulamentul

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebusache spune:

Unii sint mai egali ca altii, la noi merge...

Mergi la inceput

quote:

DA fata mea acum vrei sa te scoti in fata lui ninja?.Eu de unde la-si sti daca nu de la tine?Tu esti cea care vorbesti cu Ninja nu?Tu esti cea care ma urasti asa de tare,nu?Nu m-am uitat ca stiam ca e ceva in neregula.Asa e?

Lidia ,Tiara si David D.

Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput