Mamici de ianuarie-februarie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cornelia..eu voi avea 33 impliniti cind voi naste. Nici mie dr nu mi-a recomandat ,dar nici nu mi-a refuzat ,triplul test. A spus ca este alegerea fiecarei mame..daca-l face sau nu.. Si eu acum astept eco morfologica ca sa stiu in ce parte o iau...

Coca 16 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicag spune:

Si eu am implinit 33 luna trecuta. Nici mie nu mi-a zis doctorul de triplul test. O sa-l intreb si de asta azi. Uf cate am de intrebat, trebuie sa-mi notez. Oricum din cate am auzit de la alte fete despre triplu test si acuratetea lui, nu stiu daca merita stresul, iar amniocenteza nici nu-mi trece prin cap sa fac. Mama m-a nascut la 46 de ani (primul si singurul copil) si din cate imi dau eu seama am iesit OK.
Am vorbit acum cu dr. si facem si ecografie azi. Ura!! Poate ma lasa sa-l/o vad si eu.

Pupici,
si samburelu` 12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenutza spune:

Fetelor, va mai dau eu din pofta mea pt.fructe.Mananc ca o nebuna la serviciu iar cand ajung acasa imi mai fac si suc de morcovi si citrice...

Elena & bebelul 9 (s+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Rodica nu iti mai face "ganduri" ca tu nu iei vitamine ca nici eu nu am luat pana acum, mananca multe fructe, legume si lactate si o sa ai destule vitamine si pt tine si pt bb. Vitaminele se recomanda a fi luate in sarcina doar daca ai carente altfel nu ai de ce. Mai incolo, pe la 24 sapt cam orice gravida devine mai anemica si atunci se recomanda fier, daca ai carcei atunci vei lua magneziu etc dar pana atunci poti sta linistita, stie medicul tau de ce nu ti-a recomandat sa iei nimic pana acum.

Coca am gasit la pag 5 la mamicile de noe-dec cat costa o echo morfo la dr Albu (1.700.000 lei, deci este ca la Iosup ).

"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Rodica multi inainte. Scuza-ma dar a fost tare curajoasa mama ta. Asta da consolare

Camitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetelor si mie mi s-a recomandar eco morfo, dar am vezut ca la medsana au eco morfo si morfo cu doppler. voi faceti cu sau fara dopler?

ixxi si piersicuta 13+
dr Calaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Coca & Ingerasu la MedLife (pe langa Pta 1Mai) o eco morfo cu 3poze este 1.300.000lei si am inteles ca au ap nou. Am citi undeva ca Rodica Chitescu ar fi destul de buna la eco, a lucrat inainte la CMU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Cam33 - sefa mea e pacienta lui dar nu stiu cat a cantarit asta in balanta. Orice l-am intrebat, mi-a raspuns. E adevarat ca am fost doar de 2 ori la el. In septembrie, dupa eco morfo, ma duc a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicag spune:

Camitzu, mama n-a avut de ales. Acum 33 de ani nu se faceau ecografii. Ea e mai plinuta (eu o mostenesc) si dupa ce a urcat pe munte cu mine, s-a dus la doctor sa-si faca injectii cu progesteron ca ea constatase ca ajunsese la menopauza si cand colo era insarcinata in 5 luni si la 2 luni dupa m-a nascut prin cezariana (normal).
Ingerasu, multumesc de incurajare. Eu imi faceam probleme cu vitaminele fiindca efectiv nu pot manca fructe si legume, dar sper sa fie bine.

si samburelu` 12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ma alatur parerii Rodicai. Nu cred ca merita stressul si despre amniocenteze nici mie nu-mi trece prin cap sa o fac. Despre eco morfologica, v-am mai scris. Am stat 50 de minute si i-a masurat bebelului absolut tot ce avea. La sfarsit avea niste grafice cu minim si maxim normal iar cotele bebelului meu erau toate intre cele doua. Deci...concluzia a fost: E super ok! Repet, doctorita de la eco, mi-a spus ca se vede la eco morfologic daca e ceva in neregula. Ea a vazut si cele 4 camere ale inimii si varful inimii indreptat spre stanga.
Iar despre varsta mamelor, am si eu exemple o gramada. Dar vorba barbatului meu: Voi astea de cititi mult,stiti prea multe si normal ca deveniti panicoase!!!! Daca n-ati stii, nu v-ati gandi! Si inclin sa-i dau dreptate mai ales ca eu am trecut prin faze de genul: "am sarcina extrauterina, stiu io ca ma doare in dreapta", "am sa avortez ca ma doare burta ca am citit io ca astea sunt simptomele"....etc, etc. Cred ca i-am disperat pe cei din jurul meu!!!

Capul sus si STIU EU ca totul va fi OK cu toate si cu toti bebeii nostrii!

Corneliaa si bebe-strumf (16sapt.)

Mergi la inceput