Dependenta de whiskas??

Dependenta de whiskas?? | Autor: xxxwoman

Link direct la acest mesaj

Sper sa fie ultima intrebare a mea vis-a-vis de pisici, cred ca v-am disperat.
A auzit cineva de dependenta de whiskas la pisici? Pufi (pisica mea cea mare) manca orice cand era micuta, doar ca dupa ce a dat de faimoasele crocantzele sau pliculetzele cu hrama umeda de la Whiskas nu mai vrea sa manace altceva oricat de flamanda ar fi. Am auzit la un moment dat pe cineva spunand ca ar contine un soi de drog care le face dependente....voi stiti ceva in sensul asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

nu stiu daca se poate numi exact dependenta dar exista.. si pisicul meu face cate o data mutre. ar vrea numai crontanele sau depinde ce are el chef. problema e ca nu ar trebui sa le invatam asa. eu ii dau ce cred eu nu ce vrea el. pt ca asa se invata si nu va mai vrea sa manace numai ce vrea el. eu ii pun mancarea. daca nu manaca nu i-o schimb. mancarea ramane acolo pana mananca. i se face foame pana la urma si nu va mai rabda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu am avut un motan, care din pacate a murit si manca numai mancare pentru pisici. Cred ca este cea mai indicata, deoarece are vitaminele si tot ce le este lor necesar, in organism. Daca ii schimbi mereu mancarea sau ii dai mancare facuta in casa, o sa aiba probleme cu pielea si o sa-i cada parul.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megutz spune:

hihihi.. pisica mea mananca de toate. si hrana uscata.. si pepene verde, galben, porumb...

ii dau pentru ca vrea.. doar nu ii bag eu pe gat. mi se face mila de ea si nu imi place sa se uite ;in gura; mea cand mananc, asa ca...

misca din mustati la kittykat nu stiu de care.. alea verzi. a strambat, dar era weekend si nu era nimic deschis.. asa ca pana la urma a mancat. asa ca.. las-o si pe pisi ta sa simta cum e sa nu-i faci mofturile de fiecare data :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

s-ar putea sa dea dependenta la asta nu m-am gandit
eu mi-am invatzat motanul numai cu mancare specializata ca sa nu ma mai streses si am inceput cu kite-kat.. El nu mananca altceva nici mort.. doar bucatzele mici de carne cruda dar f rar si peste dar iar foarte rar, nu lapte nu iaurt, nimic..
E de cand i-am dat whiskas nu a mai pus gura pe nimic altceva, adica pe kite-kat, iar de cand au aparut pliculetzele whiskas de o portie.. e turbat, o kinuie pe mama de moarte cu ce mofturi face... Ii place exact ceea ce e mai scump.. Ca sa nu mai vb de whiskas solid, stelutze cum ii zicem noi.. nu vrea decat un anumit sortiment...
e chin cu el.. dar e un cuminte si merita :)

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Si eu o iubesc pe a mea....dar totusi, un pic de diversiune nu i-ar strica.....o punga de 1 kg jumatate de Whiskas ma ajunge maxim o luna, nu e vorba de bani, dar e sanatos sa manace un singur fel? Mai prinde cate ceva si de la noi (cartofi pai,...) dar la mancarea lor e blocata pe whiskas si oricat as lasa-o fara nu pune botul pe altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

ma rau nu cred ca face din moment ce are toate vitaminele si mineralele necesare. Al meu nu a bus botul pe altceva niciodata si are 6 ani, 5 kile si o blana neagra si lucioasa de zici ca-i matase ...si domnul fost motan de cartier, de 300 gr schiop si plin de purici e acum ditamai pisica aristocrata cu carnet de sanatate si cu nasu in vant

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Crad ca asa este, si eu banuiesc ca exista ceva in Whiskas-ul ala! Si pisica lui mama minca inainte kite-kat cu multa placere, dar de cind a inceput cu whiskas, refuza orice altceva. Foarte ciudat!!!

C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si pisica mea facea la fel. Manca doar crantanele. Dar nu neaparat Whiskas, toate felurile.
Dar cu cainele nu ma inteleg. Nu le mananca decat din mana. Mi-as dori sa vrea numai crantanele, de oricare ar fi ele, as scapa de problema.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

pisicoaselor, motanul nostru a mancat initial darling, pe urma a gustat whiskas si nu a mai vrut darling, iar de cand i-am dat royal canin nu se mai uita la nici un fel de alte boabe sau pliculete... doar foarte rar o bucatica de carne da' si pe aia cu noduri...
cred ca pe masura ce dau de ceva mai bun, nu vor sa mai lase de la ei

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue13 spune:

auzisem ca fost un scandal in Anglia, ca intr-adevar puneau ceva in Whiskas, ca sa creeze un fel de dependentza pisicilor
Presupun ca s-a remediat situatzia...

E drept ca unele pisici sunt mai mofturoase decit altele...
Eu am doua: "fetitza" e mofturoasa, maninca numai ce vrea ea... chiar manifesta o preferintza puternica pentru Friskies, si nu voia altceva... pina cind l-am inlocuit complet cu Purina. Si a facut mofturi vreo doua zile, dar foamea a invins...
"Baiatul" in schimb ar minca si mocheta !

Ah - si mi-a spus veterinarul ca "grauntzele" mai ieftine au continut mare de cereale (ceea ce nu-i bine, evident...) si ca unele contin chiar zahar - tot un fel de a crea dependentza bietelor pisici.

Mergi la inceput