Ce reviste de femei cititi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu sunt bolnava dupa orice revista.Cum apare ceva,eu hop-top la chiosc sa o cumpar.
Recunosc,nu toate ma satisfac,dar nu ma pot abtine.Erau luni in care ma dezamageau si imi spuneam ca nu le mai cumpar.Dar ce?!?Ori puteam?!?Ma invarteam pe langa chiosc 1-2 zile si pana la urma tot le cumparam.
Asta e!Am si eu o boala-boala revistelor!!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Eu sunt fun Cosmopolitan !!

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu citesc cosmopolitan de cativa ani,mi le cumpara mama in ro si mi le face pachet.La fel ca Mami,Tabu,Unica si Practic in bucatarie
Imi place mult si Olivia.
Avantaje...mi se pare pierdere de vreme,m-am lecuit dupa doua numere cumparate si vreo doua citite prin alte parti.
si puteti sa radeti cat vreti dar am o colectie impresionanta de povesti adevarate si povestea mea!!!Pe plaja sau in tren merg si astea noi...story sau care mai sunt.
Dintre ziare,am apreciat Nationalul.

pana la urma am ajuns demuuuuuult la concluzia ca decat sa dau un purcoi de bani pe doua-trei reviste,imi cumpar o carte buna pe care o am o viata.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

si puteti sa radeti cat vreti dar am o colectie impresionanta de povesti adevarate si povestea mea!!!

Ancutza,98%din povestirile acestor 2 reviste sunt falsuri!Iti spun din sursa sigura,aveam o amica care scria la una din revistele astea,ashea ce i se nazarea ei,nicigand de povestiri adevarate!

Acu sa zic si io ca imi plac:
Unica
Olivia
si cand vreau sa dau cu capu in pereti mai cumpar Cosmopolitan si Beau Monde,la preturili care le afiseaza la toale...

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si eu citesc Cosmopolitan de mai multi ani. Si cu revista aceasta asociez si filmul Sex & the City si sunt fericita. Cosmo īl primesc si eu īn pachet din Romānia. La un momentdat mi se parea si mie cam superficial si elitist, dar dupa ce l-am vazut pe cel din Franta, m-am īntors la Cosmopolitanul nostru miorotic, caci e mai bun.

Am zis.

Sibylle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

"Femeia moderna",pe care o citesc de ani de zile pentru ca este foarte informativa si si-a pastrat acel bun simt.
Asa sunt eu mai de moda veche,astea mai nou aparute, contin mult prea multa publicitate si sunt cum bine zicea cineva inaintea mea, foarte snoabe,efectiv nu-si merita banii.Am citit o data "Tabu" si am ramas dezamagita,de lupta aceasta de a "provoca" sub orice forma. Pentru ce,oameni buni,chiar trebuie sa imitam tot ce-i mai rau din occident ?

"Intreaga suferinta din lume, apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume, apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

In Ro citeam mai de toate cu colegele de serviciu, le imprumutam de la chiosc si le returnam De cumparat, nu am cumparat niciodata, nu m-am gasit motivata de vreun articol.

Aici am abonament la Chatelaine (dintre revistele dedicate femeilor, in rest sunt citeva... serioase), s-a intimplat, fiind prea ieftin intr-una dintre oferte. Acum e pina la inceputul lui 2006, este ok, dar cind se va termina, va fi bun terminat (abonamentul). Articolele mai interesante sunt si pe site-ul lor, cit de cit, si am citeva numere care-si asteapta rindul la citit...

Tot Internetul e de baza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by bogdanai

...la un moment dat mi-a ajuns, pt ca am descoperit ca articolele se repeta, chiar si retetele se repeta...

Am citit din nou revista acum, dupa o pauza de 2 ani, si este identica, n-a evoluat deloc.

Boghi

Exact asta vroiam si io sa zic. Am citit vara asta niste numere de reviste "pt. femei" de acum 2-3 ani si pe urma mi-am cumparat numerele abia aparute. ABSOLUT IDENTICE!!!!!!!! Atata doar, la rubricile de can-can, Catrinel si Viziru nu-si mai jura dragoste eterna, ci se improasca ccc cu balega, Andi Moisescu are o alta dragoste nemuritoare (a treia? a patra? in ultimii ani) iar Teo debiteaza aceleasi chestii, doar ca de la un gabarit redus cu 30 de kile.

Altfel, ma amuza sa citesc Cosmo in editia sa americana (desi am cam depasit varsta si am iesit din tiparul social al target-ului acestei publicatii) si Vogue - cand am ocazia sa le cumpar.

J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Am citit tot felul de reviste si am ajuns la concluzia ca toate sunt la fel. Avantaje, Unica, Tabu, Olivia, Ioana, etc.
Am constatat ca in toate ti se explica: "trucuri pentru ca EL sa nu plece", "cum sa nu aveti riduri", "cum sa va pastrati silueta", etc. Toate sunt articole de umplut paginile revistelor si atat. Acum cumpar aceste reviste atunci cand merg la mare. Imi umplu timpul cat stau intinsa la soare.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Singurele reviste care le cumpar sunt Practic in bucatarie si Mami!
Restul sunt pe internet!Citesc cam tot ce prind pe internet iar ziare citesc Jurnalul National si Agenda(Timisoara) !
Pusici!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput