De ce credeti ca suntem majoritare pe DC?

De ce credeti ca suntem majoritare pe DC? | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

De mult ma intreb de ce sunt asa putini tatici sau "aspiranti optimisti" (ca sa pastram formatul)?
Sunt mai putini interesati sau sunt mai ocupati decat noi?
Chiar sunt curioasa sa stiu ce credeti si voi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Pt ca femeile sunt mai preocupate de problema in cauza...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

E o intrebare retorica,nu?

Este clar ca taticii sunt mai putin interesati.Daca ar fi,s-ar vedea la prezenta,nu?
Sotul meu intra adesea pe forumuri depsre copii (germane) si pune intrebari cand avem nelamuriri (eu pun aici si el acolo) dar dupa ce primeste raspunsurile nu mai intra doar sa vada ce mai e nou asa cum fac eu cu DC. El e mai la obiect. Dar pe aici rar am vazut tatici sa intre si sa intrebe ceva,ii pot numara pe degete pe barbatii activi pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

responsabilitatea mamei de a fi mai interesata e ca o lege nescrisa, e ceva natural....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Mey, fiti seriosi ... sunt convins ca reusiti sa gasiti ceva mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by dede

Mey, fiti seriosi ... sunt convins ca reusiti sa gasiti ceva mai bun

Adica??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

1.Pentru ca, in general, mamele sunt mai implicate in cresterea copilului(din varii motive)
2.Pentru ca sunteti mult mai dispuse sa va discutati problemele intime in public
3.Pentru ca multe subiecte sunt "feminine" (sarcina, alaptat, barbati ifideli, etc, etc,etc)
4.Pentru ca atmosfera de "crosetat" este mai apetisanta pentru voi decat pentru noi.
Si bineinteles pentru ca noua ne face placere ca va putem oferi voua aceasta ocazie

vlad - o musca in laptele si mierea de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Vlad, in mare parte ai dreptate
LA voi ma refeream cand ziceam ca-i pot numara pe degete: Dede, Tatalutoma,Joxy,Marius,Aditaticfericit,tatalujulia,... Ar mai fi Ninja,Dan_jp, dar ei nu prea au de-a fac cu copchiii. Dar motivele date de vlad sunt intr-adevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

tata lu Toma, ar fi si subiecte "mascule" daca ar fi interesati. Nu crezi?
Daca s-ar deschide niste astfel de subiecte ar ramane...goale. Sau poate voi cei 10 (nu stiu exact nr) ati conversa singurei.
Poate niste subiecte de genul "Cine va castiga Dinamo sau Manchester" sa castige atentie si mai multi membri.

De "crosetat" crosetati si voi cu andrele de toate marimile

Iar cu faptul ca va face placere sa ne lasati pe noi...v-ati scos!
Ati dres-o!

Oricum, felicitari tuturor barbatzilor care se implica. Admirabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Nu stiu exact ce vrei sa demonstrezi cu topicul asta dar as vrea
sa-ti spun ca faptul ca femeile sunt majoritare pe forumul asta, nu demonstreaza ca ele au mai multa grija de copii decat sotii lor.
Si ca sa sustin treaba asta spun doar ca sotia mea are mai multa rabdare si pricepere in cresterea lui Toma, decat mine, si asta in conditiile in care eu sunt membru si ea nu.

vlad
ps.Fotbalul ma lasa rece iar despre masini discut pe un alt forum preponderent "mascul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

1.Pentru ca, in general, mamele sunt mai implicate in cresterea copilului(din varii motive)
2.Pentru ca sunteti mult mai dispuse sa va discutati problemele intime in public
3.Pentru ca multe subiecte sunt "feminine" (sarcina, alaptat, barbati ifideli, etc, etc,etc)
4.Pentru ca atmosfera de "crosetat" este mai apetisanta pentru voi decat pentru noi.
Si bineinteles pentru ca noua ne face placere ca va putem oferi voua aceasta ocazie

vlad - o musca in laptele si mierea de pe forum

Vlad, semnaturile tale:!

La noi e chiar asa: sotul se amuza cand ma vede pe DC si ma intreaba de fiecare data: "Care epilator e mai bun? Ati hotarat?" Asta e ce-a vazut el odata. Si este si mai ocupat decat mine. Si prefera site-urile tehnice, cu sateliti, computere, electronice si alte "ciudatenii"! Iar eu il intreb: "L-ai gasit pe Amos?" Asta-i un satelit pe care l-a cautat multa vreme si niciodata n-am priceput de ce e important pentru el.
Dar e un super tatic, foarte interesat de copiii nostrii si mereu prezent.

Concluzie: suntem diferiti, d-aia!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput