Mamici de nov-dec 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fulguletz, mama, ce-am mai ras la faza cu stransul de tzate. Sa stii ca nici eu nu suport, sunt tare sensibila in zona respectiva si nu ma vad facand asta. Dar cine mai stie ce-o mai fi capabile sa facem pt bebeii nostri scumpi.

25 saptamani

http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, nu ma omorati hi hi eu am zis si eu ce-am auzit, nici eu nu am facut chestia asta cu stransul de tzatze, dar v-am zis mi-au facut-o altele(asistentele) in spital ca daca nu-mi faceau chestia asta se intampla ceva mai grav...faceam "furia laptelui" si se lasa cu alte treburi nasoale, eu lapte aveam dar nu erau canalele desfundate si nu avea pe unde sa iasa lapticul. aveam tzatele cat un pepene hi hi de umflate ce erau(glumesc) ei sa speram ca de data asta o sa fie mai bine si sa dea Dumnezeu sa ne fie bine la toate.
va pupic

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Va pupic fetelor!!!
iaca am aparut si eu dintre dosarele (multe-multe) de pe biroul meu!!!
Tocmai citeam ce ati zis de laptic si vreau sa va zic ca si eu m-am trezit de cateva ori ca am sfarcurile putin umede...asta o fi fost? . Voi ce ziceti? Cat despre gauricile de pe sfarcuri....promit ca pana maine le numar si va spun!

Iepurasu - 21 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IEPURASULE, matin scai dupa tine! Iata ca am aparut si eu , in sfarsit, cu ochii cat cepele dupa o zi de stat cu ochii in calculator, dar cand ajumg acasa, am de gand sa dorm o jumatate de ora macar...am treaba!!
Iepurasu', tu ai simtit ca se urca bebe la stomac si apasa cumva de te doare pe stanga sau pe dreapta sus? Mie mi s-a intamplat si arsurile mi se pareau " mic copil" ca durere.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou! Nu stiu daca ati citit ce am scris eu aseara,dar pe scurt,m-am intors de la mare, stau acasa toata ziua si am atins"fabuloasa" greutate de ...69 Kg.Deci +15kg fata de cea initiala.Dar nu le simt.mai nou BBica mea nu numai ca se misca in unele zile de mama-mama,dar se misca cu tot cu burta.Azi ma simt ceva mai bine,ieri in schimb m-am tratat cu No-spa si Gravibinon.Am vazut ca si voua vi se mai intareste burtica din cand in cand,asa ca stau linistita.Nu pot trai cu teama in suflet inca 3 luni.D-zeu ne va ajuta.Si azi mi s-a mai intarit dar nu mai bag de seama.
Sper sa mai"fur"si maine 10 minute de internet,asa ca ptr. azi cred ca e cam tot.
Pupici,
Andreea 26 saptamani+BBica
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Onitza, ce dor mi-era de tine!!!

Mai, eu n-am simtit asta (dar nu-i tarziu!) insa azi-noapte m-a trezit bb pe la 3 cu "suturi" in burta si nu s-a mai oprit decat la 12 la pranz. Eu n-am mai vazut asa ceva. E super-activ. Pe la 5 dimineata insa, s-a "cuibarit" in partea stanga a burticii si cand m-am sculat de dimineata la 7 (vorba vine ca "m-am sculat" ca nu am mai putut sa dorm) ma durea acolo jos in partea stanga si aveam niste junghiuri...mama-mama. Uf, bine ca au trecut!!!

Iepurasu - 21 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Andreea, suflete, intarirea burtii nu inseamna neaparat contractii. Si mie mi se intareste, depinde cum vrea Bia sa se aseze. Stai linistita, vei fi ok.
Onitza, chiar te dadusem disparuta. Si eu am o perioada din aia cu TONE de hartii. Daca le-as vinde ca maculatura as strange ceva banuti !
Fetelor, nu mai postez azi, ca e peste poate. Abia am apucat sa citesc ce ati scris. Ne auzim maine, cu mai mult timp (oare?!?!)
Va pup pe toate, sa ne auzim sanatoase.

Ioana si Bianca pui
in sapt 21 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Vad ca pot sa mai "fur" cateva minute,asa ca va mai scriu.In ceea ce priveste lapticul, sanii mei nu "produc' inca nimic.Azi amfost in Metrosi mi-am luat la super oferta pantofi de piele,o marime mai mare sa-mi incapa "butucii".probabil dupa ce nasc o sa-i fac acdou.Si mi-am adus aminte de "garderoba" de spital.Din cate stiu eu la Municipal( asa a fost la prietena mea anul trecut)iti dau ei camasa de noapte.Deci mai am de luat doar halat( in afara de papuci,ciorapi etc).Voi ce stiti?Au niste camasi turcoaz parca!!!!
Hai ca al meu s-a plictisit asa ca plec acasa.vorbimmaine.
Andreea 26 saptamani+BBica
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Iepuras-dragalas,(cum imi place mie sa te alint - imi aduce aminte de povestile de cand eram mica), imi pare rau pentru noaptea pierduta, lasa ca o sa dormi mai bine noaptea asta, vorbeste cu el inainte, spune-i sa te ia usor, o noapte da, alta ba, ! Am glumit!
Ce sa zic, in afara neplacerilor cu rinichii, nu am stari de rau, sau dureri. Ceea ce ma bucura, sincer, ca am libertatea de a ma misca usor si a face treaba; eu inca sunt in curatenie generala, cu zugraveala, etc Si muncim ca nebunii cand venim de la serviciu, pana pe la ora 24.00 cand picam franti de oboseala, dar...suntem fericiti cand ne gandim ca muncim casuta noastra, cuibusor de nebunii, cum s-a si demonstrat !!
Roserb, te salut, ce-ti face minunea, de fapt minunile, ma scuzi??? Cred ca esti superocupata...
Va salut pe toate si sper sa mai apuc si maine sa mai intru macar 10 minute.
Iepuras, si mie mi-a fost dor sa vorbim!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits hai s-o lasam balta cu E-MAIL; mai vorbim la telefon; adineauri nu stiu ce-am facut la calculator, nu stiu pe unde am bajbait, interesant ca m-am enervat rau, de-mi vine sa arunc calculatorul, de la etajul 4, de unde stau.Hai sa vorbim de altceva, ca ma enervez rau iar si chiar ca il faram.Apropo ti-au placut rameleDe ce tii neaparat sa ai numai medicamente din Romania, sa stii ca si astea de-aici sunt destul de bune;si mie de cate ori nu mia placut de medic sau medicamentele primite, am schimbat imediat totulTu nu ai incredere in medictia lor
Fulguletz spui tu ca nu a-i sa te mulgi, dar sa stii ca nu o s-o faci numai ptr. bebe, ci mai ales ptr. tine insuti,ptr. ca daca nu calci in alte "gropi"; eu eram s-o patesc si mie invatatura de minte,ptr. ca eu ma mulgeam exact ca o vaca pot spune dar fara nici o semnificatie ptr. ceea ce aveam eu; pana m-a vazut o asistenta tare draguta la inima si i s-a facut mila de mine, si m-a muls de 2-3 ori, de-am simtit ca ma urc nu pe pereti, ci ca ajung undeva pe luna de durere, apoi mia pus in brate ponpita manuala si mi-a recomandat sa ma mulg pana a doua zi de dimineata, caci altfel nu-mi va face externarea, si m-am muls ca nu am avut ce face, iar canalele mele sau desfundat perfect, de fiimea cand am ajuns acasa sa vezi cu ce pofta tragea de simteam efectiv cum iese laptele, atat de mult vene, car canalele tineu sa-mi spuna "multumim ptr. ajutor".Desfundarea canalelor nu am facut-o ptr. bebe(caruia in spital orcum ii dedusera lapte praf, si era invatata, si puteam s-o las asa, cum fac multeee japoneze, din comoditate de a nu le da san), ci desfundarea am facut-o mai ales ptr. mine, ca m-a usurat tare mult, si lapte am avut slava domnului pana la 6 luni(oricum a fost crescuta cu ambele, ziua cu tatica, noaptea cu biberonul, si i-a mers exceptional, decat alte fete care au mers numai pe premiza laptelui de san, care era apa chioara, si au mai alaptat si pana la 2 ani; fiicamea de la 4 luni a fost introdusa pe mancarica, iar de la 6 luni am oprit tata, si am continuat cu lapte praf, cel mai bun posibil, apoi de la 1 an cu lapte normal, dar nu in ultimul rand cu lapte de soia; oricum lapte daca i-ai da la orice ora ar bea enorm de mult, asta m-a bucurat mult;de data asta ceo mai fi am mai vedea )

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput