Aici in Olanda (6)

Aici in Olanda (6) | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

poftiti
A

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hallo hallo,

Ce liniste pe aici...

Danyce, felicitari pentru nepotica ! E sezonul bebelusilor, si noi mergem duminica la o kraambezoek.

Alina, tu erai parca studioasa, cum mai merge invatatul?

Ce faceti in weekend fetelor?

doeeeeeei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Hop si eu, ca am un pic de timp...
Danyce, si de la mine din suflet felictari pentru micuta! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Eu sunt tot in priza, ca de obicei. In WE am fost in Gent si a fost supeeeeeeeeeeeeeeeeerb! Cel mai mult mi-a placut din toata Belgia! Am stat la o pensiune-oameni super, dimineata breakfast de 4 stele, totul cumparat proaspat, croissante, pain au chocolat (rusine sa-mi fie):-)Am umblat mult, ne-am plimbat cu barcuta, eu m-am indopat cu trufe cu sampanie, inghetata, kriek (mmm....moartea mea), am vizitat mult...Duminica am fost si in Dodrecht, nu mai fusesem pana atunci si era pe drum, asa ca am profitat si nu mi-a parut rau, ca e tare frumusel orasul.
De atunci tot munca+ seara cate o iesire, ca la vremea asta ce altceva sa faci. In WE nu vreau sa fac nimic!!! De-abia astept, am nevoie de un picut de timp pentru mine. Doar sambata (daca e vreme frumoasa, sper sa fie) mergem la un picnic in Vondelpark, pentru doi prieteni care s-asu casatorit in Danemarca, si acum fac un fel de petrecere pentru noi, cu poze, etc
Voi ce planuri aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Merci pt. urari, Iris. Eu cred ca ajung pe la nepotica noastra cel tarziu maine dupa ce vine sotiorul de la servici ca atunci are zi mai scurta.M-as duce si azi, dar cumnata-mea abia azi iese din spital si o sa vrea sa se odihneasca si nu vreau sa fiu pe fuga. Si ce ma streseaza astia cu bezoekuur a lor. Ma refer la spital. Ieri puteam merge de la 7, dar noi facem cel putin 1 ora cu masina si sotul a venit aproape la 6, iar eu inca faceam de papa atuncisi a mai fost si aproape 7 cand am stiut ca atunci e ora de vizita.
Ieri am dat un test pentru texte publicitare pt. Orange pt. Romania (e vorba de traduceri, adaptari si transcreere de texte). Testul a venit prin intermediul unei firme londoneze cu care colaborez si tocmai am primit o reactie pozitiva si acum trebuie sa fac factura (a fost test platit). Doamne ajuta! Sa primesc eu ofertele pt. Romania.
In weekend o sa-mi vina ajutoare la camera bebelusei ca, oricat de viteaza as fi eu, tot sunt lucruri de care nu sunt in stare (mai ales cu burtoiul de acum), cum ar fi punerea unor draperii, catarat pe scari, agatat perdele, vopsit geamuri.Eu fac doar ce se poate pe la nivelul meu (de 1,58m), fara a ma cocota pe undeva.Noroc ca am niste rude asa dragute si saritoare pe aici, ca nu stiu ce as face. Si eu o sa le rasplatesc printr-un barbecue in gradina si o prajiturica buna.
Asta va fi sambata, duminica inca nu am habar ce voi face. Depinde de vreme.
Ma duc sa caut ceva dragut pt. nepotica, desi inca nu am idee ce. Sper sa-mi vina inspiratia la fata locului.
O zi buna si pupici,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Inca o zi de munca si apoi e weekend...

Rukki, ce fain ca ai fost in Gent ! Si mie imi place mult, e un oras cu multe cladiri vechi si arhitectura superba... si ce daca te-ai rasfatat, lasa ca o viata are omul ! Sa te simti bine la petrecerea cu prietenii, casa de piatra !

Danyce, ia mai lasa tu munca la altii, ca acum trebuie sa ai grija de tine si de bebe... succes cu contractul, sper sa il primesti !!!!

Noi avem un weekend scurt (ca marti mergem cu prieteni in Amsterdam si am schimbat zilele libere) si plin! Maine am intilnire cu doua prietene, mergem in oras la o terasa si dupa aceea vin fetele la mine si ne tratam cu un sezon -sau mai multe- "Sex and the City"... am primit cadou de la sotiorul meu sezoanele 4 si 5...(restul le aveam).
Duminica dimineata am kraambezoek.... sotia unui partener de la firma la care lucrez a nascut in 15 minute, singura fiind acasa...totul e bine (din fericire!), mama si fecioras sunt frumosi si sanatosi !
Iar duminica dupa-masa sarbatorim ziua de nastere a unui nepotel. (am doua minuni de nepotei pe care cumnatii mei i-au adoptat, din Columbia, niste frumuseti, vor fringe multe inimi peste 10-15 ani!)

O zi frumoasa tuturor!
lieve groetjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

iris, cum adica? Tipa a nascut singura? Era prima nastere? daca da, nebuna tre sa fi fost. Sa-i traiasca puiutul.
Fetelor, n-am chef de scris mai mult, bebelusul meu are febra, parintii mei nu mai vin cand trebuia, adica vor veni probabil saptamana viitoare.....asa ca-s suparata rau.

Sper sa revin cat mai repede cu vesti bune.

Pupici!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Ancuta, imi pare rau de bebelus, sa se faca bine cit mai repede... ai tai vin mai tirziu decit era programat? Hai ca mai sunt citeva zile si e saptamina viitoare...si o sa fii si tu un pic rasfatata, ca parintii tot parinti sunt...

Tipa despre care v-am scris e la al treilea copil, primele doua nasteri au mers foarte repede si ele (parca o ora si o ora si jumatate) insa a ajuns la timp la spital. Si acum se programase la spital dar bebe nu a mai avut rabdare, ea a sunat repede la sot (juma de ora cu masina de la servici) si la moasa, au ajuns amindoi prea tirziu... insa sunt bine sanatosi, maine merg sa ii vad...

Ce liniste pe aici fetelor.... sper ca aveti un weekend pe cinste...eu sunt la faza de facut curatenie, diseara insa ies in oras !

kusjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

vad ca sunteti tare tacute ceea ce inseamna ca nu prea stati prin apropierea calculatorului,deh cu vremea asta va cred si eu......
Ancuta sper ca bb tau e bine acum.
va astept cu noutati,care pe unde ati mai fost.
eu am avut musafiri si se pare ca inca o sa mai am, dar nu-i problema caci sunt tareeeee draguti,asa ca sunt acasa si stau pe aici multa vreme
in rest pana acum ma plangeam de frig,iar acum nu mai pot de cald.Dumnezeu sa ma inteleaga,dar zau ca acum e mult mai rau,cine m-a pus sa imi doresc soare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor ,
Se pare ca toata lumea se distreaza caci pe aici e pustiu.
Cu caldura asta eu stau doar in casa caci altfel nu pot.
sper ca voi sunteti o.k.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu nu m-am distrat ieri, mi-a fost rau de la caldura asa ca pana la urma m-am culcat. Maine trebuie sa vina ai mei, asa ca am o groaza de treaba, ca nu vreau sa mai am nimic de facut de cand vin ei. Dar nu stiu cat voi reusi sa fac, pt ca Martijn e un marait. Febra nu avea in dimineata asta, dar ii cresc dintisori si nu ma inteleg cu el.
Danyce, succes cu traducerile tale!

As vrea tot mai mult sa incep sa lucrez, asa ca incep sa-mi caut, desi nu sunt inca 100% hotarata. Poate daca voi gasi ceva care sa-mi placa muuult, ma voi hotari.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rukki spune:

Heeeei, iar e liniste...
Eu la servici, ca de obicei...Cum a fost in WE?
Eu am fost in parc toata ziua sambata, asa o vreme superba a fost ca nici nu se putea altcumva. Picnicul a durat de la 2 pana pe la 11 seara, a venit multa lume, un prieten a aparut cu 2 spanioloaice si 3 mexicani dupa el asa ca a fost...fiesta:-) Duminica am fost la cumparaturi, prin soare, si pe urma mi-a fost rau toata ziua, noaptea nu am dormit de caldura...
Ieri am fost la un trining in Utrecht, super dragut, si am vazut seara un film ciudat olandez, Abel, de Alex van Warmerdam (cel care a facut si Grimm), il stiti? Mie mi s-a parut o ciudatenie, Onne zice ca e unul din felemele lui preferate:-) Gusturi si gusturi...
Gata, ma duc...Si veniti si voi la povestit!!!Iris, cum a fost in Amsterdam? Danyce, ce face burticuta? Restul, pe unde umblati?

Mergi la inceput