Mamici de ianuarie-februarie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ixxi, sint multe firme care fac brinzica din lapte pasteurizat. trebuie doar sa te uiti cu atentie pe eticheta. Eu am luat de la Selgros o gramada de "telemele" din lapte pateurizat. Si...brinzica Philadelphia e din lapte pateurizat, in schimb pe ambalajul Almette nu scrie nimic de genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicag spune:

Ixxi, si eu credeam la fel in legatura cu branza. Pana acum n-am mancat branza de vaci, ca nu e facuta din lapte pasteurizat. Am descoperit ca branza de vaci de la pachet (OKE) este facuta din lapte pasteurizat, asa ca am procedat la infulecare cu spor.

si samburelu` 11 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Alinutza sunt de acord cu cu tine cu E-urile, mezeluri fara E-uri nu exista dar am certitudinea de la o marca buna ca nu pune E-urile peste limita admisa. In general nu mananc multe mezeluri, prefer produsele naturale. Dar cand mi-e pofta de mezeluri sparg frigiderul .

Cristinuca nu iti face probleme, si Ifantis e un nume pe piata precum Campofrio, Cris-tim, Caroli. Acum depinde de gustul fiecaruia.. Apropo Lalisor are dreptate ca intotdeauna cu lactatele si Calciul.

Camitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Letape branza Almete scrie tratat termic si dr. meu mi-a spus ca e OK. Eu am mancat angro si analizele lunare de Lysteria au fost OK.

Camitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Fetelor,nu va stresati atit de tare cu mincarurile, pentru ca daca ne gindim ca in ziua de azi,nimic nu mai e natural,fara E-uri sau alte componente chimicale,ar trebui sa nu mai mincam aproape nimic. Mamele si bunicile noastre oare cum n-au avut asemenea boli?Credeti ca pe vremea lor, se pasteuriza laptele de vaca(vorbesc de cei de la tara care-l aveau direct de la sursa..) sau nu mincau legume sau fructe nespalate?Si uite ce copii sanatosi au facut !!!

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Camitzu, eu am balotat Almette la greu de cand mi=ai zis ca e ok, chiar imi era pofta, bine macar ca ma inteleg bine cu branzica

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

da, almette si Philadelphia cu verdeata sunt BESTIALE.... Yah,yam

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Va rog nu mai vorbiti da branzici din aste bune si cremoase...ca pana ajung acasa sa pap mai este ceva timp.

ixxi si piersicuta 12+
dr Banceanu - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Fetelooooor, m-a luat foamea aia mare cu voi aici si toate bunatatile astea!

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu sunt la bucatarie, imi fac ciorbita de legume acrisoara, a fost una dintre favoritele mele vara asta, si pana acum nu vroiam sa o vad. E buna, ca o mananc rece, pe caldurile astea... Si urmatoarea am de gand sa fac supa de rosii, ca o pot manca tot rece. Sper ca nu v-am facut pofta rau, ca daca e pe asa va invit pe toate la mine sa mancati!
Va pup!

oana si bebitza din burtica (18 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput