Mamici de ianuarie-februarie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Saru'mana de urari ,Mirelush si spor la trebutza!
Sper sa avem un zbor usor , o sa vorbesc io cu bebica diseara sa o rog sa nu ii faca rau lu' mami...
Dragutza s-a si trezit si misuna prin burtica, cotrobaie...
Si eu am trebutza multa, dar cui ii mai sta capul la treaba azi?

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Cristina, nu inteleg, intre noi la UM e aproape o saptamana, eu in 03.04 si tu in 09.04 (tocmai m-am uitat pe listuta). Eu scriu 17+ in sensul ca azi am deja 17 saptamani implinite si 6 zile adica sunt in saptamana a 18 dar nu e implinita. Maine, sambata voi implini 18 saptamani si duminica voi avea 18+1zi, luni 18+2 zile s.a.m.d. Nu e bine ?

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

lamuriti-ma si pe mine: calculand dupa DNP 06.01.05 azi facem 4 luni, calculand dupa UM marti intram in 18. Tare ma incurca socotelile astea!!
Mirela si greierasul 17+

Mergi la inceput

Ba da, Lali, sunt eu varza la ora asta iubita...am incurcat zilele
Noi sapt viitoare intram in 18+ ...iertare..da' hai ca tot suntem pe-aproape...

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

scuzati, marti intram in 19, adica acum avem 18 sapt da nu implinite. Offff, cata nebunie.
Mirela si greirasul 17+

Mergi la inceput

Te inteleg, Mirelush, si eu ma mai incurc in ele
Deci gagici meseriase, calculam dupa UM sau DPN?
Eu calculam dupa UM 09.04 si asa luni 09.08 as intra in 18 saptamani

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna burtici!

Gabi - ma bucur tare mult ca te-ai intors si mai ales ca te-ai intors cu vesti bune. Felicitari pentru baietel! ce de baietei in ultima vreme...

Sotul meu a facut ieri nu stiu ce test chinezesc care prezice sexul copilului in functie de varsta lunara a mamei in momentul conceptiei si a iesit ca vom avea fetita...era amarat si a zis ca pana stie sigur se mai amageste ca va avea baiat...ce m-am mai distrat de el cum zicea ca e sigur ca am sa-i fac o fata din pricina unui rationament simplu "ca niciodata nu fac cum vrea el"ceea ce va dati seama ca nu e adevarat, dar trebuia sa ne distram putin.

Ieri mi-am cumparat o pereche de pantaloni de in cu talie super joasa care cred ca imi vor fi buni inca multa vreme de acum incolo si sunt tare incantata de ei - bej cu dungulite subtiri, rare, maro inchis.

Lali si Cristina - concediu placut si sa va ganditi si la noi care am ramas pe baricade cand stati cu burta la soare

Natalia si gagalicea (15 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu zic ca dupa UM, ca aia e sigura! DPN= Data PROBABILA a nasterii.
Dupa DPN putem calcula un fel de AMR (Au mai ramas...) ca in armata.
Voi va dati seama ca un barbat nu ne intelege daca vorbim asa: UM, DPN, AMR, suntem haioase, nu ?

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Natalia, misto rau rationamentul sotului tau, cum ca esti in stare sa faci fetita numai ca sa nu faci ca el
Eu stiam un test cu varsta...adica varsta + luna cand ai ramas...daca rez. este cifra para ar fi fata, daca e impara ar fi baiat..
De ex. eu am 27 de ani + 05 (in mai am ramas) = 32 (cifra para-fetita)

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Cristinush - ce frumoooooossss ca mergi in Creta; eu anul trecut am fost in Corfu si m-am indragostit iremediabil de Grecia - de abia astept sa ajung din nou.

Natalia si gagalicea (15 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput