Mamici de ianuarie-februarie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Fetelooooor, tropaie hormonashii aia in noi....

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Cristinica am ramas singurele? Acum cand am terminat si eu cu muncile au plecat burticutzele?la spartul targului.
Mirela si Bebitzu 17+

Mergi la inceput

Da, mai Mirelush, uite si tu, mai e dreptate pe lumea asta?

La 17 o sterg si eu sa facem putin de

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Natalia, si eu te sfatuiesc sa faci mai usor treaba, ca eu stiu din propria experienta ca atat de mult fac ca uneori simt ca nu ma mai pot tine pe picioare. M-ai facut sa rad cu descrierea zilei tale de ieri.
Pupici!

oana si bebitza din burtica (19 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Natalia,ssssssst, vorbeste mai incet despre....pentru ca daca te aude sotul meu....iar ma alearga prin casa...si mi-e un sooooooomn, numai de asa ceva nu-mi arde acum.Si eu am avut o zila servici.
Eu sunt in Craiova, deci o sa nasc aici. Despre doctor nu scriu caci si asa probabil n-ati auzit de el.Despre DPN-urile comune ce pot sa-ti spun...pacat ca nu suntem in acelasi oras, poate ne imbarbatam una pe alta.
Dupa ce v-ati facut o mie de griji cu mezelurile si produsele lactate (apropo, exista ceva de mancare fara risc?-glumesc), hop si eu cu alta groaza de-a mea. Azi am facut "teren" la servici, intr-un cartier de case. Bineinteles ca stazile erau pline ne caini. La un moment dat mi-a stat inima(la figurat) de frica unuia care se repezise la noi. Am auzit ca spaimele mari pot cauza si ele tot felul de probleme. E adevarat? Sau iar am gargauni pe "creieras"?
De spaima de nespaima...la intoarcere de la servici am sarit din taxiul unuia direct in boschetul de pe marginea drumului, unde inainte sa-i platesc cursa...am inapoiat "naturii" iaurtul si covrigii mancati. OFFFFFF!!!!

Pupici pe burtici!

Corneliaa + bebe-strumf(15s+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigabita spune:

Frumoasele mele doamne,

bine v-am regasit!

Am tras o sperietura imensa cu placenta praevia, dar se pare ca totul a fost o neintelegere din partea mea. Placenta este inserata jos, dar nu se pune problema ca nu am voie sa ma misc deloc. Trebuie sa ma plimb mult dar cu pauze de stat jos, nu am voie sa am kilograme in brate si nu am voie sa fac efort.
DAR SUNT BINE!!!

Am fost azi la Iosup si mi-a spus ca bebe e bine, nu se vede nici o problema. Avem 7,24 cm si 90gr. L-am filmat ca sa il vada tot neamul meu.

AVEM BAIETEL, care se va naste pe 4 februarie.

Vrem si noi pe listuta acolo, si va pupam pe toate si promitem ca mai incercam sa ajungem pe la un net sa va mai scriem.

Pupici la burticute

Gabi si puiutul

Mergi la inceput

Gabitza, sa-ti traiasca
Ma bucur ca sunteti bine amandoi !

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Corneliaa si eu m-am speriat cred ca in prima luna de sarcina. Rau, rau, rau de tot (cu tremurat de maini cu inima in gat si tot tacamul) si dupa ce mi-a trecut sperietura m-am speriat ca l-am distrus pe bebelus...si am trait cu gandul asta mai ales ca eu nu aveam simptome de sarcina asa ca nu-mi puteam da seama de ce se intampla in burtica.
Si m-am mai speriat de cateva ori dar niciodata atat de tare.
Dar, slava Domnului, baietelul meu este bine sanatos sau cel putin asa ne-a spus Iosup la ecografie.
Irina, 16+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gabitza, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si tu sa lasi greutatile!
Cornelia, nu stiu ce sa iti zic de sperieturi in timpul sarcinii, cat de rau fac, dar nici bine nu cred ca este sa te speri asa!

oana si bebitza din burtica (19 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Pupici la fete
Noi am plecat
Pe maine

Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput