Woww! Pentru fetele din strainatate!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da' sa vii dupa aia sa ne explici ce si cum sa nu ne lasi in ceata:))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Pai zice ce zice si Laura. Ca-i voice over internet si ca poate sa mearga foarte bine sau cu rateuri, depinde de cum a fost facut. Tehnic, cam asta ar fi. Altfel, cine sunt oamenii astia cu "Oriunde" de pe ziare.com nu se stie, or fi oameni seriosi, poti sa stii?

Succes si oricum noi plecam in doua zile in Romania si zau c-o sa vorbesc graaaaaaaaaaaatis cu cei de acasa!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu inteleg asa, platesti 8 dolari abonamentul si apoi basca convorbirile telefonice. Numai daca si cei de acasa isi iau abonament la "oriunde" sint gratuite intre voi. Mai e si posibilitatea unui 1-800 number in care te suna oricine gratuit (dar nu spune cit costa?)
Dupa alta socoteala, daca numarul e romanesc atunci originarea se face din romania, asta inseamna ca un apel obisnuit traverseaza oceanul de doua ori, numai ca sa ii zici :sarumina mama", dupa care mai traverseaza odata pentru "sa traiesti fiule"- ceea ce induce o delay (intirziere) imensa (de aici Jitter...etc o gramada de probleme) over IP. Niciodata o retea telefonica cu QoS (calitatea vocii stabilita prin parametrii masurati, scorul Moss) nu va trece nici un ocean de doua ori numai pentru originarea unei convorbiri. Ca sa va dau un exemplu o limita acceptabila de delay ar fi 250 dus si intors, oceanul (depinde de tehnologie) induce in backbone cel putin 150, peste astea mai adaugi aparatele (un router, un switch..etc, fiecare vreo 15 dus si intors), si accesul local se ajunge la peste 600 dus si intors.
Daca ai noroc si nu vorbeste nimeni (cum se intimpla la inchirierea unei retele noi cum o face ziare.com) la inceput va fi probabil auzibil, dupa care...dezastru, parerea mea.
In loc sa-si dezvolte infrastructura romtelecomul abuzeaza firele sarmane care le mai are si sentimentele romanilor care platesc oricit sa le fie tara mai aproape.
Si iti spun tie sa ai conexie rapida la internet, cind bottleneck-ul (cind se stranguleaza reteaua de prea multe utilizare) e in Romania nu un USA, Belgia sau Germania...
Hai ca m-am enervat,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

LolAndrada, deci asta era catchul.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai ma Andrada ca romtelecomu a mai facut si chestii bune, a pierdut monopolul, a instalat telefonie rurala care orisicat merge bine, oficiul la mine in cartier deschidea la ora 10, asa ca eu cand trebuia sa platesc factura ma invoiam de la lucru (sa nu exagerez, asta se schimbase, tot la 10 deschidea, dar puteai plati oriunde). Asa ca iarta-i si tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Eu zic ca e important sa fim atente la ofertele din tarile in care suntem...eu am sunat mult timp cu 1 cent/min in Romania (si numai,in Australia, Italia, Germania) si acum sun cu 3centi/min....
Pentru fetele din Olanda numarul e: 0900 1445 !

La mine trebuie, altfel se duce jumatate din salariul meu pe telefon, eu sun des si vorbesc mult cu ai mei.

Mergi la inceput