Cum este in Sardinia??
Am primit o invitatie de a petrece concediul in Sardinia, o insula in sudul Italiei. Vom fi cazati la o vila iar cu mancarea ar trebui sa ne descurcam singuri.....pe la restaurantele din imprejurimi. Noi plecam cu un bb de 1 an alaptat inca, deci problema mancarii ptr. bb este rezolvata 50%..
Ce ma nelinisteste oarecum este ca mergem cumva "blind" ca nu stiu ce gasesc acolo, cum este zona, daca merita sa merg cu copilul pana acolo?
Noi initial alesesem ca destinatie de vacanta, Turcia, un hotel specializat in copii, cu fel de fel de jocuri, jucarii, baby-sitter, all inclusive, etc.
Inca oscilez....nu stiu ce sa aleg....oricum plecam cu copilul....daca nu mergea cu noi as fi ales fara indoiala Italia, dar asa, cu atatea necunoscute...nu stiu..
Ma ajuta cineva? A fost cineva in Sardinia? Sau macar stie cate ceva despre insula asta??
Raspunsuri
Irimell spune:
Carmenutza, eu am niste prieteni care au fost anul trecut in Sardinia si mi-au zis ca e superb, dar nu au avut copil cu ei. Uite niste adrese si vezi pe unde esti cazata:
http://sarnow.com/sardinia/
http://www.sardinia.net/
Numai bine,
Irimell
lilanda spune:
carmenutza, Sardinia nu e chiar in sudul Italiei, e cumva in centru vest, in Mediterana. Insula e superba, are cel mai fin nisip si apa cea mai limpede pe care eu le-am vazut-o vreodata. Am petrecut un weekend anul trecut, la sfirsitul lui august-inceputul lui septembrie, in Sardinia, la Costa Verde, care este un loc oarecum mai izolat, mult mai linistit fata de celelalte zone ale insulei destul de aglomerate. In perioada asta este foarte cald iar aerul este extrem de umed....in primul rind interesati-va daca aveti aer conditionat in camera, pentru ca este indispensabil!!!(nu prea cred sa nu fie). De vazut aveti ce vedea, de la excursiile cu barca prin lagune si pina la vizitarea orasului Calgari. Daca ajungeti pe 15 august sau dupa, o sa aveti parte de multe festivaluri ca este sarbatorita Fecioara Maria. Cu mincarea nu va faceti probleme ca aveti de unde alege, iar daca vila are si firgider va fi super...mai ales pentru apa, ca s-o raciti!!! Ieftin o sa iesiti cu mincarea daca faceti cumparaturi la supermarket, dar chiar si pentru restaurant cred ca va puteti descurca binisor cu 20 de Euro pe zi de persoana (adulta!!)
Acum, nu stiu ce sa zic, Turcia e si ea frumoasa....dar eu una parca as merge in Italia, acum cind copilul inca este mic si sta frumos, fara sa protesteze in carut. ![]()
Mirupati spune:
Si noi am vrut sa mergem la un moment dat cind bebelinii nu se nascusera inca, dar am renuntat pt ca era prea scump. Avem niste prieteni care au fost si au zis ca a fost superb, multe plaje superbe, uitate de lume - nu e aglomeratie, nu e balamuc. Vrem si noi sa mergem la un moment dat.
Daca aveti cazarea asigurata, n-as mai sta pe ginduri.
Incearca:
www.holidaytruths.co.uk
www.babygoes2.com/index2.asp
KLA spune:
Wow!!Esti invitata in Sardinia si mai stai pe ganduri?Este una dintre cele mai frumoase zone ale Italiei,cu niste peisaje extraordinare, cu o mare superba;fiind f.apreciata de turisti preturile sunt un pic mai mari,insa daca tu ai cazarea asigurata ... Dupa cum bine spunea Lilanda, o sursa de ventilatie in camera este fundamentala.Inarmeaza-te cu creme solare cu protectie mare ptr.copil dar si ptr.voi.Stii in ce parte a insulei veti fi cazati?
carmenutza spune:
Fetelor, habar-n-aveam ca este asa de misto...m-am uitat pe site-urile de la voi....minunat....la prima strigare parca nici n-as mai sta pe ganduri.....ma interesez in ce parte este exact si va spun. Tot ma gandesc la mijlocul de transport pana acolo ..charter, feribot....nu este prea mult pentru un copil de 1 an?
Carmen si bb Maya Alexia
mariaangeli_que spune:
Carmenutza,Sardenia,e minunata,pt. copil stai linistita ca nu e un drum greu,navele au cabine,minunate ceea ce ar putea sa te preocupe e doar ca pe insula sant niste pretzuri la mancare de te sperii,1kg de cirese 11 €,si asta la sfarsitul luni iunie,in rest totul e un vis,Iti doresc distractie placuta
carmenutza spune:
Vom sta in Muravera, undeva in sud-est, pe langa Cagliari....cum este pe acolo?
Carmen si bb Maya Alexia